http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/alszent4670/
...Az alkotást Nickolaus Myslicki álnéven Toepler Zoltán drámaíró és filmrendező jegyzi, aki a Filmpont.hu cikke szerint beismerte, hogy a jelenet felvétele során elpusztult az állat...
Szerintem itt már mindenki aláírta. Én még a legelején. És mellesleg az egész családom, és az ismerőseim zöme is. Már közel 10ezer aláírás összegyűlt :o)).
Sziasztok! Nem tudom, eljutott-e hozzátok, hogy van egy hivatalos oldal, ahol nyomatékot is adhattok tiltakozásotoknak. Idemásolom, hogy minél több aláírás gyűjjön össze!
http://www.allatesbarat.hu/
Aki szeretné börtönbe küldeni az "álszent"-et, az legyen kedves fél percet (nem-ál)szentelni egy alápötyögéssel. Köszi
Félek tőle, hogy a mai magyar filmesek között ez a súlyos deviancia - a még elmegy kategóriába tartozik :( Az 1350. hozzászólásomban láthatjátok a filmről készült kritikát. Ezt a kritikát Báron György írta, akiről bővebben itt találtok adatokat:
http://209.85.129.104/search?q=cache:K2VYJJweafkJ:www.radio.hu/read/6221/rid/PWdUTw%3D%3D+b%C3%A1ron+gy%C3%B6rgy&hl=hu&ct=clnk&cd=8&gl=hu&client=firefox-a Különböző híres egyetemeken tanított, jelenleg az ELTE -n. Tehát, a gyerekeinket olyanok tanítják, akiknek egy filmben egy ártatlan kismacska bestiális legyilkolása - még csak fel sem tűnik ! Szóra sem érdemes csekélység...a művészet (általuk) elfogadható kelléktárába bőven belefér ! Az iwiw-en egyébként ismerősök Toeplerrel is.
Bizonyos értelemben már kapott büntetést, és még kapni is fog, függetlenül attól, hogy letöltendőre ítélik vagy sem. Ha néztétek tegnap a Napkeltében Tímárt, ő azt mondta, hogy szerinte toepler nem fog tudni producert találni, ha új filmet akarna forgatni. Alighanem új foglalkozás után kell néznie, mert a szakma kidobta, és ez így is helyes.
Nem ér annyit ez a szemétkupac... Majd utoléri a végzete, nem fogja megúszni a büntetést (nem feltétlenül börtönre gondolok). Azért szar lehet neki most. De közel sem elég szar...
Nekem is van cicám, bár alapvetően inkább kutyás vagyok :o). És szerintem ne fogd vissza magad, az árt :o). Nem hiszem, hogy kivágnának. Maximum taplótoepler beír valamilyen álnéven, ahogy már több topikban tette ezt számtalanszor, és próbálja mentegetni magát, másra terelni a szót. Miután lebuktatja valaki, általában azonnal eltűnik, és más néven próbálkozik. SZÁNALMAS...
Igy igaz. de azt a hajléktalant hamarabb megértem ,elfogadom/aki tegyük fel önhibáján kívül került ebbe a helyzetbe/ mint azt aki egy ártatlan kisállatot,aki a büdös életben semmit senkinek nem ártott Így kivégezzen.
Ez a topler egyszer velem találkozik,azt garantálom,hogy mütőben ujraélesztési kiisérlet alanya lesz..Gondoskodni fogok.,hogy a mentőig el se jusson...............
Ebből a szempontból én is kissé pesszimista vagyok, de nagyon-nagyon szeretném, ha megkapná, amit megérdemel, és minden erőmmel azon leszek. Mellesleg a kiközösítés is elég kemény büntetés lehet, ha nem hagyjuk elülni a botrányt.
Szerintem az a helyzet hogy drága a börtöntölteléket eltartani az adófizetők pénzéből,és próbálják megúszni.Ezért van kitalálva a felfüggesztett című intézmény.Sok hajléktalan csak azért veri be a kirakatot,hogy melegben teleljenek.....
Persze, csak tartok attól, hogy nagy csalódás lesz a vége, és csak elmarasztalják, kap egy ejnye-bejnyét, vagy ilyesmi, mi meg olyasmiről álmodozunk, hogy börtön. :/ Kicsit pesszimista lettem most. :(
Azért álmodozni szabad, nem? Normális esetben az ilyennek börtönbe kellene mennie. Ha nem ítélik el, az mindent elmond. De lehet, hogy jobban is jár, ha börtönbe megy...