Nekem három ausztrál koncert teljes hanganyaga megvan. Szerintem nagyon jól nyomulnak, bár néha kisebb hibák előfordulnak. Istenem, a turné elején vannak...:-)))
Ha már szóba került Lars... valami hasonlót szívesen megnéznék a Maidentől is. Lars itt megemlíti Dickinsont is, bár nem igazán értem mit mond. Hetfield nagyon jó a doboknál:-)
A február 19-i Los Angeles-i koncertet többek közt megnézte Lars Ulrich és Scott Ian is. Együtt mentek le megnézni a bulit. (Részletek Scott myspace-es blogjában olvashatók)
Az első külföldi promóanyagokon szerepelt ez a név, de aztán hamar elvetettük, mert már akkor is Iron Maidnem-ként emlegettek minket, szóval nem volt szükség angol névre.
Köszi, faszán sikerült a koncert! Szó van még Blaley-s nótákról, de valahogy mindig találunk sürgősebb dolgot, most pl. a Phantom Of The Operát. Van egy pár nóta, ami tényleg jó és el lehetne nyomni, szóval valamikor beütemezzük.
Külföldön is Iron Maidnem maradtunk, mert már így terjedt el a nevünk. Legalább kérdezgetik, meg kutakodnak utána, hogy mi ez. Riportokban, újságcikkekben is többnyire odaírják angolul, meg mi is leírtuk a weblapunkon, szóval végülis tudják szerintem.
egy jo enekessel, mint amilyen Kiss Zoli, mukodhetnek ezek, raadasul szeretik a rajongok is
ja, es kulfoldon is Maidnem neven vagytok? ugy ertem, ez a szovicc csak itthon mukodik - minden alkalommal el kell mondani, hogy ez valojaban "Almost Maiden"? :))
Előfordulhat, és akkor lehet három gitáron szórakozni egy kicsit. Egy időben Miskát helyettesítette, most egem fog pár külföldi bulin, szóval már lassan a zenekar állandó kisegítőgitárosa lesz.:)