Axl P(!)ose mi a ... csinál már 13 éve az új lemezen??? ennyire nem kéne tökéletes lemezt csinálni. vagy úgy gondolja, hogy annyira csiszolt lesz, hogy egy életre most már majd ezzel beérik a guns rajongók???? :D
egyébként nosztalgiából megyek ki csak. igazából slash, duff stb. nélkül nemkem nem túl hiteles a zenekar. el nem tudom képzelni, hogy pl. a sweet child szólóját mennyire szívből jövően fogja eljátszani akárki is Slash-en kívül.
Én azt hittem gyorsabban fognak fogyni a jegyek....mégiscsak 13-14 éve nem léptek fel....bár az is igaz, hogy scak Axl jön, és ez lehet nem mindenkinek tetszik, meg az se hogy eddig mindig lemondtak minden koncertet.
Én most vettem, 4800körül volt még, tényleg nem tudjátok hogy mennyi jegy jelenti a teltházat, a Deep Purple koncerten nem nagyon volt üres hely...az fullos volt de sajna gőzöm sincs hogy az mennyi embert jelent...
W.A.R. nyilatkozta nemrég, hogy néhány szám olyan kvínes lett, ami számomra mondjuk jó jel...
Igazán beugorhatna May a koncertekre is, akkor biztos nem lenne gond a gitárszekcióval :-))
Úgy tudom, volt rá példa, hogy csatlakozott hozzájuk a színpadon, mint ahogy emlékeim szerint Slash is beszállt hozzá a Tie Your Mother Down-ban, és nem csak a 92-e Freddie Mercury koncerten
Nagyon valószínű: Buckethead, Robin Finck, Richard Fortus, Paul Tobias, Tommy Stinson, Brian Mantia, Josh Freese, Brian May, Sean Beaven, Critter, Dizzy Reed, Chris Pittman, Caram Costanzo, Marco Beltrami, Paul Buckmaster
Esetleg: Lionel Ritchie, Shaq O'Neal, Izzy Stradlin', Roy Thomas Baker, Bob Ezrin, Gary Sunshine, Dave Dominguez