"Ha Mojzesnek, s a profetáiknak nem hisznek, akkor annak sem hisznek, ha én megmagyarázom a násznagy szavait..." - Ez csak afféle Jézus tekintélyébe alaptalanul fogódzó lerázóduma, ami a kend válaszképtelenségét igyekszik kínkeservvel palástolni.
Na, látod, a hithöz annyi is elegendő volt, amit eddig mondtam, Te vagy rá a bizonyíték! Aki penig keméynszívű, az akkor sem hisz, ha megmagyarázom a násznagy szavait...
Ez a gonosz és parázna nemzetség magyarázatot kíván, ám nem adatik nékik más magyarázat, csak a Lemuél bölcs édesanyjának magyarázata. Mert amiképpeg Lemuél bölcs édesanyja szerént veszendőnek való a részegítő, azonképpeg az Emberfia sem drogoz(tat)ott sebfertétlenítővel...
Nohát, végleg leolvadtál. Laza hivatkozásod üres blöff, semmit nem bizonyít. Tehát álláspontodat elejtetted, és beismerted: nem vonatkozik ránk automatikusan az, ami a Lévi-papokra vonatkozott. Így hát a borivási tilalom sem. Q.e.d.
Ne haragudj, de ha igy szivatsz, nem kivanok a kebleden maradi. Elmondtam, nem is egyszer, mit nem ertek, kerdeztelek, tobbszor is, kinyilvanitottad, hogy szamodra egyszeru a megoldas...miert nem akarod elmondani. Sokak szajat befoghatnad ezzel...
Az hogy csak visszakerdezel, olyan, mintha hulyenek nezned az embert...
Olvass vissza, havaloban erdekel, hogy ertelmeztem.:(