Szerintem nem értettek szót a tanárok a külföldi cserediákokkal, akik mindenféle érthetetlen nyelven szólaltak meg, aztán elegük lett és gondolták leitatják őket attól majd elcsendesednek, vagy legalábbis nem kell velük foglalkozni! :-)
Képzelem mi lett volna ha összejön a dolog.... már látom is a SAT1 esti híradójának különkiadását, ahogy a helyszíni szemle során egy gyereket a laborban találnak meg valami vegyi anyag mérgezéssel, a másik ott úszik arccal lefelé a saválló tartályban, miközben órák óta sikertelen kísérleteket tesznek a mentősök arra, hogy a pince előtt és mellett fekvő, jól bekávézott tanárokat magukhoz térítsék! :-)))
Az ajka Tv 10 percben foglalkozott ezzel a projecttel és 10 mutatattak képeket a borospincéből/ingyen reklám magas foka!/ kérdem hol volt a főborász???:)))
Ismétlést ajánlom mindenki figyelmébe. Mondjuk csak az adócsalók tudják megnézni holnap délelött:)
Görög és német cserediákok érkezetk hozzánk a BÁNKIBA! A szervezők úgy gondolták bemutatják a méltán híres Somlót és környékét (Káldi Gázával ez sikeresen véghez is vitték).Maradt egy utolsó fontos dolog : MEGKOSTOLNI A BORT!!! Elözetes megbeszélések után a CSordás Fodor pincészetet választották a szervezők. Így utólag az egyetlen hibás döntésük ez volt a szervezésben. Andrónyi barátunk el felejtett ott lenni, de nem is szólt, hogy egy nemzetközi csoport érkezik a pincészetükbe. Az hagyján, hogy munkáját elfelejtő, munkaidejében saját szölöjében dolgozó, léhütő emberben bíztak meg becsületes tanár kollégáim, de így egy egész nemzetet égetett le külföldi fiatalemberek elött. REmélem ez az eset rávilágít arra, hogy mennyivel felelősségteljesebb, nehezebb a mi pályánk mint egyeseké......
UI.: és jó memóriával kell rendelkeznünk:)))) UI2: Tanárnő kollégám mesélte el így nem én találtam ki............
Ez nem ködös, ez értelmetlen! Ilyet is csak egy tornatanár írhat! :-) Bálintkám Te ne próbálj meg szépen fogalmazni, mert sose ment neked....... Írd le mi volt!!!!!!!
Jó újra itthon! Szerénységet mellőzve bejelentem, hogy EURÓPA összes országában elfogadott labdarúgói edzői diplomát szereztem:))) Tehát aki egy kicsit tanulni szeretne ma 17.45kor foci a Bánkiban!!!
Szegény Ziboly. Szóljatok neki, hogy vegye le a szemellenzőjét, akkor talán lenne periférikus látása is és ellátna 20 centit oldalra is. Szar lehet egész nap csuklani. (az anyjának) :-) Egyébként a Tökös ennél kevesebbért is repülne szerintem! Dehát úgy hallom jómunkásember....... És ezt bizonyíthatom, mert tegnap láttam dolgozni!!!!
Zibolyka balfasz is meg dilettáns is! Ne bántsátok. Szegénynek ennyi pont elég! Bár Ő azt hiszi magáról, hogy nagy király(nő)! Hiába no: "Boldogok a lelki szegények, mert ővék a mennyek országa"!!!!! :-)
Sokat gondolkodtam, hogy ezt ide tegyem e. Nem floorballos, de aez már annyira szar, hogy jó! Nagy karriert jósolok a csávónak a neten: Hangfal kötelező!!!!
http://janikacd.uw.hu/
Ja és van egy pár eladó fülbevalóm olcsón!!!! Érdekel vkit? :-)
Egyre jobbak a magyar floorball játékosok lövései.
- Viszont természetesen van még jó sok tanulni való.
Minél több lövés variációt T U D egy játékos annál gólveszélyesebb is.
Itt találhattok 38 külön féle lövéstechnikák külön Videóklippjeit a
FLOORBALL-LÖVÉS-ISKOLÁBAN.
Az edzés és gyakorlati alkalmazást a Videóklippekröl mindenki saját módján meg tudja csinálni.
Ajánlom hogy egy videót vigyétek közvetlen az edzés szinhelyére a gyakorlásra.
Legyen sok labda a gyakorlásoknál és akkor folyamatosabbá és ésszerübbé válik az edzés.
A Lövöiskola Honlapján itt: http://skottskolan.se/startsida_English.html megtaláltok mindent ahhoz hogy pillanatok alatt gólkirályok legyetek...
Megnéztem igen királyok!