szabika. majd december 5-én. majd a konkrét hely illetve időt majd mond meg te. ugyis tele vagy tanulási vágyal. ezért megkérlek hogy keres utvonalat ill. helyszint hogy hol van ez a hely. ja és hogy hánykor találkozzunk. csumi pepsi
csumi pippó. elvileg 5-kén kell menni és az szombatra esik, az időpont vhogy 13:00 után kell ott lenni és azt mondom hogy találkozzunk. kb.12:00-kor határ uton. ott ahol tanyázni szoktak azok a gecik ( Ellenörök ) shreki szivem áll az alku a játék iránt. csumi pepsi.
akit erdekel atlétika jutányos áron 8000ft marciusig a hely Symaba ami fedett es rendes atletika pálya. És pluszba még edzőt is szereztem vele maLYd lebeszélem, hogy mennyiert vallana, attol fugg mennyien vagyunk.
akiterdekel az irjon a jolsimert playboy azaz az én email címemre davee69 "kukimuki" gmail.com ugyanitt vállalok hugicákat és növérkéket is:P pár esetben jöhet aaaaa......... nemmondhaotk ilyet:D
Kössz Tomi...ezt nagyon megjegyeztem..:D első normál edzésen seggre leszel fejelve ;) :D:D szopd le magad, jo azaz NO !!! viszont milyen is az a világ leggyorsabb embere Magyarországon ?:-O MAGYARÁZATOT VÁROOOK NEM ÉRTED ???
Sajtos túrós tészta mellé sok tej ? Mehet ? Felkészültél az egész hetes fosásra? :D .. nem szégyen egy Kansastől kikapni .. a New Orleans is kika.. jaaj nem is .. nem kaptak ki még idén :) !
Ki tudja az atlétikás ember számát ? Rákerestem, hogy Mr. Freki de nem jött ki semmi aztán eszembe jutott az igazi neve : A világ leggyorsabb embere Magyarországon 100méteren az első 30-at nem nézve . De így se dobot ki semmit .. szóval aki emlékszik a nevére címére nőjére telefonszámára megmondhatná !
idegesítő ez a video egy idő után...botrányos push up..:) amugy okéé...az még idegesítőbb hogy MIAZ hogy a STEELERS SZENVED egy olyan csapat ellen, amit csak a FARAGÓ szeret ?????? sírás kerülget :'(