De még mennyire! Én nem motorzom mivel nincsen, de várom már hogy lehúzott ablakkal lehesen autózgatni a városban és közben nézni a gyönyörű nőket ahogy a jó idő álltal kevesebb ruha mennyiségbe burkolóznak. Persze ehhez elengedhetetlen egy csili-vili tiszta oroszlán!
Juj! Szegény annál rosszabb látvány nincsen mikor még a másik aludhat tovább neked meg menned kell és elhagynod a jó meleg ágyat.
Megkaptam a számodat. köszi szépen!!!
Mivel tegnap sikerült hajnaltól este 11-ig dolgoznom, és ma is hajnalban jöttem, így számomra is igencsak súlyos áldozat volt a hálóhely elhagyása. Főleg, hogy Kedvesem édesdeden szunyókált tovább.:-)
Dreco, megkaptam a mailt, kösz. Vannak köztük elég szépek, de vannak nagyon gagyik is. Pl a régebbiek között voltak nagyon szépek, kidolgozottak.
Érdekes, hogy egy japán oldalról van szó. Meg kell állapítsam, ezek sokkal nagyobb becsben tartják az európai autókat, mint a sajátjaikat. Tök exkluzív ez náluk. A múltkor láttam egy filmet a japán gazdagokról, hát egyiknek sem volt japán autója, legfeljebb a takarítószemélyzetüknek. Mindenhol BMW-k, Mercik, Alfák, Porsche-k, stb. Volt olyan japán, akinek 6 db BMW-je volt és csak azoknak bérelt külön lakást évi több száz ezer dollárért. Volt köztük (persze japán) autógyáros is!:-) Nem taktikáznak rosszul ezek a japók: elárasszák a világot tömegcikkjellegű autóikkal és utána az azokból bekaszírozott milliárdokból európai autómárkákat vásárolnak és azzal járnak, esetleg féltve őrzött kincsként milliókért bérelt, épített épületekben tárolják őket. Nem semmi.
Megkaptam, feltettem, köszi. Ez még valóban hiányzott. Hogy mindenki értse: honlap -> találkozó -> korábbi találkozók -> Gödöllő -> képek alatti írás egykori Meta Code (hol van?)társunktól.:-) Ugyanez hasonlóképpen a visegrádi taliról Strasszertől.
3737 :)
A Lurdys talira szívesen benéztem volna, de az uraságoknak sikerült kiválasztaniuk azt az egyetlen napot a héten, amikor 10ig programom van... :/ Na mindegy, csak aztán tessék dokumentálni a Pözsó tajit! :)
Nem biztos, hogy tudok jönni, mert eleve hatig dolgozom. Így legkorábban is csak 1/2 7-re érnék oda. Amint olvashattad az öreg oroszlán is rendetlenkedik, nem tudom hogy addigra megjavul. Majd csütörtökön meglátom, max oda gurulok este felé!
San! Lehet, hogy hülye kérdést fogok feltenni, de mivel nem voltam még talin ezért nem tudom hogy megy ez! Szóval nekünk milyen költségünk lesz a benzinen kivűl??? Itt most gondolok az ebédre pl??? Ezek hogyan szoktak menni???
Köszi
Amint lesznek úgyis küldöm! Erről a két tipúsról még vannak képeim de azok elég bénák szerintem. Meg ezekről atlán elég ennyi. Inkább ha valami mást találok akkor azt inkább.
Na én is vagyok végre. Egész nap pugoztam.:-) Tegnap felugrottak az aluk a nyári gumikkal, lesz ami lesz, hó talán már nem. Ma Szekszárdon voltam, nagyon jó 406-os barátaimmal találkoztam, meg beugrasztottam egy olajacserét is. Az egyik srác 2.1 SVDT 406-áról készítettem is képeket, holnap láthatóak lesznek. Nagyon jó kis járgány.
Peera! Nekem a 405 GRI-nél egyszer volt termosztátgondom. De asszem az itt nem merült fel, hogy a vízpumpánál is el tud folyni a víz. Az nem lehet? Esetleg leszel csütörtökön? Jó lenne találkozni, dolgokat megbeszélni.
405SRi-505GRD! Kb 30 autós újságnak jeleztük a honlapot és a talinkat, többek közt annak is akit említettél.
padre666! Kicsit szerintem is sok, még engedhetne belőle. Érdemes megnézni egy (Képes Autó) Expresszt is!
Igen a találka ott lesz ahol az Amerikai autó találkozó szokott lenni. Csak kicsit hátréb mert olyankor első részen a Lurdyhoz közelebb eléggé zsufi szokott még lenni. kicsit hátréb megálunk aztán lesz ami lesz. Az időpont 17:00!!!
Eddigi jelentkezők:
Fido
Gyuszkó (ki lecsekkolt)
Sansalvador???
Stdtivan????
dreco2
jkutya
zoldalma????
Baggio
Jkutya: Igen le lehet csekkolni az árakat. Több helyre be kell telefonálni és le kell kérdezni az árakat. Akár Peugeot kereskedésbe vagy spec boltokba.
Az automban most csereltek ki a hutot.Jobb oldalom valoban van a huton egy legtelenito csavar, ennek a hutoben levo menete (is) muanyag. Nalam ez szakadt ki, plussz a huto egyeb helyeken is eresztett, a javitasra meg valamivel magasabb arat mondtak mint az utangyartott (a melegedes hatasara) kisse budos : ) huto aranak fele.
Igazabol en is sajnaltam ra a penzt mivel az egesz autot szeretnem upgradelni, de elegem volt a berhelesbol. Kapott meg az auto uj kipufogot walkerbol, mostanaban remelem nem fog panaszkodni.
Keresd a PSA fórumban DJG hozzászólásait, valamikor régebben értekezett erről, igaz, Citroën BX viszonylatában, de szerintem ide is érvényes lesz. Ha jól emlékszem, van helyettesítő tranzisztor.
Gratulálok az új szerzeményedhez, ez engem is megragadott
összes cuccot átpakoljam a 405-ből a 406-ba
Gondold el, az milyen volt amikor a Ford 1.8D -ből átpakoltam a 406-ba. Még mindig bizsereg az ujjam, ha rá gondolok. Bár kicsit sajnálom Teknőcöt, kiszolgállt.
Minitali a Lurdy mögötti nagy parkolóban?Ahol tengerentúli OFF tali szok lenni?
Mert akkor megyek.Aztán majd kivesézzük, mert ez a budafoki szerelő érdekel, úgy néz ki, váltanom kell.Apropó:Valaki tudja, hogy miért van az, hogy ha 3-4 szer elfogadom a bemondott /de egyáltalán nem olcsó árat/, akkor a köv. alkalommal megpróbálnak lehúzni?
Azér az anyagárat le lehet csekkolni...