Itthon azért vertük már őket nagyjából ennyivel, pl. tavalyelőtt 96-79-re, előtte volt többször is 18 pont, és a 2002/03-as szezonban vertük őket a play-off 3. meccsén itthon 22-vel 91-69-re. Az az eddigi legnagyobb különbségű győzelem ellenük - igaz ugye ezek itthon voltak.
Idegenben korábban háromszor nyertünk:
Valóban 2010. január 9-én legutóbb, 85-83-ra (Ronca 24/3, Voja 15/9-et dobott). Ugye-ugye ez aHendlein soha nem is tudott kosarazni, mindig csak 1-2 jó meccse van, hát mit ad Isten persze az is mindig CSAK az Alba ellen.
Ugye 2004-ben a kupadöntőn 83-81-re, előtte pedig 2003 február elején 85-76-ra (Simon 29, Dzunics 19 pont). Az volt az első fehérvári győzelmünk és eddig a legnagyobb különbségű.
Hazai palyan volt, hogy megszortuk oket, de hogy 20-szal nyertunk-e, azt nem tudom. Majd Lecso beirja nekunk, ha lesz olyan kedves. :) Fehervaron nem nagyon szoktunk nyerni, utoljara par eve, egy januari(??) meccsen, szerintem mar Adam edzosege idejen. Volt meg ugye a kupagyozelmunk ott, de masra nagyon en nem emlekszem, hogy sikerult volna ott nyernunk...
Kabalaallat, b+, minek?? Hordozzanak korbe egy mini szokokutat delfinekkel, meg ugraljon vele valaki. :) Tenyleg ez volt az utolso, hogy beleolvastam, semmi ertelme komment lehetoseget biztositaniuk, felesleges ilyenre energiat pazarolni.
Gyerekek, ez baromi jó volt! Nagyon bántam volna, ha nem tudok ott lenni! Egész nap azt éreztem, hogy összejöhet egy szoros, jó meccs, de aztán ami végül történt, arra senki se számított. Mikor nyertünk mi Fehérváron utoljára? Mikor vertük az Albacompot utoljára hússzal? (Ha egyáltalán...) :) Szóval szép volt fiúk, csak így tovább! Hajrá Kaposvár! MINDENKIT! :)
Az első félidőben Gibson bizonyította, hogy képes higgadtan, a csapat érdekeit szem előtt tartva játszani. A másodikban pedig, hogy ez úgy látszik max. eddig megy neki...