Keresés

Részletes keresés

halkergető Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5423

a   =  is

Pardon!

(Íme.)

Előzmény: halkergető (5422)
halkergető Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5422

Ajajjjjj!

Én a gyanússá válhattam ezzel a pardonnal. Szoktam használni ezt a szót. Elég csak végignézni azokat a kommentjeimet, ami után hibát javítottam. Mindegyikben ott a szó.

Igaz, hogy az életkorunk nem stimmel, de 70+-al is maszkírozhattam magam 20-25-nek.

A nejem sem tudja igazolni, hogy azon az éjjelen ott horkoltam mellette, mert külön szobában alszunk. Alibim tehát nincs!

A falum és Bp. közötti távot autóval 3 óra alatt meg lehet tenni, vissza ugyanannyi. ...

Szóval slamasztikában vagyok.   ;-)

Előzmény: Bétaverzson (5417)
halkergető Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5421

Gondolj bele: 2 millió lakos. Ha csak minden tizedik randevúzik, ... az is 200ezer.    ;-)

Előzmény: martinaxe7 (5420)
martinaxe7 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5420

Az a karfelemelős ürge nem hiszem, hogy 2 hétig nem hallott a robbantásról.

Jó, nem mindenki szeret tanúskodni

De most akkor miért? +találták ??

Előzmény: halkergető (5419)
halkergető Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5419

Melyik? És mihez képest?  ;-)

(A szakállas találóskérdés:

- Mennyi?

- Nyolc.

- Mi nyolc?

- Mi mennyi?)

Előzmény: martinaxe7 (5416)
martinaxe7 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5418

Maszkos rablós film

ID Channel

Bétaverzson Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5417

A Bors ugye  bulvárlap?

Na az írta, hogy egy kidobóember szerint  - a belé ütközv szörnyeteg szép magyarsággal így szólt: Pardon.

Létezhet-e elméletileg, hogy eme bejelentéséért a kidobóember sok pénzt kapott valakiktől - pl. azoktól akik hazánk lakosságát nagyon szeretnék abba a naiv hitbe ringatni, hogy a szörnyeteg magyar?

martinaxe7 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5416

Picit késett a fazon

Rossz duma

is...

Előzmény: halkergető (5397)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5415

Ne dühöngjél, inkább röhögjél az IQ-fighter nyomozócsoporton.

Innen látszik a legjobban, hogy sem előzetes információjuk, se felkészült bevetési és ZÁRÁSI egységük és tervük nem volt a hatóságoknak. Most utólag megy az ötletelés, hátha valakinek

eszébe jut valami, amin el lehetne indulni.

Addig is gyanúsak a volt rendőrök, a horgászok, a volt katonák, Toroczkai hitszónok hívei, a bézball kalapot viselők és meztelen női hullák.

Ja és a sajtkészítőket majdnem kifelejtettem....

Előzmény: Törölt nick (5406)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5414

Érthetetlen ez a rendőrségi vezetés:((((( Mért nem alkalmaz innen okos nyomozókat????????

Azért, mert itt pár embernek magasabb az IQ-ja, mint az ügyre ráállított teljes nyomozócsoportnak...

Előzmény: nagyanyo5:0 (5407)
Antreg Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5413

"Jó, hogy nem magára a robbantóra mondják, csak arrajárt egy horgász, aki "félreérthetően viselkedett"

Ez még megtorténhet....ha nem is valoszinu de teljesen kizàrni sem lehet egyelore ezt a lehetoséget....

Az ápoló Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5412

Mint államtitkár, civilként fog a NER megvalósításán munkálkodni:) Természetesen jó pénzért......

Előzmény: martinaxe7 (5410)
halkergető Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5411

Ez valószínű azt jelenti, hogy mint rendőr, nyugállományba ment. Mint államtitkár viszont marad.

(A jövedelme ezentúl: 1 nyugdíj + 1 fizetés.)

Előzmény: martinaxe7 (5410)
martinaxe7 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5410

OFF

Áder János a szolgálat felső korhatárának elérése miatt határozott Tasnádi László rendőr vezérőrnagy, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára hivatásos szolgálati viszonyának megszüntetéséről.

ATV

Vajk Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5409

Azért, mert ahogy a topictéma eredményeiből láthatod az orbánista rendőrség nem alkalmaz 75IQ felettieket.

Előzmény: nagyanyo5:0 (5407)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5408

"féreérthetően viselkedett"...OMG!!

Ha ezt a rendőrség állapította meg, akkor nem értenek semmit. Egyszerűbb, ha szakmát váltanak és elmennek fanyűvőnek a kanadai fenyvesekbe. Arrafelé most sok a valódi munka.

A merénylő sem viselkedett félreérthetően, ez abból is látszik, hogy a két rendőr ügyet sem vetett rá, még csak rá sem néztek, pedig idejükből kitelt.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.10.15 -1 0 5407

Érthetetlen ez a rendőrségi vezetés:((((( Mért nem alkalmaz innen okos nyomozókat????????

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.15 0 1 5406

HOGYHOGYMIMIMIVAN?!?!?!

Az egyetlen embert, aki valamit kommunkált a merénylővel, ODAFORDUL hozzá, b@sszameg...nem egy odavetett elnézést sikerült a szájasarkából meghallani, hanem  valami hosszabb dolgot kellett beszélnie(!) vele.

És egészen közelről látta őt!!! egészen! , a szemét is, mindent!

Ha beszélek valakihez, az nem egy szembejövő, ha utána azonnal ilyen borzalom történik, az utolsó akivel előtte beszéltem is, NAGYON megmarad bennem!!

És simán elengedik, se fantomkép, se alibi ellenőrzés, se "miért nem jelentkezett eddig uram", semmi?!?!?!?

Lekamuzza(vagy a rendőrség?) hogy "nem is volt semmi, nemtudom ki ez, megrémültem, a barinőt vártam, blablabla! kész mehet?!??

Ezt a mondhatja a társa, a legdurvább terrorista, akárki. Vagy a rendőrségünk a világ legbalfaszabb testülete, vagy tényleg "felülről fúj a szél"..erősen.

De!!! Ha semmi köze sincs semmihez tényleg akkor is jelenleg ő a minimum "2-es számu koronatanu", a pénztáros meg a többiek mellett, akiket a hatóság már ismer, és fél méternél közelebbről kellett az arcába nézniük!!!!!

Ez a szöveg is, "féreérthetően viselkedett"...OMG!!

Jó, hogy nem magára a robbantóra mondják, csak arrajárt egy horgász, aki "félreérthetően viselkedett"..bocsika...eszem megáll. Erre már csak ennyit tudok reagálni.

Előzmény: Törölt nick (5405)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5405

tanúként kihallgatták azt a férfit, aki félreérthetően viselkedett a videón, amit legelőször kiadott a rendőrség.

Ezért kár volt annyit pedálozni, a felvételek alapján is látszott, hogy semmi köze hozzá. Már régebben is megírtam. És mi van a horgászokkal, könyvelőkkel, halidomárokkal, akváriumpucolókkal, tűzoltókkal? Ők sokkal gyanúsabbak szerintem. Göngyölítik már ezeket a szálakat?

Előzmény: halkergető (5397)
Vajk Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5404

Most már biztos: te egy kő alatt élsz, ezért nincs közöd a valósághoz :)

Előzmény: Bone_box_ (5401)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5403

Neked minden kamu, ami nem veled történik......

A telefont helyszínen lefoglalták, amikor voltam olyan ökör, hogy szóltam, nekem vannak felvételeim.

Utána meg közölték, hogy mint bizonyíték rögzítésére alkalmas eszközt a vizsgálat végéig meguknál tartják. Amikor kérdeztem, hogy a képeeket miért nem szedik le róla és adják vissza, az volt a válasz, hogy bizonyítani kel, mivel készült a felvétel.

Előzmény: Bone_box_ (5401)
martinaxe7 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5402

Mint a dobálós székely a feleségével?

'Így is jó'

Előzmény: _I_I_I_ (5399)
Bone_box_ Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5401

"Nekem, mint tanúnak

a mobiltelefonját foglalták le egy balesetnél, mert azon voltak a fotók. Nem a fotókat, hanem

a komplett telefont okosan. Aztán 1 évig amortizálódott náluk, amikor lefogalták ért kb. 200E ft-ot,

amikor visszaadták (karosan, repedt sarokkal) meg már 50-et se..."

KAMU!

Előzmény: _I_I_I_ (5400)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5400

Ez a bizonyítékként lefoglalás nagy fegyver a magyar rendőrség részéről. Nekem, mint tanúnak

a mobiltelefonját foglalták le egy balesetnél, mert azon voltak a fotók. Nem a fotókat, hanem

a komplett telefont okosan. Aztán 1 évig amortizálódott náluk, amikor lefogalták ért kb. 200E ft-ot,

amikor visszaadták (karosan, repedt sarokkal) meg már 50-et se...

Előzmény: Törölt nick (5390)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5399

Van még egy olyan eshetősége a robbantásnak, hogy a fickó nem is a rendőröket akarta felrobbantani.

Volt valaki vagy valami, amit el akart intézni, kitette a bombát, várta a célpontot.

De az nem jött. Ellenben jött a két rendőr, aki észrevette a gazdátlan csomagot és pechjéra odament hozzá.

A fickónak gyorsan döntenie kellett: ha otthagyja a csomagot és rendőrrök észreveszik a bombát benne, akkor abból  ujjlenyomatot, DNS mintát lehet venni. Eltüntetni már nem volt lehetősége, egyszerűen "kényszerből" megnyomta a gombot.

halkergető Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5398

Véget érhet a haj­sza: fel­is­mer­ték a kör­úti rob­ban­tót!

http://ripost.hu/cikk-robbanto-terez-korut-bomba-fovaros/?source=hirkereso

Jó cím, kár, hogy a cím egyáltalán nem takarja a valóságot.

(Szemét egy lap lehet ez a Ripost is!)

halkergető Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5397

http://24.hu/belfold/2016/10/15/megtalaltak-a-ferfit-aki-gyanusan-viselkedett-a-koruti-robbanto-mellett/

Az összesküvés-elméletek egyik szála elvarrva.

Lehet újabbakat keresni!   ;-))

Az ápoló Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5396

Az, félrevezetésekkel együtt, amit a lakosság segítségénél nem értek, mint alább leírtam.

Előzmény: chicagoi (5394)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5395

Így van. Neked is, meg nekem is:)

Előzmény: chicagoi (5393)
chicagoi Creative Commons License 2016.10.15 0 0 5394

Szóval egy   össznépi társasjáték ??  :-))

Előzmény: Az ápoló (5392)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!