Én a gyanússá válhattam ezzel a pardonnal. Szoktam használni ezt a szót. Elég csak végignézni azokat a kommentjeimet, ami után hibát javítottam. Mindegyikben ott a szó.
Igaz, hogy az életkorunk nem stimmel, de 70+-al is maszkírozhattam magam 20-25-nek.
A nejem sem tudja igazolni, hogy azon az éjjelen ott horkoltam mellette, mert külön szobában alszunk. Alibim tehát nincs!
A falum és Bp. közötti távot autóval 3 óra alatt meg lehet tenni, vissza ugyanannyi. ...
Na az írta, hogy egy kidobóember szerint - a belé ütközv szörnyeteg szép magyarsággal így szólt: Pardon.
Létezhet-e elméletileg, hogy eme bejelentéséért a kidobóember sok pénzt kapott valakiktől - pl. azoktól akik hazánk lakosságát nagyon szeretnék abba a naiv hitbe ringatni, hogy a szörnyeteg magyar?
Ne dühöngjél, inkább röhögjél az IQ-fighter nyomozócsoporton.
Innen látszik a legjobban, hogy sem előzetes információjuk, se felkészült bevetési és ZÁRÁSI egységük és tervük nem volt a hatóságoknak. Most utólag megy az ötletelés, hátha valakinek
eszébe jut valami, amin el lehetne indulni.
Addig is gyanúsak a volt rendőrök, a horgászok, a volt katonák, Toroczkai hitszónok hívei, a bézball kalapot viselők és meztelen női hullák.
Áder János a szolgálat felső korhatárának elérése miatt határozott Tasnádi László rendőr vezérőrnagy, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára hivatásos szolgálati viszonyának megszüntetéséről.
Ha ezt a rendőrség állapította meg, akkor nem értenek semmit. Egyszerűbb, ha szakmát váltanak és elmennek fanyűvőnek a kanadai fenyvesekbe. Arrafelé most sok a valódi munka.
A merénylő sem viselkedett félreérthetően, ez abból is látszik, hogy a két rendőr ügyet sem vetett rá, még csak rá sem néztek, pedig idejükből kitelt.
Az egyetlen embert, aki valamit kommunkált a merénylővel, ODAFORDUL hozzá,b@sszameg...nem egy odavetett elnézést sikerült a szájasarkából meghallani, hanem valami hosszabb dolgot kellett beszélnie(!) vele.
És egészen közelről látta őt!!! egészen! , a szemét is, mindent!
Ha beszélek valakihez, az nem egy szembejövő, ha utána azonnal ilyen borzalom történik, az utolsó akivel előtte beszéltem is, NAGYON megmarad bennem!!
És simán elengedik, se fantomkép, se alibi ellenőrzés, se "miért nem jelentkezett eddig uram", semmi?!?!?!?
Lekamuzza(vagy a rendőrség?) hogy "nem is volt semmi, nemtudom ki ez, megrémültem, a barinőt vártam, blablabla! kész mehet?!??
Ezt a mondhatja a társa, a legdurvább terrorista, akárki. Vagy a rendőrségünk a világ legbalfaszabb testülete, vagy tényleg "felülről fúj a szél"..erősen.
De!!! Ha semmi köze sincs semmihez tényleg akkor is jelenleg ő a minimum "2-es számu koronatanu", a pénztáros meg a többiek mellett, akiket a hatóság már ismer, és fél méternél közelebbről kellett az arcába nézniük!!!!!
Ez a szöveg is, "féreérthetően viselkedett"...OMG!!
Jó, hogy nem magára a robbantóra mondják, csak arrajárt egy horgász, aki "félreérthetően viselkedett"..bocsika...eszem megáll. Erre már csak ennyit tudok reagálni.
tanúként kihallgatták azt a férfit, aki félreérthetően viselkedett a videón, amit legelőször kiadott a rendőrség.
Ezért kár volt annyit pedálozni, a felvételek alapján is látszott, hogy semmi köze hozzá. Már régebben is megírtam. És mi van a horgászokkal, könyvelőkkel, halidomárokkal, akváriumpucolókkal, tűzoltókkal? Ők sokkal gyanúsabbak szerintem. Göngyölítik már ezeket a szálakat?
A telefont helyszínen lefoglalták, amikor voltam olyan ökör, hogy szóltam, nekem vannak felvételeim.
Utána meg közölték, hogy mint bizonyíték rögzítésére alkalmas eszközt a vizsgálat végéig meguknál tartják. Amikor kérdeztem, hogy a képeeket miért nem szedik le róla és adják vissza, az volt a válasz, hogy bizonyítani kel, mivel készült a felvétel.
Van még egy olyan eshetősége a robbantásnak, hogy a fickó nem is a rendőröket akarta felrobbantani.
Volt valaki vagy valami, amit el akart intézni, kitette a bombát, várta a célpontot.
De az nem jött. Ellenben jött a két rendőr, aki észrevette a gazdátlan csomagot és pechjéra odament hozzá.
A fickónak gyorsan döntenie kellett: ha otthagyja a csomagot és rendőrrök észreveszik a bombát benne, akkor abból ujjlenyomatot, DNS mintát lehet venni. Eltüntetni már nem volt lehetősége, egyszerűen "kényszerből" megnyomta a gombot.