Kisbabit tegnap fektették be a kórházba túlhordás miatt, kb. egy órával ezelőtt indították meg a szülést. Ha megtudok valamit szólok, de eléggé valószínű, hogy még a megszületik a fiúcska, és így 10 fős lesz a pocaktábla az indexesbabak.uw.hu-n.
Megérkezett Bobka várva-várt Milánja! :)) "11 óra vajúdás után 11:23-kor megszületett Péter Milán 2650 gr 51 cm. 10/10es apg. Gyönyörű! Jól vagyunk. :) " Itt is nagyon-nagyon sok boldogságot, egészséget és mindenféle jót nekik!!!
hát én is még csak 23. héten, de ez a meleg kiborít. Panelban lakunk, egyoldali, nincs kereszthuzat. Ma csak pihegtem egész nap. Hát a sreklábakkal meg nagyobb hassal augusztusban tuti kidőlök teljesen....
Enyém normális, bár biztos nem örülne neki, ha szólnék, hogy másnaptól nem megyek. Mindenesetre holnap várhatóan elkezdem pedzegetni neki, hogy nem biztos, hogy bírni fogom július végéig, egyszerűen teljesen kihalok 8 órányi munka után. De valahogy majd csak találunk valami olyan megoldást, ami nekik is nekem is jó :)
ha kered, kiirnak, ezzel nem szokott gond lenni. nyilvan nem akar az ember a munkatarsaival kiszurni, de ugy latom te annal sokkal lelkiismeretesebb vagy :) velem azota nem beszel a fonokom, hogy ki kellett iratni magam, mert ajuldoztam :/
Az a helyzet, hogy nincs meg az utódom, és én eredetileg július 31-ig ígértem magam. És csúnyán kiszúrnék kolléganőmmel, ha eljönnék, mert rászakadna a teljes munkám.
Ugyanakkor meg már nagyon utálok bejárkálni, meg egyáltalán a melóval foglalkozni, annyi mást tudnék csinálni.
Holnap megyek, és beszélni szeretnék főnökömmel, hogy júliustól 4 napot dolgoznék, a péntekeket kivenném szabinak, úgy még valahogy kibírnám. De legközelebb kb 2 hét múlva megyek a dokimhoz, és őt is megkérdezem, hogy hajlandó-e kiírni hamarabb, bár bízom benne, hogy nem lesz kifogása. Szóval gondolkozom nagyon.
hm. ha nem erzed jol magad a munkahelyeden (es megengedheted magadnak :/) miert nem iratod ki magad? plane ilyen hosegben munkaba jarni, ami ha legkondis az a baj, ha nem legkondis az a baj...
Még én is egyben olyan 3 hónapig, sokkal tovább nem szeretnék. :)
Meleget utálom nagyon, és a melómat is egyre rosszabbul viselem, pedig ma nem is voltam. De még 5 hét + 3nap. Bár egyre gyakrabban játszom a gondolattal, hogy kiiratom magam táppénzre hamarabb. Közben pedig épül a házunk lassan de biztosan, augusztusban várhatóan kiköltözhetünk, ott legalább 5-6 fokkal hűvösebb van.