.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
Vajon ha nem pont egy balliberális hikált vertek volna pofán a multinacionálisban, akkor azt a hírt hány forint plusz áfáért jelentette volna meg az Index blog?
De mindegy, mert nektek láthatóan nem a címben megjelölt téma a lényeg.
Egyébként egy korábbira válaszolva: politikát illetően nincs kettős mércém, ezután az eset után orbánozni is debilség, nem is értem, hogy ez a topik mit keres aktuálpolitikában... Egy lincselés és az azzal kapcsolatos megnyilvánulások azonban az én mércém szerint más kategóriába esnek, mint a gyorséttermi incidens, aminél szerencsére nagyobb baj nem történt. Ez az oka, hogy az egyik eléri az ingerküszöböm, a másik pedig nem.
A lényeg az, hogy a liszkai esetet a balliberálisokra vagy bármelyik másik politikai erőre akarja kenni, azt lehetetlen komolyan venni egy polforumon. Viszont van a gusztustalanságnak egy olyan szintje, amit meg lehetetlen szó nélkül hagyni és ez az izé elérte.
Ennyi, ne erőltesd ezt a kettős mércét, mert butaság.
"nincs is annál rosszabb, mint amikor az újságíró a lapot és a nyilvánosságot kalapácsként lengetve intézi el az ügyeit."
Gondolom ha egy szórakozó helyen történik valami vele, és pofán bassza a bizt. őr, akkor is kalapácsként lengetve intézi el a dolgot, meg gyk. orbánozni fog, persze csak úgy, mert igazából nem is akarja.
Vagy a nagypofájú Fegyőr takony a spanjaival, mikor bement a szerkesztőségbe pakolgatni magát. Annyi esze már nem volt, hogy pár bővített mondatot is vigyen magával, ha már videóra veszi:))
Eddig sem tiltotta meg senki, hogy kiikszelj. Én mondjuk nem jelentgetek be semmi ilyet, csak ha látom, hogy a beszólogatáson kívül nincs más mondanivalód, akkor egy idő után teszek róla, hogy lekopj rólam, ha már otthon az ismert okokból kifolyólag nem tanítottak meg viselkedni.