Megvan az első fogyasztási adat:
Csak város, többször dugó, sok 2-3km-es szakasz, rossz termosztát: 12,7 liter/100km !!!!!
Szerintem az új termosztáttal lemegy 12L alá.
Látom moindenki toppon van!!! Mi most fejeztük be a selejtezést és kirámoltuk a raktárat. A céges Nissan teherautót fullra megpakoltuk. Azzal majd holnap furikázhatok!!!
Fájó szívvel és minden más testrésszel kell lemondanom a holnapi talit.
Helyette új program:Fekvés, hűtőfürdő, stb.
Azért ha csoda történik, ott leszek.
Vízcső probléma nekem is volt, a jelenség ijesztő, a megoldás nem annyira.
Egyébként nálunk is január óta hetente 2-3 embert rúgdostak ki embereket. Összesen olyan 20-30 embertől váltunk meg eddig. Ha jól tudom akkor most lett vége a csökkentésnek!
Legalább tudjuk, hogy mélto Pug tulaj vagy! Dicséretes. Nem csüggedek munkaügyben. Alapjában véve már tovább akartam lépni, csak megelőztek. Hívjál nyugodtan. Az emilben küldött "Iroda" telefon már érvényes
Igen örülök neki hiszen hallom mik mennek cégeknél. ha gondolod akkor esetleg tudok segíteni csak beszéljük meg. Fussunk össze ha gondolod!!! Nekem is kirúgták a "barátnőmet" és most keresünk neki munkát!! De még sehol semmi!!!
Na mit mondtam? Én erre tippeltem legelőször, mikor írtam, hogy a vízpumpa is ludas lehet. Hát bejött. Lényeg, hogy megvan.
Hát ez a munkaügy elég gáz, de ne csüggedj.
Majd kereslek.
Meg van a probléma. VÍZPUMPA! Otthon mindig egy földes helyen parkolok azért nem tünt fel a dolog. De most nézem a parkolóban, hogy egy tócsa álla a kocsi alatt. Mentem vele egy kört és nyomta ki a vizet. Rohanok vissza a szerelőhöz! Aki meg is állapította, hogy szét ment a vízpumpa. Csere. Hétfőn megcsinálja.
Baggio
Örülj, hgy van munkád. Engem éppen most raktak ki. Csak néztem mi Rozi a moziban, amikor behivat a főnök és közli a dolgot. Rádásul valami kamu dumára hivatkozva. Több mint másfél éve dolgozom itt és eddig semmi panasz nem volt. Most meg! Sebaj, lesz másik. :)
San
Ebből adódoan a jövő héten korlátlanul ráérek bármilyen dumcsira!
Először is köszi a válaszokat!
Másodszor pedig jól beszívtam a holnapot. Bejött egy meló délutánra, amit nem tudok lemondani. Valószínűleg nem tudok elszabadulni a topictali idejére sem. Ha mégis sikerül, akkor mindenképpen ott leszek, ha nem, akkor előre jelzem.