"Tegnap óta közel húsz színházi ember, színész hívott fel, és egyöntetűen azt mondták, amit Kalmár Péter állít, minden igaz. S amikor rákérdeztem, szerintük miért a nagy csönd, azt válaszolták: a balos-libsi propagandasajtó és a háttéremberek most döbbentek rá, micsoda lavinát indítottak el, s hogy mindez az ő fejükre, az ő ikonjaikra fog visszahullani."
Ez a lényeg. Milyen varánuszok fognak még előmászni a sötétből...
Szegény ártatlan nőket már a brit védelmi miniszter is szexuálisan zaklatta, meg NATO diplomaták vetik rá magukat ártatlan nőkre.
Szerencsére a nők szentek, azok nem nyúlnak alá soha a férfiaknak, nem kurválkodnak a cégeknél, meg a NATO rendezvényeken se taperolnak férfiakat. Nem támadnak le a Tesconál se (ahogy említette Stohl) céges bulikon férfiakat, főnököket, hogy leszopják őket.
Tök jó egyébként, hogy gyakorlatilag 90%-ban amúgy büdös kurvák verik most a mellüket.
"Michael Fallon nem részletezte lemondásának pontos okát, de a héten megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, hogy 15 évvel ezelőtt egy rendezvényen "nem helyénvaló módon" érintette meg egy újságírónő térdét."
Nem is vitatkozom vele, csak éppen nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki feltűnő gondossággal kerüli el, hogy Bayer bármely írására rákattintson.
Szóval vagy igaza van Kerényinek, vagy nincs - mindenesetre nem értem a dolgot. Na mindegy, idővel kiderül.
"Ha igaz, amit Kalmár Péter állít, akkor Kerényi Miklós Gábornak börtönben a helye.
Ha nem igaz, akkor viszont Kalmár Pétert kell börtönbe zárni, mert olyasmivel rágalmazott meg valakit, ami egyszerűen feldolgozhatatlan és megbocsájthatatlan."
Ezt is Bayer blogján találtam, és nehéz lenne vele vitatkozni.
Teljes mértékben annak számít, csak nem büntethető.
Ezt nem akarják megédteni a koedukaciot propagálók:-)
Az is szexuális zaklatás, amikor a melletted ülő lány bő, ujjatlan pólóban, melltartó nélkül jött iskolába, és emiatt folyamatosan a gyermekfej nagyságú melleit kellett nézned:-), a tanár mantrája helyett.
De tényleg, miért egy blogon jelentette be, hogy rágalom az egész? Olyan sokan olvassák Bayert? Vagy ha már, akkor menjen egy tényleg népszerű helyre, mit tudom én, sódernorberthez, akit sajnos tényleg százezrek olvasnak...
Az szekszualis zaklatasnak szamit, ha az ember az ovodaban vagy az altalanos iskolaban huzkodja a lanyok copfjat? Mert ha igen, akkor kb egy millioval lehetne novelni a tobbszoros elkovetok szamat:-)
Huh! Adja már kölcsön valaki ennek a “nőnek” Robert Merlle: Védett férfiak cimű könyvét. De nem ártana egy, az állatokról szóló biologia könyv sem. A lány kutyánk pl., ha tüzel, be kell zárjuk, különben átkaparja a kerítés alját, hogy kijusson a kapu előtt tanyázó fiú kutyákhoz. A nagyokos nő szerint akkor a kutyánkat is ki kellenne miskároltatni (átvitt értelemben, minket nőket is)?
"A Csábítás Akadémiára elsősorban férfiakat várnak, közülük is azokat, akik csajozási gondokkal küzdenek -mondta az Origónak az egyik oktató, Pánczél Boglárka. (...) "Sokszor azt tapasztaljuk, hogy a nevelés miatt, amit kaptak, nem tudnak csajozni a fiatal fiúk. A virágcsokor és a csoki már nem működik: mi tökösséget nevelünk beléjük. Azt szeretnénk, ha mernének a szexualitásukról beszélni, kifejezni azt" - mondta Bogi, aki szerint az egyik legnagyobb probléma, hogy túl rendesek a pasik. "Persze később mindenki rendes, romantikus férjet szeretne magának, de az udvarlás időszakában nem árt, ha néha beszól a pasi, ha nem ért velünk mindig egyet, ha nem tudjuk állandóan, hogy merre jár. Egy idő után a rendes srácok már nem jelentenek kihívást."
Ha van, aki ezt nőként nem így érzi vagy alapjaiban kétségbe vonná az állítást, vitatkozzon vele. Annyiból azért kiindulhatunk, hogy a mai világban nem csak a férfiak: a nők is igen gyakran a szexközpontú ismerkedést helyezik előtérbe, egymás hozzáállásához igazodnak csak. A valódi, tényleges, traumán átesett áldozatok pedig jobbára azok közül kerülnek ki, akik nem vagy kevésbé fogékonyak minderre.