Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Meg van, aminek már kopik a festék a kapaszkodó "markolatáról". Na meg az üdvözlő szöveg is elég buta... "Üdvözöljük a 2-es villamos vonalán" inkább 2-es villamos vonalon lenne...
Nem is meséltem, hogy hétfőn 2 olyan buszos átszállást kellett abszolválnom, ahol 4 ill. 3 percem volt átszállni, az első esetben kb. 100 méter gyaloglással, egy lámpával közbeiktatva. És mindegyik busz pontos volt, így ezt siekresen teljesíthettem! Ráadásul az egyik átszállás 24-esről volt, ami azért egy nehezen tartható viszonylat!
Minden cikkben benne van, hogy mennyi lakótelepet, iskolát meg anyámkínját köt össze a villamos, meg milyen jó átszállásmentes kapcsolat lesz. Mintha eddig nem pont így lett volna a buszokkal, sőt! Azt seholsem olvasni, hogy mi minden marad ki 1-jétől.
Egy elég érdekes kérdés merült fel bennem , a holnapi csúcsidőben, csütörtökön valamint pénteken a 31-32.es járatokon vajon szóló busz lesz, hogy ezzel is áttereljék a népet a 2-esre ? A másik kérdés itt láttam egy hozzászólást nem tudom mennyire hiteles hogy járt ma trolipótló ismét ? :O:O
Vajon túl hosszú lett volna a cikk, ha az újságíró esetleg megkérdezi, hogy tervezik-e valamikor átépíteni a pályát annak érdekében, hogy a CAFkák is közlekedhessenek rajta?
Köszönjük hogy beraktad. Milyen más volt minden. Hogy nem raktak el 5 és 3 ajtós Bengákat? Gondolom még annyi volt állományban hogy nem gondoltak ilyesmire.