Vagy 15 éve láttam egy orosz, 2. világháborús filmet. Egy árva kisfiú barangolt a harcmezőkön, mindenféle borzalmak közepette. A címében mintha szerepelt volna a "nap" szó is, de nem biztos. Rémlik valakinek valami?
HOVÁ TŰNT KEVIN JOHNSON?
1996, Műfaj: Dokumentum,Vígjáték
Rendező: Francis Megahy
Főszereplők: James Coburn, Dudley Moore, Scott Wolf, Pierce Brosnan
Az angol címét nem tudom.
Keresek egy filmet, amit a tévében láttam pár évvel ezelőtt. Valami olyasmi volt a címe, hogy "xy rejtélyes eltűnése" - de ez sem tuti. A film lényegében egy kitalált dokumentumfilm, egy hollywoodi producer rejtélyes eltűnését probálják felderíteni, és eközben szépen kiderül, hogy valójában egy csalóról-zsarolóról van szó, aki szépen megsápolja a hollywoodi fejeseket.
Nem tudjátok mi volt a címe, esetleg angolul mi az eredeti cím?
Valószínűleg tévéfilm, mert a mozis adatbázisokban semmi nyomát nem találtam.
Kapaszkodj a fellegekbe! (szovjet-magyar)
A polgárháborús időkben játszódó vígjáték (?).
Általános iskolás koromban (70es évek eleje) láttam.
Hallott róla valaki?
Én Chaplin Diktátor c. filmjét a Kazaa-ról töltögetem lefelé apránként, kb holnapra le fog jönni az egész. Tudom ajánlani neked is (segíteni nem tudok konkrétan mert nem szélessávú internetem van...). Ha érdekel ez a módszer, keress rá a kazaa szóra a fórumoknál.
Sziasztok. Remélem tud valaki segíteni!
Keresem a Sara címú lenygyel filmet, amely évekkel ezelőtt volt az HBO-n. Én fel is vettem, majd valakinek kölcsönadtam a kazettát és nem láttam többé viszont.
köszönettel Mazsolita
egy magyar film cimet keresnem. Par eve lattam a TV-ben..kicsit "elvont", de akkor nagyon tetszett...:-)
A tortenetre mar nem emlekszem, de az biztos, hogy az egesz film alatt egy hatalmas TV-t hordoztak mindenfele egy IFA-n..:-) (nem vicc)... latta valaki? Emlekszik is a cimere?
Óriási kérésem lenne a fórumosokhoz!
Keresek néhány, magyarországon szinte fellelhetetlen filmet. nagyon szépen kérem, ha valaki tud ezek közűl, valamely filmek megszerzésében segíteni, akkor kérem írjon!
- Bertolucci, A XX. század (1900)
- Pasolini, Salo, avagy Sodoma 120 napja
- Hódító Pellé
- Cementkert
- Szívzörej
- Kék laguna (első rész)
Az alábbiaknak, csak eredeti címét ismerem:
- Twee vorstinnen en een vorst
- To play or to die
- David im Wunderland
- Lillies
- Weg
- Herzklopfen (Nikolas Vogel)
- Leolo
Egyenlőre most ennyi jut eszembe, mert a listám nincs meg! :)
Szóval kérem ha valaki tud ezeknek a filmeknek a beszerzési lehetőségéről ( de nem az amazon.com-ról) akkor írjon emilt, mert a fórumba ritkán járok fel!
Az m1 nem olyan régen leadta a Nyitott szemmel cím? M. Night Shyamalan filmet. Az kéne, meg Tom Tykwer Téli alvókja, ami szintén az m1-en volt, úgy másfél, két éve.
Sok sok évvel ezelőtt láttam egy filmet a TV-ben, többször is, magyarul..
Egy fickót valamiért bebörtönöznek valahol dél-amerikában?. Elhatározza, hogy megszökik, ebben a terhes? felesége segít neki. Visz be hozzá különböző dolgokat és a végén a fickó felveszi a nő ruháit és meglép...
A filmnek olyasmi volt a hangulata mint az Éjféli Expressz-nek.