Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

sansalvador Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3656
Szerintem ha a várakozás hosszabb, akkor tedd ki. Bár ezt sokszor nem lehet kiszámítani. Egyébként jóformán mindegy, 4 automata kocsi után ki merem jelenteni, hogy elviekben szinte mindegy, hogy kirakod vagy nem. Sorompónál ki kell rakni az biztos.:-)
Előzmény: Fido Dido (3655)
Fido Dido Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3655
Tényleg, az meg akartam kérdezni, hogy szerintetek egy automata váltónál mi a jobb, ha mondjuk piros lámpánál kell várakozni:
"N"-be teszem, és csak indulás elött váltok "D"-be, vagy végig "D"-ben hagyom, és nyomom a féket?

Fido

Előzmény: sansalvador (3654)
sansalvador Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3654
valszeg más a vezérlés, ennyi lehet.
Előzmény: Fido Dido (3653)
Fido Dido Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3653
Lehet, hogy a más motor miatt, de ma én is próbáltam, és nálam nem gyorsul jobban tempomattal, sőt.

Fido

Előzmény: sansalvador (3647)
sansalvador Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3652
90 e? Hát azt illene cserélni, igen. Régebbi és nem túl régi Pug motorokra jellmező lehet, hogy egy bizonyos futásteljesítmény után hangosodik a motor járása. Ez általános.
Előzmény: Strasszer (3651)
Strasszer Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3651
SanSali!
Köszi, hogy kiraktad a tali-beszámolómat, de van mégegy, nézd meg az el?zményt. Befektettem egy digitális fotóhidralikára, kocsimosás után lesznek képek, akkor majd küldöm. De hát ilyen ronda id?ben nem is érdemes megmosni.
Csütörtöki minitalin még gondolkodom, lehet, hogy tudok menni egy rövid id?re.
Voltam 90 ekm-es felülvizsgálaton, a Gabliniben azt mondták, ilyenkor már illik vezérm?szíjat cserélni. Tényleg kell? Gondolom nem kevés pénz. És mintha egy kicsit 'hangosabb' lenne motor mostanában. Ez vajon mit?l lehet? Kipufogót m?sfél éve cseréltem.
Előzmény: Strasszer (1436)
sansalvador Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3650
Hányas évjáratú az oroszlánod?
Előzmény: jkutya (3649)
jkutya Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3649
A váltóval /kop kop/ eddig minden rendben, bár nem húzatom alacsony fokozatban.Negyedikben meg 5000-nél már 200...
Előzmény: sansalvador (3647)
sansalvador Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3648
Csütörtöki villám talira megpróbálkozok elmenni én is, ha nem jön közbe semmi.
sansalvador Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3647
Gyuszkó! Mail jött, válasz ment. A képek letöltésénél nyomj frissítést ahogyan SQS is mondotta, vagy jobb katt a képre (annak helyére) majd a menüben "Kép megjelenítése"-re. Ha frissítést nyomsz, célszerű a jobb katt után a legördülő menüben kiválasztani a frissitést, mert akkor ha az explorerben nyomod, akkor újra tölti a komplett weblapot az elejéről. Tehát: jobb katt a képernyő bal részére (ahol a képek is vannak), képen kívüli területre, majd "frissítés" a jobb katt után legördülő menüben. Meglepi? Várjuk!

Fido!

Éppen ma próbáltam ki megint ezt a tempomatot. Mentem 110-zel és nyomtam ötösben egy padlót, aztán ugyanes tempomat bekapcs és kar fullra fel. Sokkal nyomatékosabb a hatás. Érdekes. Többször is kipróbáltam.

Tomlaker! Ok, köszi.

SQS!

"és a bácsi nem mosolyog egyiken se :)"
Ez a bácsi ott lesz a talin és majd megmondalak neki!:-) De fogod látni mosolyogva is, nagyon jó gyerek az a bácsi.:-) Egyébként neki köszönhetjük a T16-ot.

Baggio!

Oké, szólok majd.

Jkutya!

Az első 605-ösöm nekem is egy ilyen (91-es évjáratú) SRI automata volt. Kicsit valóban lomha a lelkem, de csak kicsit, egyébként egész jó kis autó, 100 felett már jól megy. Én nagyon szerettem. 8 évesen adtam el, 180 ezer km-rel hibátlanul. Imádtam. Annál kényelmesebb autót nem hordott a föld a hátán. Míg egy japán vasból gerincbántalmakkal szállsz ki 200 km után, ennél valóban több ezer km sem jelent megterhelést. Nekem annyi bajom volt vele, hogy 160 ezernél elszállt az automata váltóm. Sajnos ZF német váltó van bennük és konstrukciós hibájuk szokott lenni, ami miatt tönkre tudnak menni. Ez leginkább nyáron mutatkozott meg, amikor nagy melegben, nagy kihuzatásnál magas fordulaton kidobta 1-es és 2-es fokozatból magát a váltó.

San

jkutya Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3646
Baggio!

Bebénáztam, nem olvastam rendesen vissza.Szóval:

Másfél éve vagyok büszke tulajdonosa a vasnak.
Ez egy 2 literes SRi, automata váltóval, meg a kategóriában megszokott extrákkal.Motorban 160000Km, valszeg kb igaz is.Svájcból származik, s rendes gazdája volt előttem.Vezérműszíj csere /babonából/, féktárcsák elöl, szóval néhány természetes muszájdolgon kívül csak szilenteket kellet cserélni eddig.Fogyasztásra városban nem vagyok különösebben büszke /persze, megtehetném hogy valami OFF mi autónkkal járjak/, országúton viszont jó.Két kis gyerek úgy pattant ki belőle Horvátországban 600Km után, mintha a játszótérig mentünk volna.Szóval az egész család csípi.
Múlt héten meg akarta vki venni, a gyerekek meg sírtak amikor még azt hitték hogy adom.

Előzmény: Baggio605 (3628)
jkutya Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3645
Budafok, felüljárónál.Csak az enyém 605, nem 406.
De nem is hittem, hogy autót ennyire lehet szeretni.
Jó már a turbód?
Egyszer összeugorhatnánk, megnézném hogy egy másik 605 hogy megy.Az enyém szerintem nem túl jól
/bár eddig mindenki azt mondta, hogy csak nem érzem/, automata a lelkem.Mondjuk, nekem jó így ahogy van.
Előzmény: Baggio605 (3630)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3644
Lurdy parkolót mennyire ismeritek???
Jó az ha a külső parkolóban találkozunk valahol hátul?? Az mindig üres és ott biztos nem keverjük el egymást!
Előzmény: Fido Dido (3641)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3643
OK!

Akkor már hárman vagyunk! szaladj Gyuszkó!!!! csapj a lovak közé!!!

Csütörtöki találkozó eddigi Listája:

Fido
Gyuszkó
Baggio

Aki tud még jönni az szóljon!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Gyuszkó (3642)
Gyuszkó Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3642
Tökély, de már hárman vagyunk!!!!

Bocs, de én mára elköszönök, mivel ha 6-ra nem érek haza végem......

Üdv Gyuszkó

Előzmény: Baggio605 (3640)
Fido Dido Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3641
Nekem is OK a csütörök.

Fido

Előzmény: Baggio605 (3640)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3640
Nekem is jó a Csütörtök 5 óra. Akkor eddig vagyunk ketten.

Ha valakit érdekel a minitali az szóljon!!!

Gyuszkó Lurdy parkolóban valahol hátul az jó??? Ott az a rész mindig üres szokott lenni.

Előzmény: Gyuszkó (3639)
Gyuszkó Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3639
Csütörtök 5 részemről OK!

Már most fáj a szívem, hogy ott áll az udvaron szegényke egyedül, elhagyatottan....
Most jut az eszembe, lehet, hogy csütörtökön a 405-el fogok jönni, mivel szerdára bejelentettem a 406-ot átvizsgálásra a szerelőmhöz... Lehet, hogy meg kéne cserélnem a két napot? Majd meglátjuk.

Gy.

Előzmény: Baggio605 (3638)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3638
Gyuszkó!

Én benne vagyok. Előre láthatólag mit szólnátok a Csütrötök 5-kor a Lurdy parkolóban, ha az jó mindenkinek aki jön! Akkor még világos is van valamennyire!

"összes cuccot átpakoljam a 405-ből a 406-ba (beszép ezt így leírni;-) "

Elhiszem. tudom mkit érzel. Mikor én a 405-ből pakoltam a 605-be ugyanezt éreztem. csak nekem utána kicsit letörték a kevdem mikor elhajtottak a 405-el. Fájt a szívem miatta. Nagyon szerettem

Előzmény: Gyuszkó (3637)
Gyuszkó Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3637
Hmmm! Minitali?!!!

Mivel nekem legaláb kell még egy hétvége, hogy az összes cuccot átpakoljam a 405-ből a 406-ba (beszép ezt így leírni;-) mit szólnátok egy rögtönzött talihoz a héten valamelyik du-i. időpontban, nem túl későn, hogy mindenkinek legyen ideje hazaérni, de nem túl korán, hogy a munkát sem zavarjuk. Spec a szerda kivételével nekem minden nap jó lehet 5-6 esetleg 7-ig.
Engem szerintem mindenki megismer, nálam nagyob PUG hívőt még nem hordott a Föld a hátán..... persze csak San után, mint tudjuk neki már volt egy pár típus a keze alatt:-)))
Melesleg ha egy jól behatárolható helyet pécézünk ki akkor mindegy......

Gyuszkó

Előzmény: Fido Dido (3634)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3636
havar=hever
Előzmény: Fido Dido (3634)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3635
Szia Zöldalma!

Akkor lehet Budafokon külön Peug találkozó lesz??? Enyém is szürke de most egy vastag kosz réteg havar rajta az idő miatt!!

Fido!

Nekem mindegy de a legjobb nekem a hétvége!

Előzmény: Zoldalma (3633)
Fido Dido Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3634
Mikor legyen a tali?

Fido

Előzmény: Zoldalma (3633)
Zoldalma Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3633
Akkor már hárman vagyunk :-) bár az enyém most amúgy is szürke színe mellett álcázó porréteget is kapott :-( szóval nem csoda, ha nem veszi észre az ember.
Előzmény: Baggio605 (3630)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3632
Gyuszkó!

Ez a minitali nem rossz ötlet legalább a nagy talira nem úgy mennék mint egy kuka hiszen senkit se ismerek személyesen. Parkoló nekem speciel tetszik és a Lurdy is. de bárhova megyek itt pesten!

Előzmény: Gyuszkó (3603)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3631
san!

Megértelek és a heléyedben én is ezt tettem volna. hagyni őket menjenek aztán baromkodjanak. Azt nem rég meséltem nektek mikor a Lurdyban a gyerek tükröt vett a BMW-jére és összesen csak annyi volt a kérése hogy olyan kipufogót adjanak neki, hogy minél brutálisabb hangja legyen. Ennyit tudod mást nem. Nem tudom mikre jók ezek. Egyszer mentem egy ilyen autóban ahol sport kipufogó volt szerintem szép hangja volt így városban meg mikor elindult. de amikor hosszú távon ültem benne egyszerűen megfájdult a fejem attól a búgástól ami hátulról jött a kipufogóból. ennyit erről.

Előzmény: sansalvador (3595)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3630
jkutya!

Te Budafoki vagy????? Ha igen merre??? Beszéljük esetleg meg szívesen megnézném az autódat. De persze mindenkiét!!!!!!
Főleg egy 406-ost mert még azt nem sikerült közelebbről soha szemügyre vennem.

Ha tudsz akkor gyere el a találkozóra!!!!

Előzmény: jkutya (3590)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3629
405 SRi-505GRD

Én sajnálnám hogy nem látom az 505-öst, de megértem miért nem szívesen indulsz el vele. De gondold el milyen lett volna ha végig viszük a sort kezdve 405-el utána 505 majd a végén 605??!! Na jó csak álmodoztam.
Nekem is volt ilyen próblémám a 405-össel és nekem sz oldotta meg hogy mivel ez úgy van kialakítva hogy egy csuszó érintkezős és nekem az teljesen elvolt szinte oxidálódva. Eleinte elég volt az hogy fogtam és szépen kicsit megpróbáltam leszedni róla az oxid réteget és utána megjavult. de volt hogy azt csinálta főleg kocsimosás utána hogy fulll erővel fújta a levegőt be az utastérbe holott a kapcsoló ki volt kapcsolva. Érdekes az biztos.

peera!

nem tudom mennyire vigasztal de nekem a tükrömet vitték el a múlthéten és ott hagyták az autómat minden papir nélkül. Most valahogy össze ragasztottam, de a tükör idönként fogja magát és kiesik. Bár ez mondjuk kisebb gond mintha karoszériáshoz kellene vinnem. Sajnálom!
Utálom az ilyen parasztokat akik kárt okoznak majd eltünnek. Már bocsánat

Előzmény: 405SRi-505GRD (3584)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3628
Szia jkutya!

Nem fog téged senki sem elzavarni főleg én nem hiszen nekem is 605-ösöm van és van itt akinek az volt. Konkrétan tudjuk mit is érezhetsz most valójában hogy ekkora lépést tettél meg főleg hogy ott hagytad a német piacot. Szerintem nem fogod te ezt megbánni soha. Mondanál az autódról néhány infót pontosabbat?? Vagy esetleg egy képet nem raknál fel az oldalra???
Egyébként nekem 605 SRTi-m van. Bár ebből most nekem a T nem mükődik de nagyon szeretném megcsináltatni!!!

Előzmény: jkutya (3582)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3627
sziasztok!

San!

Köszi az infót megkaptam mailon. remélem megtudjátok fűzni, hogy a talira eljöjjön. Ami a matricás gyereket illeti olyan hogy ő elvileg grafikus és reklámtáblákat meg egyedi dekorációkat és mindenféle autó felíratozást grafikákat válal! Ha konkrétabb lesz szólj és beszélek vele!

Előzmény: sansalvador (3576)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!