Nekem anno a kis izzók égtek ki. Ehhez ki kellett szerelnem a műszerfalat (km óra, fordulatszám mérő) és így tudtam kicserélni az egyébként pár száz Ft-ba kerülő kis égőket.
Üdv mindenkinek szert tettem egy zx kombi 1.9 td-re az lenne a kérésem hogyha valakinek lenne ilyen dobjon fel egy képet a légszürőházról valamint hogy hol helyezkedik el mivel ebben sport légszürő van és szeretnék egy gyárit bele.Előre is köszönöm
Egyébkén mennyivel alacsonyabb a gép, gondolok itt az ültetés mértékére?!
Nem gondoltam még végig a komfort vs. úttartás dilemmát, mert az igazat megvallva Citroën féle sportfutóműhöz eddig nem volt szerencsém, de feltételezem, hogy ez még nem az a kategória ami felakad egy üdítős kupakra...
Még annyit, hogy az email címem publikus és működik is. :)
Fekete a szentem és Volcan, piros csíkkal. Mondjuk furcsa módon a műszerfalra nem került a csíkból, de van egy tartalék benzines Volcan műszerfalam. :-) Gondoltam beledobom, ha radiátort kell majd cseréljek egyszer.
Különben ültetett a futóműve (gyári) és tárcsafékes hátul természetesen.
Az utód egy Evasion lesz. Sokszor kellene a nagy hely szállításhoz és utánfutót nem akarok külön venni ezért. Ja, vonóhorog is van a ZX-en. :-)
Perpillanat az elején tartok, szeretnék egy klímás TD-t, ami öt ajtós de nem kombi.
És ha nem találok, akkor építeni kell egyet. :D
Valamilyen oknál fogva nagyon megszerettem ezt a típust, tálán azért mert jó, vagy mert hülye vagyok.
Nem tudom.
De az előzőből hiányzott a klíma és a turbó is, és még úgy is szerettem.
Szóval lehet, hogy nagyon rossz helyre jöttem ezzel és akkor keményen ki leszek röhögve, de nekem nem azért kell ilyen gép, hogy spóroljak
hanem mert akarok egy jó ZX-et.
Az XM is barom jó, (egy jó kis 2.5TD, két garnitúra gyári hengerfejjel...) de azt olyan állapotban tartani, hogy az nekem megfeleljen túlon-túl költséges játék lenne...
Szerencsére kvázi apróért lehet kapni egy teljes TD donort, na meg egy Volcane beltér se lenne rossz...
De mielőtt ilyesmibe kezdek bele, még keresgélek egy darabig, nem rég pont lemaradtam egy osztrák papírosról
mondjuk állítólag tempomatos volt, ami nekem kicsit érdekes...
Azért hátha akad egy olyan, amilyet keresek.
És a végére, ha valaki eddig nem röhögött volna, elárulom hogy véletlen se vagyok szerelő.