Üdv mindenkinek! Legelőször is én is köszöntöm a 30 év után ismét az első osztályba visszakerülő bajnokcsapatot! Méltó volt a bajnokavató az egész éves teljesitményhez,senki nem tartott bennünket a nyáron bajnokesélyesnek,mégis egész évben koncentráltan és jól játszottunk,ebben az évben kétség sem férhet hozzá,hogy mi voltunk a legjobb CSAPAT.Külön öröm,hogy nem csak a pályán volt nagy változás,hanem a körülményekben is, úgy jelentünk meg, és úgy viselkedtünk,ahogy egy feltörekvő csapathoz illik.Ezen kivül kezd kialakulni egy kör,akinek igen fontos a Goldberger,akik meccsről meccsre eljöttek buzditani a csapatot,és akik igen meghatóan ünnepelték a lányokat szombaton is.Természetesen egy képzeletbeli aranyérmet nekik is oda lehet adni,mert az sem vitatható.hogy nekik,nekünk is részünk van ebben a nagyon régen várt sikerben.A Vasvár elleni mérlőzésen jó,ha félgőzzel hajtott a csapat,megható volt,ahogy a Vasváriak tudtak örülni a győzelmüknek,ez is bizonyitja,hogy mára ebben az osztályban komoly fegyvertény a Golit legyőzni. Egyszerűen fantasztikus érzés abba belegondolni,hogy jövőre már a Győrrel, a Fradival, a Dunaferrel, vagy Lokival,Cornexivel meccselhetünk ,hogy a Vasast már el ne felejtsem.Ez olyan élmény lesz szurkolónak és játékosnak egyaránt,hogy az egész jövő év egy mámor lesz,az eredményektől függetlenül.Tisztában vagyunk vele,hogy jóval kevesebb sikerélményben lesz részünk,de nekünk, Goli szurkolóknak,ki kell tartanunk a csapatunk mellett,sokasodnunk :-) Népszerüsitsük hát MINDEN FÓRUMON a nyáron a csapatunkat,hogy egyre többen legyünk!!!
Kedves Szurkolótársak!
Az első két szurkolói torna sikereinek köszönhetően úgy döntöttünk, hogy az idén nyáron egy hétvégére ismét Győrbe hívjuk az ország kézilabda-rajongóit, a napközbeni kézilabda-mérkőzések után esténként hatalmas bulik keretében pihenjük ki a nap fáradalmait, poharazgatunk a rég nem látott cimborákkal.
A torna célja az elmúlt éviekhez hasonlóan az, hogy az egymással rivalizáló csapatok kézilabdát szerető szurkolói megismerkedjenek egymással, a SzuCsa-mozgalomban eddig részt nem vevők jó kapcsolatot alakítsanak ki a már korábban is barátságot ápoló táborok tagjaival, a "régiek" közötti viszonyok pedig még szorosabbakká váljanak.
A tornára továbbra is 12-14 fős szurkolói csapatok jelentkezését várjuk. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is szeretnénk nyomatékosan hangsúlyozni, hogy a csapatokba csak olyan játékosok lépjenek pályára, akik kedvenc klubjuk hazai és idegenbeli mérkőzéseinek rendszeres látogatói, a csapatot nem csak jelenlétükkel, de hangjukkal is rendszeresen buzdító fanatikus szurkolók.
A torna résztvevőjeként, nézőjeként örömmel fogadunk természetesen minden más, kézilabdát szerető embert is, akár olyan klubok drukkereit is, ahonnan nem neveznek csapatot a Szurkolói Tornára.
A torna időpontja 2007. június 22-24., azaz péntek-szombat-vasárnap.
Szombat reggeltől késő estig zajlanak az első nap mérkőzései, majd vasárnap reggeltől a helyosztókkal és a döntőkkel folytatódik, illetve fejeződik be a torna. Terveink szerint mindkét nap neves aktív és már visszavonult kézilabdázók és sportvezetők tisztelik meg a rendezvényt.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is az NBI-es játékvezetői gárda neves tagjai fújják majd a sípot.
Az összejövetel valamennyi résztvevője emlékpólót kap ajándékba, érmekkel, serlegekkel jutalmazzuk a csapatok tagjait, a torna kiemelkedő játékosai különdíjakban részesülnek, a győztes pedig egy évig őrizheti a Magyar Kézilabda Szövetség által tavaly felajánlott vándorserleget.
A torna részvételi költsége személyenként 8.000 forint, mely magában foglal két éjszakára szállást, pénteken vacsorát, szombaton reggelit, ebédet, vacsorát, vasárnap pedig reggelit és ebédet.
A rendezvény egész ideje alatt büfé üzemel a Magvassy Sportcsarnok parkolójában felállított sátor alatt.
Kérjük, hogy amennyiben Te, és az általad képviselt csapat részt kíván venni a rendezvényen, úgy azt legkésőbb 2006. június 3-ig jelezd a fanclub@gyorietokc.hu e-mail címre, vagy levélben a Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület 9027 Győr, Kiskút liget címre. Kérlek, hogy a válaszodban írd meg a résztevők nevét, pólóméretét, esetleg egyéb igényeit.
Részvételetekre mindenképpen számítunk, várom mielőbbi válaszodat!
Üdvözlettel:
Gellért Tamás
szervező
Nem tudom kire gondoltál amikor azt mondtad, most megmutatta mit tud. Ha a Tápaira,akkor nem jó meccset néztél.Igaz, hogy dobott két gólt, de 6 azaz hat labdát rontott zsinórban, így a 3 gólos előnyt sikerül elpasszolnia. Sajnos a pályán nem lehet vakon dobálgatni, gondolkodni sem árt.
Ez a meccs felejthető!
Mégis tetszett a Matus,Huszák játéka és persze a Polgár védései is.
Ha jól emlékszem Andi 2 gólt dobott és nagyon sokat játszott talán többet mint egész idényben.
Köszi Tommy d'angelo! :)
Ennek nagyon örülök, végre megmutathatta mit is tud valójában. Remélem jövőre az NBI-ben is sokat fog játszani, hiszen van már tapasztalata, hogy milyen is egy NBI-es mérkőzés.
Jövörő jó lenne egyszer kijutni egy Goli meccsre (erre kiváló alkalom lesz a Cori-Goli), mert nagyon megkedveltem Őket!
Kedves Maresz ! Ha jól emlékszem Andi 2 gólt dobott és nagyon sokat játszott talán többet mint egész idényben.
Erre a meccsre nem fogunk emlékezni csak az utánna lévő ünepségre. Ez a Vasvár nagyon jó csapat, jövőre az 1-3 hely között végezhetnek. De ezt a meccset a Goli vesztette el és nem a Vasvár nyerte meg. Sok kapkodás rengeteg védelmi hiba és szerimtem a játékvezetők se voltak a helyzet magaslatán. Ennek ellenére gratulálok a Vasvárnak.
Mégnagyobb Gratuláció a CSAPATNAK, EDZŐNEK, SZAKMAI STÁBNAK, TULAJDONOSOKNAK ! Köszönjük !
Hajrá Goli !! 2006/2007 NB1/B Nyugati csoport bajnoka !
Szurkoló-társaim!Utóljára menjünk ki és szurkoljunk egy nagyot a Goldbergerért!Azért jó lenne, ha utolsó meccsen is parádés játékkal bucsuznának a lányok!!!Hajrá GOLI!!!!!
OFF. Köszönöm. Mozilla Firefox-on továbbra sem jönnek elő az említett képek - ezek szerint tényleg nálam lehet valami hiba -, viszont Internet Explorer-en működnek. Így is jó. ON.
nálam működnek, nálad lehet valami (átmeneti) hiba, ha továbbra sem működik és kell, elküldöm a két Bognár Barbara fotót e-mailen szívesen, ezesetben írj, nyilvános a mailcímem az adataimnál.
OFF! Üdv V-Man! Egy észrevételem lenne e Golis galériáddal kapcsolatban, még pedig, hogy a 7., és a 8. kép nem jelenik meg, ha rákattintok. Az én gépemben, vagy a szerveren, vagy a galériában van a hiba? Azért lepődtem meg, mert eddig még nem tapasztaltam hasonlót. ON
Visszaolvastam, s végig azt láttam, hogy mindenki, még más csapatoktól is örülnek a csapat sikerének, gratulálnak, egyszóval szurkolóként viselkednek. Egészen addig, amíg a Te hsz-hoz nem jutottam. Azért emlékeztetőül visszaolvastam az összes hsz.-dat, s egyre jobban az az érzésem, hogy igazából Te nem goli szurkoló vagy.
Ehhől a hsz.hoz meg csak gratulálni tudok, ismét a lényeget találtad meg és raktad be, természetesen a legnagyobb jóindulattal, s mentesen minden egyéni érzelemtől. Baromira kilóg a lóláb. Tudod elég gusztustalan, ha vki szemtől szembe bájolog, aztán a háta mögött, a névtelenség mögé bújva pedig folyamatosan lejáratja.:((((((
a túl sok góltól eltekintve jó volt, pláne, hogy most az ellenfél játékosainak a többségét is ismertem :) jövőre már nem lesz ilyen gond a meccseken ;)