Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Még a téli sarjadék hagymám se bújt ki pedig november eleje körül elvetettem ! De augusztus volna a vetésének az ideje ! Csak nem volt hová vetni . Ha akkor elvetem most simán eszem a zöld hagymár egész télen . De még nem bujt ki sem a földből ,túl hideg van már neki . fokhagymában én nem szeretem az őszit nem áll el . régen csak azért vettek őszeket hogy a disznótorra legyen elég fokhagyma a kolbászba .
A régi falumba (31-es fű út ) a 3-om kerekűmet ( pacsi eleje moszkvics váltó és hátsó híd ) , megnézése és még követték is vagy 3-4 km - en keresztül . Addig a pacsi 2 - ebben volt és csak a moszkvics váltót használtam. Amikor otthagytak a pacsi is a4 ik fokozatba került . Akkor már 35 körüli tempót is tudott bő fél gázon . A fürgosztrojt csak nézték és gratuláltak hozzá .
Itt 3 fok van de tombol a szél jó erős fúj ! Ma se kell kint melóznom ,pihen a kéz ! Azért sokat javult hogy nem használom már be tudom csukni majdnem teljesen ökölbe .
Azt írta a laza 60-ba beleugrik ! Gondolom földuton jár valami holtágra ,tóra ! Másként az első rendőr kiszedné a kövesúton ! Az M-6-tal is meg állítgattak a jardok ,nézték hogy mi ez a rettenet gép ! Mondtam ez a 6 loerős kertitraktor 1962-ből ((::!! Akkor még a kapálógép ilyen volt !
Honnan tudod? Lehet ő nem 2 sneciért üldögél egész nap a vízparton, hanem telerakja a kocsit... :-)
"a sebesség is tempós lehet"
Szerinted az elején az a 15 a piros körben a korhatár lehet? De ki tudja. Talán lapul az ülés alatt egy nitros palack és gombnyomásra úgy megtáltosodnak a motorban lévő lovak, hogy aztán csak győzzön kapaszkodni a vezető... :-))))
Isten éltessen, téged is, meg azokat is, akik idejárnak olvasgatni nagy népi bölcsességeket, sikereket, örömöket, ritkán bánatot, szomorú történeteket.
Respekt Kavicsosnak is, aki sok nyavalyája, ritkán fizető főnöke mellett mindig igyekszik a vízben fennmaradni.