A tippeket játéknaponként egyben kérem leadni, az előre feltett sorrendben, a topikban megadott hivatalos programban szereplő párosítások szerint. --- Tippet módosítani nem lehet. --- Tippelési határidő a mérkőzés kezdete, mérvadó az index órája. --- Pontozás: Kimenetel: 4 pont. A hazai gólok számának vagy a vendéggólok számának vagy az előjeles gólkülönbség eltalálása: 2-2 pont. A hazai gólok vagy a vendéggólok vagy az előjeles gólkülönbség esetén eggyel mellé: 1-1 pont. Így a teli 10 pontot ér, de egy tipp érhet 8, 6, 5, 4, 2 vagy 1 pontot is. --- Első tippedben jelezd, hogy a mezőny melyik csapatával szimpatizálsz! --- A teljes bajnokság menetrendje a 3787-es hozzászólásban (http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=119233677&t=9132964) található, tegyél oda könyvjelzőt! A fordulóknál a forduló hivatalos dátuma szerepel, a feltett programtól lehetnek eltérések.
Pedig az vezet sikerre. Én is a 'szum' függvénnyel kezdtem, aztán volt türelmem szépen sorban kipróbálgatni a többit is, nomeg amikor kitalálok magamnak vmi feladatot, akkor vagyok olyan perverz, hogy hosszú időn át tudok az esetleges megoldásokban gondolkodni.
amúgy az excelszámolás "mély rejtelmeibe" egyszer valaki beavathatna egy gyorstalpaló egyhozzászólásos tanfolyam keretében, mert érdekelnek az ilyen számolási módok, de magamtól még soha nem volt erőm nekiállni ilyet csinálni :)
Nem, a Jupiler az egy belga sör, volt is olyan sörösdobozom még 15-20 éve, amikor gyűjtöttem őket. Piros doboz, fehér ellipszissel, fekete felirattal. Mit meséljek még a gyerekkoromról? :)
Miért akarsz Te mindent megérteni? Nem elég neked az, hogy"csak" assisztálunk Kristóf játékához? Én kísérletet sem teszek arra, hogy próbáljam megérteni a rendszert. Tippelek, majd kisebb-nagyobb izgalommal várom az értékelést az eredmények ismeretében. Aztán mindig meglepődök! Van telim, netán kettő is örülök, hogy végre egyszer az élbolyban leszek. Aztán alig találom meg magam a középmezőnyben. Máskor túl sok közöm nincs a héthez és mégis a középmezőnyben vagyok. Ezek után összetetben mégis mindig az utolsók között vagyok.
Én a játék címében valahogy jelezném, hogy ez a belga bajnokság játéka. Így nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy miről van szó, és ha nem túl kíváncsi be sem kukkant ide.
nemek tképpen teljesen mindegy. Ez is megfelel, csak legyünk minél többen, úgy sokkal jobb nyerni :)) Egy javaslat. Járd végig a "belga" topicokat (nomeg persze még jópár másik topicot is) és reklámozd a játékot, mer' könnyebben idetalálnak a játékosok.
Persze hogy nem. :) Azt a rendszert ember nem tudja követni. Ha nem az Excel számolna helyetted, nem tudnál kétszer ugyanúgy kiszámolni egy fordulót :))
Ha kérdezel, én a 2-1-1-1 pontos szisztémára szavazok, vagyis a kimeneteltalálat 2 pont, a hazai-, vendéggólok, gólkülönbség eltalálása 1-1 pont, így a teli 5 pont.