Keresés

Részletes keresés

Dorinesz Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19499

Nem nem.

Ez a mace nincs raitinghez kötve. Amit először kinéztem magamnak, na ahhoz egyéni raiting kell, arról le is mondtam egyből. :-D Ehhez a macéhoz "csak" 3700 (kb.) aréna pont kell. Ha az összejön, akkor az enyém lesz. És ez vagy 100-al több hílinget ad, mint amit bg-n lehet összeszedni. Majd megkeresem a wowhead-en és belinkelem. De nem most, mert most rohanok.

Ha arénában vesztek, akkor is kapok pontot. Igaz kevesebbet, meg csúszik a raiting, de akkor is kapok. Csak az az egy k**** mace kéne onnan, és hagynám is a francba, inkább bg-znék én is, mer az tényleg sokkal könnyebb, de a macét arénából akarom. Meg azt se tudom, hogy jó híler sett bg-ből esik-e, mert ahogy néztem nem nagyon. Meg ami nekem nagyon kéne, az a spell haste raiting, mert egy óráig kastolok, van hogy késő mire bevarázsolom, szal nagyon résen kell lenni, hogy mikor kezdek el gyógyítani. Namost tegnap azt kellett tapasznyalnom, hogy a spell haste raiting-es cuccok BT-ben esnek, és itt most nem csak a ruhára gondolok, hanem pl lehet követ is csinálni, ami azt tudja, és ahhoz az alapanyag is BT-ben esik. Merthogy ah-ban még soha nem láttam, tegnap is néztem direkt ezt, és nem volt. Mert van jewelcraft-os a gildben, 375 skillel, a recept is meglenne, mert shattered sun revered kell hozzá (ha nekem meglett az exalted, akkor bárkinek meglesz a revered), csak éppen az alapanyag nem lenne meg.

A meghaláshoz meg annyit, hogy én bg-n is képes vagyok meghalni 3 mp alatt. Szal tökmind1. :-DDDD Monnyuk az igaz, hogy bgn azért el lehet slisszolni, fű alatt gyógyítgatni, eltűnni, ha nagy a gáz, vagy csak a háttérből tevékenykedni, szal a bg tényleg jobb lenne, dehát fáj a fogam arra az arénás macéra a fene egye meg. És hát igen, nem kell hozzá csapat. Ez egy nagy előnye.

Előzmény: Archenemy (19481)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19498
Nade hol van Doktor "Majombo" Toka, a mount mániás?:-D
uncas Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19497
Druidnak maci kell egyértelmü. :) Esetleg a sethekkes druid bossos madár. :)
Előzmény: Lord Sage (19496)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19496
törpével én se váltok, oda jó a kecske, jó lenne a war elekk is, de mindenki azzal megy. Elefáni amúgy tényleg a legjobb, ahogy ugrik :D
Előzmény: Deashi Barai (19495)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19495
Lassan kellemetlenné válik, hogy a törpémnek level 60 óta ugyanaz a kecskéje van:-SS
Zka Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19494
Ha nem draeneim lenne, kéne 1 elefánt :) De így nem :D
Előzmény: Sleeper (19492)
Chaina Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19493
Van egy kecskelány sámánom csak az elekkért. Már komoly lvl 4 :-D
Előzmény: Sleeper (19492)
Sleeper Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19492
Most komolyan, mi bajod az elefánttal? Az egyik legviccesebb hátas a játékban szerintem. :D:D:D
Előzmény: Zka (19490)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19491
mondjuk vicces, hogy most már mennyi repu jön, priestem 50 körül már jobban állt minden fővárosban repuval, mint a 70-es törpém
Előzmény: Zka (19490)
Zka Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19490
ígyvan, a kezdőterületek questjeit kell tolni! Tapasztalt vagyok a témában :D Draenei warrior -> cica mount lvl40től, draenei priest -> Humán lovacska lvl60tól!
Előzmény: Chaina (19488)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19489
http://www.wowhead.com/?faction=72#quests

Itt vannak az SW reput adó questek, mivel draenei vagy, így igen nagy valószínüség szerint nincsenek meg neked az Elwyn Forrestes questek, vedd fel őket (nem lesz felkiálltó jel, keresni kell, mert már neked rég szürke), reput adnak úgy is.
Előzmény: Lajszer (19487)
Chaina Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19488
Te tudod, hogy hogyan állsz Stormwinddel. Ha eddig még nem tetted, menj el a humán kezdőre, és csináld meg a kezdő questeket, és keresd meg az összes Stormwindben felvehető questet is. Ha még ez után is hiányzik, akkor adhatsz le clothokat repuért.
Előzmény: Lajszer (19487)
Lajszer Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19487
köszi és az még onnan mennyi? sok?
Előzmény: Chaina (19485)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19486
sima questekből én 66-on vagyok 4000-el az exalted előtt, szóval ha nagyon kell, akkor húzz bele némi SW repu questtel (pl. cloth leadás), de ha ez nem jön be, 30 AV, AB, WSG markból megveheted a pvp pacit is
Előzmény: Lajszer (19483)
Chaina Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19485
Exalted reputáció kell hozzá Stormwinddel, hogy megvehesd a lovat.
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19484
az, hogy exalted kell, hogy legyél :)
Lajszer Creative Commons License 2008.05.14 0 0 19483
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy Drainei vagyok, már jó ideje van is Elekk mountom, de szeretnék egy lovat is venni....
de amikor megkérdem a kereskedőket nem adnak, mondván, nyerjem el SW lakosainak bizalmát...de hát már reseved vagyok..mi gond:(?
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19482
az S1 helyett az S2 cuccot érdemes kivárni, már nem érdemes megvenni a season 1-eket, mindjárt itt a season 4 és ezzel a season1 megy a kukába, helyette honorból a season2 lesz vehető.
Előzmény: Archenemy (19481)
Archenemy Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19481

így aztán semmi késztetést nem éreztem bgzni. Meg amúgy is tök ideg voltam. Aztán eszembe jutott, hogy leginkább az az arénás mace kéne, így hát hagytam is. Szóval arénázni kellene ezerrel.

Őőő az "arénás fegyverek" (már ha s3-ra gondolsz, azaz vengeful(?) set) arena ratinghez vannak kötve, gondolom a mace is, amit erős pvp tapasztalat nélkül nem nagyon hiszem hogy összeszedsz (bár ha fogsz egy full s3-ba öltözött MS harcost...:p )

Ezzel szemben az s1 macét megveheted honorból, honort meg a bg-ken tudsz összeszedni, nem arénákban, és ha elég sokat játszol, biztosan összegyűlik. Én mindenképp javaslom a bg-t, jól rá lehet érezni a pvp ízére, és sok spell más megvilágításba helyeződik, átértékelődik, szóval szerintem az fun.

Arénába sztem nem érdemes menni legalább full s1 szet + vindicators szet nélkül, mert resilience meg egy halom hp nélkül 3 mp alatt megölnek -> nem fun, elveszi az ember kedvét a pvp-től.

A bg-ken nem csak könnyebb ellenfelek vannak (kevesebb pvp-lila, több casual játékos), hanem megtalálhatod a lehetőséget, hogy pl. sérült, fél manán lévő ellent támadsz, vagy csak gyógyítod a csapattársaidat, netán nem törődsz a harcokkal, hanem az objektívákat igyekszel teljesíteni (zászlófoglalás, stb), ráadásul "ha vesztesz, akkor is nyersz", igaz kevesebbet, de kapsz honort meg markot így is.

Másrészről a bg-nek megvan az az előnye, hogy nem kell hozzá csapat, beloggolsz, nem megy senki instázni? semmi gond, go AV :p Várakozás idő alatt ragyogóan lehet napi questeket csinálni pl.

Előzmény: Dorinesz (19459)
Chaina Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19480
Nem volt rajtad mace-effekt :-D
Előzmény: Törölt nick (19476)
Dorinesz Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19479
áhá. :-D
Előzmény: Lord Sage (19478)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19478
Az a kis fekete csík ott középen :)

inverzbe is, hátha másnak is sötét :)

Előzmény: Dorinesz (19477)
Dorinesz Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19477
Nemtom lehet, hogy én vagyok a béna, de mintha ez a link nem lenne jó. Nekem nem jön be semmi.
Előzmény: Törölt nick (19476)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19476
Hopsz, a kép lemaradt: P

http://kepfeltoltes.hu/view/080513/kael_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19475
A köcsög :DD

Egyelőre MH/BT szünet van emiatt a majom miatt, remélem mostmár hamar lemegy.
Zka Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19474
Hát én Maulgarral bezárólag healeltem priesttel, főként MT-t.

800as healupnál még igencsak a maxrankot használtam kizárólag, a kasztol-megszakít ha nem kell módszerrel. Máshogy nem lehetett manával bírni, ez így alacsony overhealt eredményezett és viszonylag gyors reakciót ha a tank nagyot kapott.

Nekem 1700-1800 healuppal, decens regennel a r3-r4 gheal jött be, azt lehetett nonstop spamelni és 3.5-4K értékben landolt, függően a raidbuffoktól meg ilyesmiktől. Amikor még én healeltem, komolyabb helyeken a tankba spamheal kellett, megszakítani nem lehetett, pl prenerf Maulgar 15K hps tankon kb úgy nézett ki, hogyha rámmászott egy add és fadelnem kellett akkor a tank 75% eséllyel meghalt az 1.5seces kiesés miatt. Aztán magyarázhattam h nem én vagyok núb hanem a lockok :D

UI-n nekem 2 gheal van kirakva, egy kicsi meg egy nagy és a csatától függően állítgatom át.

Alapvetően ahogy a kolleganő mondja, ki kell tapasztalni. Igen, van értelme a downranknak, nézd meg combat előtt melyik mekkorát tol és mennyire bírod manával, ezt vesd össze a feladattal és kb így valahogy lehet megoldani. A heal eléggé művészet jellegű, ráérzések nélkül nem megy jól.
Előzmény: Lord Sage (19472)
Chaina Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19473
Ugyanazt a healt nem adja egy kisebb rankú spell soha. Maximum annyi történik, hogy kevesebbet veszítesz el a heal nagyságából, mint amennyit nyersz azon, hogy mindezt kevesebb manából csinálod.

UI szinten igen, amit általában használok az kinn van, illetve be van lőve a healbot. Ugyanakkor van pár dolog amit néha csereberélek de nem jellemző, nagy úr a megszokás és nemigen jó dolog ha az ember mellényúl a szokott gombjainak.
Előzmény: Lord Sage (19472)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19472
szóval akkor az a részlet annyira nem igaz, hogy ha mondjuk van 800 healinged, akkor egyet visszavehetsz a greater heal rankből, mert úgy is ugyanazt a healt adja. (a 800 csak hasraütés). Mondjuk logikus persze, mert van ahol pont az a plusz heal kell, amit megszereztél bónuszként, nehogy már elveszítsd :) Ellenben UI szinten hogy oldod meg? Kirakva mindenből 3-4 rank vagy váltogatod fightonként?
Előzmény: Chaina (19471)
Chaina Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19471
Ehm, ez kcisit korábban lett elküldve, mint ahoyg akartam. Szóval , hoyg miért is nincs általános szabály a downrankingra. Nem mindegy, hogy 1. milyen a spellhasználatod általában, 2. milyen a raid összetétele, miylen supportod van 3. mi a feladatod az aktuális fightban, 4. =(nem utolsó sorban!) milyen maga a fight

Trashen nagyjából mindegy, csak maradjon mindenki életben. Ha a CoH nyomogatása is elég, ám úgy, ha rank9 flasheket dobálsz szerteszét, akkor úgy. Bossfightonként viszont marhára változik, hogy mi a feladatod, és ezt a feladatod, hogyan tudod a legjobban kivitelezni. Miylenek az adott fight körülményei: Gurtogg pl. egy grp-t healelő priestnek CoH spam, felrage alatt max rank greater a tankba, szintén spam, ugyanakkor egy Sharaz pl, ahol a tank megtartása a dolgod, állandó és vészes manahiányban, plus resgearben, egész más technikát, spellhazsnálatot és manapool gazdálkodást követel.

Szóval én bármely fightról készséggel elmondom neked, hoyg priest szemszögből én mit látok az optimális megoldásnak, de minden szituációra érvényes általános ökölszabály csak régi hármas alapigazság van: 1. ne halj meg, 2. tartsd életben a rád osztottakat 3. ne fogyj ki a manából.
Előzmény: Chaina (19469)
uncas Creative Commons License 2008.05.13 0 0 19470
Druid nem downrankel. Priested palák igen, de nem tudom mennyire. :) Sámánokat meg egyáltalán nem tudom. :)
Előzmény: Lord Sage (19466)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!