Amúgy kiváncsi vagyok nagyon, hogy Haido ebben a Kagen-ben milyen szerepet játszik. Mert, a trailer alapján nem tagja a szerelmespárnak, hanem vmi misztikus vkinek tűnik. És a trailer alatt természetesen ő énekel. :-)))
Hogy Sakurai lágy-e, arra a Mona Lisa Overdrive album durva industriálos zúzása a cáfolat. Épp most hasít a fülembe, csak azért mondom :) De, amúgy, értem mire mondtad. Gackt sokkal műbb ( jóértelemben, én pl. imádom a mű természetellenes dolgokat.)
nekem ez a Sakurai már öreg és kissé lágy:)) sajnos pedofil vagyok:)
hát 18-a még messze van, így nem tudok semmi biztosat mondani. menni szeretnék, csak nem tudom jó lesz-e az időpont, persze próbálom úgy alakítani a dolgokat.
majd meglátjuk.
szerintem egyedül is nyugodtan menjél el, nekem sincs fogalmam, hogy hol van ez, nem bp-i lévén, mondjuk Óbudát tudom merre van, de...
jaja, én is erre gondoltam, hogy ne bóklássz egyedül. a Kék yuk még nekem is kieső helyen van . de majd jövhéten tudok nyilatkozni, hogy mi a helyzet velem. legyen-e vmi találkozási pont még a buli előtt, vagy se...meg ilyenek....
addig is:
itt van pár videoklipp zippelve . nem mondom, hogy hűdenagyszámok, de elég híres zenekarok, sz'al érdemes megnézni ( én is most láttam először őket ).
Af elsorolásban lefelé haladva NŐ a tetszési indexemen elért pontszám.
Myavi: őt a Due Le Quarz : Rodeo c. klippjében láthattátok fekete lakk cuccban gitárral. már ott is nyegle volt, de legalább jó zúzós zenét játszott. Ezen a mostani klippen szólóban nyomja a popzenét ( amolyan popos rock) , és még nyeglébb ( sőt idióta! :))
Pszicho le cemu: mesefigura kinézet. először aszittem, ez vmi visual kei paródia, de valszeg komolyan gondolják. a zene könnyed rock.
Nightmare: pörgős rock ; színes hajak, kontaklencsék, szakadt elegáns cuccok. átéléssel éneklő énekes.
Gazette: zúzós rock; színes hajak, kotaklencsék, vér, hörgő énekes.
fel sem tűnt, hogy csaj. megesküdtem volna rá, hogy Gackt (ő is így csücsöríti a száját), bár az öltözködési stílus tényleg nem rá vall.
jaj, ez a Gakuto lenyűgöz engem egyfolytában, akárhányszor hallgatom. emberből van egyáltalán??
most küldtem egy zenész családtagomnak néhány számot tőle, kiváncsi leszek a véleményére, bár biztos fog neki tetszeni. kezdem felkészíteni Japánból, mert úgy néz ki, kimegy az év elején. majd hozatok vele egy Gackt bábút, amilyennel minden ázsiai csaj alszik.
a félmeztelen koncertképeket meg nem találom a neten, bár elmentettem magamnak, de nem tudom betenni, mert túl nagyok.
kellene egy képszerkesztő program, amivel le tudnám kicsinyíteni, de fogalmam nincs milyen néven léteznek. nincs valakinek ötlete, már program neveket illetően, és amelyik a legkönyebben kezelhető. látom Sárkány te már használsz ilyet, milyen néven fut nálad?
ha-ha, csak küldeném, mert nem mutat semmit a mail címed, nem látom. ez a hülye Yahoo már megint kavar nálam (rosszul van beállítva), le fogom szedetni, az agyamra megy.
szerintem küldjél előbb 2-3 számot az itt megadott címemre, aztán majd meglátjuk.
www.vipmail.hu -n például 15 megás tárhely van. ( nem, nem fizetnek nekem a reklámért) . Még az szokott problémát okozni esetleg, hogy ha a szgép nem enged ki 5 megánál nagyobb fájlt . Erre való az msn.
Ez a nap fotója. A nap fiukája. :)
csók. és hozzatok nekem ilyen fiukákat japánból . Nem, nincs is lolita komplexusom. Nincsen!!!!!! Mondom.