Keresés

Részletes keresés

endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 308

..egész jól bírod.

Előzmény: Törölt nick (305)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 307

Én eccer csináltam ilyet. Mikor a durva barátomat hagytam ott, akibe szerelmes voltam. Elviselhetetlen volt az érzés. Kimentem a Gellért-hegyre hajnali kettőkor, és torkom szakadtából üvöltöttem vagy 10 percig... Nagyon hatásos volt, 2-3 órára lecsillapodtam, de másnap ugyanaz a kín fogadott. Szóval csak ideiglenes. Ráadásul napokra berekedsz... 

Sportra még nem gondoltál?

Előzmény: Törölt nick (305)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 306

Mennyi ideje vagytok együtt?

Előzmény: endrebá (303)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 305

Néha kedvem lenne kiabálni. De nem teszem. Pedig lehet, jó feszültségoldó lenne.

Kiállni egy lakatlan terület közepére és kikiabálni mindent

Előzmény: endrebá (304)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 304

Ne szomorkodj.. ez a lényege annak a hozzászólásomnak, nem a kérdéseim.

Előzmény: Törölt nick (302)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 303

Na ezt sem lesz egyszerű jól megfogalmaznom.

Az INDEX-ismeretségeim az elme érdekességéről szóltak/szólnak, de akiért most úgy áhítozom azt előbb láttam mint INDEXeztem volna vele.

Előzmény: Törölt nick (301)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 302

Ez most... az én válaszom most nem kell ide

Előzmény: endrebá (297)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 301

Azt írtad, a feleséged szép (volt), azért választottad.

Mondd, (már ha szabad), a mostanit mi alapján?

Előzmény: endrebá (298)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 300

Lehet, én ”rosszul vagyok összerakva”, de a beszélgetőst választanám mindkét esetben

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (299)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.07.28 0 1 299

Ez a kérdés akkor merül fel, ha hozzárakod az időfaktort is. Fordítsunk rajta, hogy neked kelljen kellemetlenül megfogalmazható választ adnod:

Nyáron elmész Santorinire nyaralni. Még van két éjszakád a hazaútig. Két férfi csapja neked a szelet. Az egyik egy igazi szívtipró, a másik olyan esetlen, de kedves beszélgetőpartner. Kivel töltöd az éjszakát? Mondom, egy-két nap, és mész haza, többé nem látod sem a spanyol macsót, sem a francia dumálóst.

Vagy: megismerkedsz  a városodban két hasonszőrű magyarral, akikkel elvileg hosszútávú kapcsolat is lehetséges. Akkor kit választasz, a helyes, de ostoba férfit, aki csak arra jó, vagy azt, akivel szex után jókat dumáltok, és az élet más területein is együtt tudtok működni?

A szép emberek mindenképp előnyben vannak, ha kicsi a tét.

Előzmény: Törölt nick (296)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 298

A nemszépet, akiről azt látom azt hiszem hogy szép lesz tőlem.

Látom hogy olyan-e az alkata, olyanok-e az alapadottságai.. ami fontos, azt látom.

Előzmény: Törölt nick (296)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 297

Ne szomorkodj..

Csak ez a kifejezés jutott eszembe.. célok alanyának is érzem magam, nemcsak célok kitalálójának.

Megbántottalak azzal hogy nemcsak a szépség vonzó?  Vagy hogy a szemem rabszolgája vagyok én is?  Vagy hogy örülj annak amid van?

Ne menj alkoholért sehova.

Ez ami van, lesz még jobb - de alkohollal rásegítve biztos hogy csak rosszabb lesz.  Az üvegen nincsen fék.

Előzmény: Törölt nick (295)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 296

Te melyiket választod?

A látványbombázót kevés ésszel, vagy a nemszépet, akiről úgysem látod elsőnek, miben vonzó?

Előzmény: endrebá (294)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 295

Célcsoport :(

Na, azt hiszem, ma nagyon nincs jó kedvem.

Illetve biztos vagyok benne

Inkább egy kocsmába kellene mennem (de sajnos nem iszom alkoholt, nem szeretem az ízét). 

Mit keresel?
- Az embereket keresem - mondta a kis herceg. -”

“Olyasmi, amit nagyon is elfelejtettek - mondta a róka. - Azt jelenti: kapcsolatokat teremteni.”

Előzmény: endrebá (294)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 294

Dehogyis csak - deazééér férfi vagyok. (ha jól emlékszem)  És a férfiak a szemük rabszolgái. 

A második kérdésed jobb : igen. Először a látványt veszem észre, és az vonz magához.  Ezért is mondtam múltkoriban hogy itt az INDEXen kellett megalkossam azt a szabályt hogy "soha semmi nemolyan mint ahogyan képzelem"  (és senki)

A látványbombázók tudni való hogy elmében nemolyanok, a siker-elmék szintúgy csak fordítva.

DE ..   biztatás is van.

A szép és a vonzó nem ugyanaz.  Nem ugyanarra az agyterületre és nem ugyanúgy hatnak - még ha a hatásuk megegyezik, akkor sem.

Ne félj nemszép lenni.   Csak tudd hogy mivel vonzod a célcsoportot.

Előzmény: Törölt nick (293)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 293

Neked is csak a külső számít? :(

Helyesbítek: a külső az elsődleges, ha kapcsolatot akarsz?

Előzmény: endrebá (291)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 292

Az ám..  olyan vagy.  :-)

Előzmény: Törölt nick (288)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 291

Lehet hogy vannak ilyenek is.. szerencsémre hamar kiderülnek az ilyen szintű eltérések és akkor már nem is kíváncsiskodom tovább.

Vagy (ha ÚGY néz ki a másik akkor) megpróbálok idomulni.

Előzmény: Törölt nick (287)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 290

..valami kegyetlen gyorsak vagytok így találóskérdések terén..

..valami kegyetlengyorsak..

Előzmény: Törölt nick (286)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 289

..mikor mi.. lényeg hogy egy partner-elmével jó összedolgozni, mert nem akadályoz hanem segít.

..ajajj.. azok a kérdések is múlandóak ám.  Beismerem hogy nincsenek szem előtt.

Előzmény: Törölt nick (285)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 288

Agy? Nekem? :)

Előzmény: endrebá (284)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 287

Sokan, sajnos nagyon sokan a saját érdekeiket nézik. Amint sérülni látják (legyen az bármilyen picike sérülés, pl nem azt vagy nem úgy mondták neki, nem tetszik valamiben egy apró részlet) már szabadulnak is meg a másiktól, aki nem hagyja az ő “egyéniségüket” kibontakozni :(

Pedig milyen jó a másikra figyelni, örömet okozni. De hát ez (sem) nem divat. 

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 286

Szabad megfejteni?

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 285

Lehet tudni, mik ezek?

(Még egyszer megpróbálom: milyen kérdéseid merültek fel a nőhatalommal kapcsolatban?)

Előzmény: endrebá (282)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 284

Az ilyen helyzeteket ki kell tapasztalni.. aztán nagy ívben elkerülni a kialakulásukat.

Akik így ragaszkodnak a saját egyéniségükhöz, azoknak hagyni kell hogy ne lelki egységként kelljen gondolniuk a kapcsolataikra.  Csak hadd nézegessék azt a háromszor két centis tükördarabkát hogy milyen egyedi és megismételhetetlen formájú, és milyen szép az az arcrészlet amit látnak benne - jó sok embernek ilyen (és ennyi) a lelke.  Persze hogy féltik a csiszolódástól és alakulástól.

..vok..  :-(    Kéééérlek..  lécccilécccccci..

Ebbe a kis szórészletbe tedd vissza azt a fontos alkatrészt ami nagyon is jellemző rád.

(kitalálod?)

Előzmény: Törölt nick (283)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 283

Azt nem tudom hogy ez másokkal a döbbenetesen jó elméletek hiánya miatt, vagy az egó "alaki gyakorlatai" hiánya miatt nem fordul elő.

Nem tom, mitől van ez. Nem te vagy az első, akinek próbálom ezt elmondani, h így látom a kapcsolatokat. És amikor pl máshol is elmondtam ezt, megjártam, mert kis híján lenyeltek keresztbe, h de márpedig ők egyéniségek, és nem lesznek a párjuk/férjük/feleségük egy darabja, és fordítva. De erre mondom azt, h tök mindegy, h hogy látják, akkor is megtörténik velük. De persze nem álltam le fejtegetni ezeket a dolgokat. 

De nem tom mér' de van egy olyan érzésem, h sztem nem én vok az első aki így látja... Lehet ez nekem is csak egy rozsdafolt a fafejemben... :)

Előzmény: endrebá (281)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 282

Alapdolgokról vannak kész elméleteim - de most veled/veletek beszélgetve is felmerülnek olyan fogalmak amiket át kell gondolnom.

Előzmény: Törölt nick (280)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 281

De örültem volna ha az a spanyol nick nem marad árván azzal a kultúrmegállapításával..  :-))

A "mi" tudatról..  Nem rosszul fejezted ki magad, hanem most arrébb vitted a lámpát.  Innen megvilágítva is egyetértek a lényegben és csak apróságokban vitatkozhatnék..

Egyetlen lényegi különbséget látok, de azt is csak innen.. és az én szememmel nézve.  Hogy az egó nem engedi.

Szerintem amikor egy-egy döbbenetesen jó elmélettel találkozom akkor az egóm vigyázzba vágja magát és tisztelegve engedi maga elé.  Azt nem tudom hogy ez másokkal a döbbenetesen jó elméletek hiánya miatt, vagy az egó "alaki gyakorlatai" hiánya miatt nem fordul elő.

(deazééér döbbentettem már meg párszor másokat)

Egy kicsit visszautalnék az értekezésed fafűrészelős részére : én ilyesmit is játszom.  Tűzifafűrészelés közben tényleg lehet találkozni oda nem illő dolgokkal a fában, de azt amit te mondasz talán idén láttam először.  Egy.. vagyis két puskalövedéket tett úgy a magáévá a tölgyfa hogy csak az idegen anyag méretét és nyomait lehet látni benne, de a láncfűrészfogak élei már abszolút nem sérültek.

De amit te mondasz esetek, ott az idegen anyagok idegen anyagként találhatók meg a befogadó közegben.

Magamra vetítve a dolgot : ha már nem tudom hogy egy frappáns "saxöveg"-et honnan is szedtem, az egy puskagolyó formájú rozsdafolt az elmémben.  Ha tudom hogy kitől idézem, akkor azon az acélon még elszakadna a lánc - de ha már saját gondolatomként mondom, akkor műszerekkel sem kimutatható hogy hogyan kerültek szétoldódott vasrészecskék a tölgyfába.

Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 280

Szerintem neked már kész elméleteid vannak, nem kell kialakítani.

Esetleg igazolást szeretnél rájuk (?)

Előzmény: endrebá (279)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 279

Akivel együtt lehet kialakítani az elméleteket.

Van aki nem is kíváncsi az elméleteimre, és van aki igen.. de csak az eredményre.  A kialakításukban való részvételhez egy harmadikfajta elme kell.

Előzmény: Törölt nick (277)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!