Újfoundlandi kant kutyust keresnék fedeztetésre! Nagyon sürgős lenne, mert most tüzel a kutyusom. Aki tud segítsen légyszi, hogy találhatnék mihamarabb párt neki Nyíregyháza, és környékéről!
Sziasztok Én is Vas megyei vagyok és valahol ha lehet akkor a közelben vagy 200 km-s körzetben újfundlandi kan kiskutyát keresek.Aki tud segíteni az kérem írja meg a simongabor@vivamail.hu címre.A segítséget előre is köszönöm.
Nem tud valaki Tolna megyében újfoundlandi tenyésztőt? Az én "pici" kutyám már majdnem 12 éves, és semmiképpen sem szeretnék másik fajtájú kutyust! Ha lehet, kisfiút szeretnék.
Szia! Vas megyei vagyok, tehát egy kicsit tényleg messze:-) de azért megírom a lényeget: szóval az én kutyám 11 éves, szerencsére-lekopogom-jó egészségnek örvend, én elvittem kiállításokra, ha kellenek eredményei elküldöm. Egyszer fedezett, de nem tudjuk hová kerültek a kölykök. Láttam hogy párt keresel, ezért írtam, mert szerettem volna ha még egy alom marad utána, mert ahogy láthatod ő régebbi típusú fundi, és már nem ilyen kanokkal fedeztetnek. Tied honnan való? keresek róla majd egész alakos képet is.
És a tiéd mennyi idős? Annyira aranyos, de próbáltam neki itthon keresni párt nyíregyről, mert beszéltem az állatorvossal és azt mondta, hogy nem érdemes messzire fedeztetni, mert nem biztos, hogy sikerrel járunk. De még így is félek, mert csütörtök lesz már az ideális nap, és a kant idehozzák egy pár napig hozzánk.
Ha tudsz, rakjál már fel egész alakos képet a kutyusodról.
De édi! Az a helyzet, hogy most tüzel a kutyusom, már hamarabb hirdetve kerestem neki párt, és most már megtaláltam végre! Amúgy nyíregyházi vagyok, kár, hogy nem írtál hamarabb! Ja, és 4,5 éves.
Szeretném a segítségeteket kérni, a kutyusomat fedeztetni akarom, hogy találhatnék neki párt?? Nekem nem fontos, hogy milyen díjakat nyert a kan, és az sem, hogy van- e törzskönyve, csak fajtiszta újfoundlandi legyen. Az enyémet sem vittem soha versenyre, csak egyszerűen imádom, hobbyból tartom. Már lassan esedékes lenne, már nagyon szeretném pároztatni, mert többször volt álterhes is!
jajj, ne hülyéskedj már :) nálunk is családtag :) én nyitottam a topikot ott. csak azért javasoltam, mert itt még annyira sem pörög. ott azért vannak fundisok. tenyésztők is és nem tenyésztők.
Köszönöm szépen a dicséreteket a kutyusok nevében is. Barry-n tényleg nem látszik hogy már 9 éves. Olvastam lejjeb hogy van búbos, meg búbtalan is. Lizinek nincs búbja, vagyis nem vettem még észre Rajta, hogy lenne. Azt olvastam, hogy Barry is búbtalan.
Barry sem egyedüli kutya, van még mellette egy rottweiler szuka, és egy kis keverék kan:) www.kep.tar.hu/dittoo <-- itt találsz róluk képeket! Barrykém már benne van a korban, májusban lesz 10éves, habár nem nagyon látszik rajta szerencsére:)
Nagyon tetszik Lizi:))) Olyan kis gyömöszölnivaló fejecskéje van:))))))) Persze Bella is gyönyörűű, büszke lehetsz rájuk:)