Megbízható, pontos, munkájára igényes, nagyon jó rendérzékkel rendelkező, ítélkezéstől mentes, 50-60 év körüli hölgyet keresek lakás rendbe tételére, pakolásra, takarításra kb. heti egyszeri alkalommal a 10. kerületbe. (Jó a közlekedés.) Bemutatkozást a liza198@freemail.hu címre köszönettel várok.
Ha még nem találtál senkit a takarításra, én elvállalnám. 44 éves nő vagyok, a XI.ker-ben lakom férjemmel és lányunkkal. Főállásban a pénzügyi szférában dolgozom. Hétköznap este tudok takarítási munkát vállalni, vagy hétvégén. Ha még aktuális az ajánlat kérlek hívj fel. Telefonszámom: 20/340-5866
Bizalmi állásban dolgozó, NEM dohányzó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal délutánonként és hétvégén Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását, időseknek bevásárlást.
Ár: lakás heti takarítás: 1.000,- Ft/óra/vagy fix ár megegyezés szerint.
Családi ház heti takarítása 1.000-1.500,- Ft/óra a ház méretétől függően.
Bizalmi állásban dolgozó, NEM dohányzó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal délutánonként és hétvégén Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását, időseknek bevásárlást.
Olvastam hirdetését, melyben takarítói állást ajánl. Én a XXII. kerületben lakom, 15 éves takarítási gyakorlattal rendelkezem és pont a csütörtöki napom szabad.
Ha aktuális az ajánlata, akkor kérem a következő címen elér: glazer.katalin@gmail.com
Az Ön igénye szerint , azonnali kezdéssel keddi, szerdai napokra takarítói , bejárónői munkát vállalok lakásban családiházban heti-2 heti rendszerességgel.
IV. kerületi családi házba keresek gyakorlott, megbízható, precízen dolgozó takarítónőt.
A házat hárman lakjuk, háziállatunk nincs.
Amire szükség lenne: heti általános takarítás, teljes portalanítás, porszívózás, felmosás, fürdöszobák + WC, konyha takarítása. Kb. 6-7 órányi munkáról lenne szó, nyáron inkább csak alkalmanként, szeptembertől viszont heti rendszerességgel kellene a segítség hosszú távra. Nekem a hét közepe (kedd vagy szerda) lenne jó.
Időnként nagyobb takarítás, ablaktisztítás stb. is kellene, ami természetesen plusz pénz. Vasalni mostanában nem kell, de lehet, hogy későbbiekben erre is szükség lenne.
Amit kínálok: 1000,-Ft/óra.
Akit érdekel kérem a juhaszpontbebokukacgmailpontcom címen jelentkezzen
Kedves Fórumozók! Köszönettel venném, ha megtisztelne bizalmával aki váltani szeretne, és utódot keres, vagy szüksége lenne megbízható, gyakorlott takarítónőre.
Megbízható, korrekt, nagy gyakorlattal, referenciával rendelkező 50 éves nő heti rendszerességgel ház vagy lakás takarítást, vasalást vállal Budapest XVIII. kerület és környékén. Előre is köszönöm megtisztelő bizalmát!
Sziasztok! 27 éves, érettségizett fodrász vagyok, jelenleg itthon Gyes-en a 2 éves picúrommal és takarítást keresek. Dunaharasztin lakom, itt már járok 2 családhoz, ezek mellé szeretnék még párat elvállalni, és nem utolsó sorban megjegyezném, hogy fodrászkodom is házhoz járva Harasztin és környékén. :-) Érdeklődni a fodrászattal és a takarítással kapcsolatban: kikso@pr.hu 30/393-00-40 Gabelláné Dia Szép nappot!
Heti 1-2 alkalommal lakástakarítást és vasalást vállalnék Békásmegyeren vagy környékén, 55-éves vagyok és sajnos más munka lehetőségem nincs. Gyakorlattal és referenciával rendelkezem, egy lakástakarításom van, de jó lenne még 1-2. Ha valaki tud valamit, azt meg köszönném!!! Tel: +36306038960
Ár: lakás heti takarítás: 800,- Ft/óra
Családi ház heti takarítása 1.000,- Ft/óra, vagy fix összegért (nagyságtól függően) megbeszélés szerint.
Engem érdekelne a munka,nekem van egy pár lakás ahova járok már,de a pénteki napom még szabad.Örülnék neki ha sikerülne.33 éves vagyok,nem dohányzom,autóval közlekedem,itt lakom a XVII.kerületbe ,mindig oda érek idöben.Én is szeretem a személyes találkozot mielött a munka létre jönne,ezt most se bánnám.Hívj és meg tudunk beszélni egy találkozot.