hahó....kinn élek svédországban és láttam, hogy a sony reklám zenéjéről érdeklődtök. igen, azt a mando diao csinálta. a legkomolyabb svéd zenekar. imádom őket!:) akinek kell az eddig megjelent két album, az szóljon és átmásolom. (azt hiszem eddig csak a skandináv félszigeten illetve japánban jelent meg albumuk).
a Coca-Cola reklám arab hangzású zenéjére vagyok kiváncsi, illetve a régebbi McDonald's reklámra, ahol a szőke srác dolgozni megy a Mc-be és mindenki ráköszön.
daydream, i fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day. daydream, i dream of you amid the flowers, for a couple of hours, such a beautiful day.
i dream a dirty dream of ya baby you're crawling on the bathroom floor, you float around the room and you're naked, then you're flying out the bedroom door, i dream a dirty dream x2
daydream, i fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day. daydream, i dream of you amid the flowers, for a couple of hours, such a beautiful day.
i dream a dirty dream of you baby you're swinging from the chandalier i'm climbing up the walls cos i want ya but when i reach ya, you dissappear, i dream a dirty dream x2
reagáltam a mailedre, de visszaküldték, mert nincs ilyen cím ??? de mind1, már úgyis válaszoltak a kérdésedre, & ez talán még használhatóbb infó is a számodra, mint amit én tudok. t.
http://users.atw.hu/szlorinc/daydream.mp3 innen le tudjátok tölteni a lacetti reklám zenéjét! Nagyon jó! Ez a kedvencem! Üdv mindenkinek, azóta is happy vagyok, hogy meg tudtam szerezni hála nektek! [link1]
Sziasztok !
Valaki segítsen légyszi: Dr. Oetket puding reklám, kisgyerek macival a kezében néz ki az esőbe - a szám szövege valami ilyesmi: rain, rain in the rain - lassú szám
Na ezek után van valakinek ötlete az előadóra? Megköszönném. Helló
Nem tudja valaki a Peugeot 307 x-design reklám zenéjét?
(Az a reklám, amikor a csajért érkezik a macho csávó egy chopperrel, majd amikor meglátja, hogy terhes, akkor elviharzik - de később jön egy Peugeot 307-tel, majd boldogan élnek, míg meg nem halnak9