Nőgyógyász!
Bocsásd meg nekem a bizalmatlanságomat, de nem szeretném pontosan leírni, melyik lakás az enyém. A lényeg, hogy a D. épületben fogok lakni és nem a 4. emeleten.
Miután mindannyian beköltöztünk, remélem nem túl sokára, szívesen be is mutatkozom, ha még érdekel.
Előre is köszönöm a megértésed és még egyszer bocs az óvatosságom miatt!
Tgabika!
Nem úgy van, hogy a házra kell kötnünk egyet amit a gyűlésen kell megszavaztatni? Mert nálunk otthon így volt, ráadásul vissza is kellett mondanunk az eredeti biztosítást mert a lakás is benne volt és csak bővítést kértünk mellé! Szóvaé én úgy tudom egy van a házra egyben amiben a lakás is benne van. Ha meg pluszban akarsz még hozzá azt egyénileg intézed! Persze itt nem tudom, hogy van..erről nem hallottam semmit!
Igen ők hívtak, mert nem volt fuga kiválasztva. Mondták, hogy kész a lakás csak a konyhabútor nincs bent.
Tegnap mentem aláírni a módosítási szerződést a konyhabútorról,csempékről,szaniterekről.Ha ez visszajön az ügyvédektől akkor kell majd fizetni.
Lakást "természetesen" nem nézhettük meg.
Több mint 200 társasházi lakás (4 projekt) generálkivitelezése és átadása után új építésű lakások műszaki átadásain, birtokbaadásain való műszaki ellenőrzést, műszaki szakértést vállalok. Orosz Pál Építészmérnök, Tervező Szakmérnök, Építési Műszaki Ellenőr . Tel.: 06-20-312-3182, e-mail: palii@freemail.hu
Csak a konyhabútor hiányzik a lakásból, minden más megvan? A bútorra kell 1 hónapot várni? A SIL miatt? Bemehetsz azért a lakásba megnézni, hogy legalább a többi dolog jó-e?
Hiába van kész a lakásod, ha nem bírod megközelíteni, mert a lépcsőház még nincs olyan állapotban ... tegnap este jártam ott, annyit még kivettem a nagy borulásban, hogy a bejáratoknál semmi változás, aztán elkapott a felhőszakadás.
Használatbavételi engedéllyel igazolod, hogy vettél új lakást az APEH felé.
Én tavalyelőtt eladtam a lakásom, és nem fizettem be az adót, mivel úgy volt, hogy tavaly decemberre kész lesz a ház. (kértem halasztást)
Na, ez nem jött be, adtak még egy halasztást (júniusig) és ez elvileg már az utolsó. Ha nincs használatbavételi, szerintem meg is büntetnek, és be kell majd fizetni az adót is.
Ja, és ez eddig majd 100 rongyomba került.
Nem tudom, ki fizeti ezt meg nekem.