Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Biri01 Creative Commons License 2009.04.20 0 0 1071
Tisztelet

Lassan cserés lesz a fékbetétem (e-h)
Kb mire számithatok majd árban?
'97 sohc

Köszönöm
TDI-DRAG Creative Commons License 2009.04.18 0 0 1069
Új vevőnél megértem. Drága holmi esetében szintén. De ismert vevőnél a filléres cuccnál ez kibaszás, főleg, ha tudatom velük a sürgősséget.
Előzmény: Biri01 (1068)
Biri01 Creative Commons License 2009.04.18 0 0 1068

Én is jártam velük igy......

Termosztátot kértem töllük de nem jött valahogy össze.

Menyjek be meg fizessek meg mittudomén............ 6000.- pedig csak volt a cucc.

Elmentem azt pikk pakk megvolt aznap a cucc még semmivel sem drágábban.

Előzmény: TDI-DRAG (1064)
V8 traktor Creative Commons License 2009.04.18 0 0 1067
Szia!
Én kb. hatszor rendeltem tőlük egy -két dolgot de , nem volt velük problémám... esetleg valaki tud más korrekt alkatrészbeszerzőt Budapesten??...
Előzmény: TDI-DRAG (1064)
TDI-DRAG Creative Commons License 2009.04.18 0 0 1066
Fényezzen téged a harapós ló..:)
Előzmény: Törölt nick (1065)
TDI-DRAG Creative Commons License 2009.04.17 0 0 1064

És jól le is szophatnak...

Egy 5000 Ft-os szart nem voltak hajlandóak előleg fizetése nélkül behozni a köcsögök úgy, hogy előtte már vásároltam náluk. SOS. kellett a motyó, péntek délután 2 óra volt, de menjek be Szigetszentmiklósról előleget letenni...

Mondom: nem érek be, különben is sok a munkám, ne basszanak már ki..

Elhajtottak. Állt a kocsim 10 napot miattuk.

Utána ismertem meg Rick4-et. Azóta no problem!

Előzmény: V8 traktor (1061)
V8 traktor Creative Commons License 2009.04.17 0 0 1063
Hol?...Írd a címet .. köszi....
Előzmény: Törölt nick (1062)
V8 traktor Creative Commons License 2009.04.17 0 0 1061
Szia!
Az RG International Kft.-től /Bp. Ilkau.9./ szoktam az esetleges alkatrészeket rendelni, a többi budapesti amerikai alkatrészekkel foglalkozó üzletek közül ez a legolcsóbb , bizonyos termékekben.. Garanciát vállalnak, "minőségi terméket" adnak és egy hét mire beszerzik az alkatrészt.........
Előzmény: Törölt nick (1060)
V8 traktor Creative Commons License 2009.04.17 0 0 1059
Szia !
Üdvözöllek a fórumon! Nekem ilyen v8-asom van de , a 1997/98-as motorváltozatú.../1996-os 210LE, 1997-es 211LE , 1997-második félévestől /1998-as 215LE -s motorral szerelték , legalábbis egy amerikai honlap szerint/A LE-őt vagy a KW-ot elírhatták vagy felfelé kerekítettek mert az én forgalmimban 160KW van és 215LE-s/... De ez az egy-két lóerő nem oszt nem szoroz.....Alkatrészt rendszerint Budapesten amerikai alkatrészboltban szerzem be, ma már gyakorlatilag minden alkatrész elérhető csak pénzed legyen...Sima autósboltban nem nagyon találsz hozzá alkatrészt , mert a számítógépeiken , prospektusban, katalógusban ez a változat nem nagyon szerepel. Például az olajszűrőt úgy szereztem be , hogy az eladó kijött a kocsihoz és megnézte milyen van benne és lett is neki , de a katalógusaiban ezt a változatot sehol nem találta csak a V/6-ost és az újabb 2002-es V/8-as változatot... Ja még egy-két dolog : ez a változat OHV motoros , hátsókerék és állandó összkerék meghajtású /AWD/ változatban gyártották. Az állandó összkerék hajtás végett a fogyasztása is nagyobb egy picivel mint a V/6-osé, és az első kardán hamarabb tönkre megy , /egyszer már ki kellett cserélnem az első kardánt, a szerelő szerint az állandó összkerekes autóknál hamarabb tönkre megy a kardán mint a kapcsolható összk. változatú autókban./....................
Előzmény: p.mitchell (1058)
p.mitchell Creative Commons License 2009.04.17 0 0 1058

sziasztok,

szerencsére bővül a család és nagyobb autóra van szükségünk, majdnem biztos, hogy explorer lesz, olvasgatam a neten, amire jutottam, hogy 98 utáni sohc legyen, most megakadtam ezen a 96os 5.0 v8-ason

http://www.hasznaltauto.hu/2677200_ford_explorer_1996

erről tudtok valamit, kedvező az ára...

vagy nagyobb szopás egy ilyen itthon viszonylag ritka modell???

vásárlás előtt hova érdemes elvitetni átnézésre, lehetőleg bp és környéke?

köszi

Belabatyo Creative Commons License 2009.04.10 0 0 1057
Sziasztok!

Fenyszoroizzo beszerezve, de nem tudtam kicserelni. Amit a USER MANUAL mond, az enyhen szolva is faszsag. Kiszedtem a helyzetjelzo-iranyjelzo lampatestet, de a fenyszorohoz meg igy sem fertem hozza. Holnap meg kulfoldre kellene mennem.

Kerem, ha valaki cserelt mar izzot a fenyszoroban, az irja le nekem, hogy mit es hogyan csinalt!

En egyszeruen nem jottem ra arra, hogy hogyan tudom kiemelni az also lampatestet a helyerol, vagy ha a helyen hagyom akkor hogyan tudok az izzohoz hozzaferni.
Belabatyo Creative Commons License 2009.04.09 0 0 1055
Ize, valtozott a mail cimem. A regit mar nem erem el, szoval, ha valaki jelentkezett mar alkatresz ugyben, akkor kerem azt tegye meg ujra...
TDI-DRAG Creative Commons License 2009.04.09 0 0 1054
Rick4 a megoldás, szerintem mindjárt itt is lesz, amilyen cápa:)
Előzmény: Belabatyo (1053)
Belabatyo Creative Commons License 2009.04.09 0 0 1053
Sziasztok!

2 dologban kernem a nagyerdemu segitseget.

1., Elso fenyszoroban meghalt AZ izzo. Tehat a tompitott/refi izzonak a tompitottja. Van valamilyen izzo ami preferalt az Expiben, esetleg tudtok valami jobbat ajanlani, ami terheles szempontjabol ugyanaz, de mas a fenye, stb?
2., Szepen kerem azokat akik alkatreszugyben tudnak segiteni, hogy vegyek fel velem priviben a kapcsolatot. Junius elejen muszakis a draga, igy ideje begyujtenem a hatso futomu alkatreszeket. Ehhez egyebkent szeretnek kolcsibe kerni (vagy odamegyek valakihez es a helyszinen kiirom , stb) valakitol egy gepkonyvet (nem a user manual-t), hogy listat tudjak kesziteni a vasarolni kivant alkatreszekbol.

Koszonettel!
V8 traktor Creative Commons License 2009.04.08 0 0 1052
Sziasztok!
Még mindig keresek 2003-2005-ös évjáratú 7 személyes ford explorert/ vagy 2002-2003-as expeditiont/ , ha valaki látott valahol írjon.. Köszi......A használtautó.hu-n van egy 2007-es de az sok számomra.../max. 4200000.-ért vennék/....és csak hét személyest, de már gondolkodtam más hét személyes terepjáróban is..................................
Boarder001 Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1051

Köszönöm a hozzászólásokat.

Remélem nincs komolyabb baj. Igazság szerint a feleségem használja a városban, néhány km-es távokban. Amikor itt jövök-megyek nekem is sokkal magasabb a fogyasztásom....

Azért 1 zöldkártyára rádugatom. 

V8 traktor Creative Commons License 2009.04.05 0 0 1049
Sziasztok!
Nekem három éve ég a CHECK ENGIME lámpám , megnézettem lamda szonda hibát mutatott , majdnem ki is cseréltettem egy horibilis összegért , de közben a zöldkártyája is lejárt , és kiderűlt a zöldk. vizsgán hogy a lamda szonda jó ideális "tökéletes értéket" mutat a sz.gép.../Ha rossz lenne a szonda akkor kibukott volna a zöldk.-vizsgán -mondta a szerelő-/Megspóroltam pár ezer forintot............
Előzmény: Törölt nick (1048)
V8 traktor Creative Commons License 2009.04.04 0 0 1046
Szia!
Én MOL kútnál szoktam tankolni/ ha SHELL kút lenne a közelben akkor valószinűleg ott tankolnák/, de általában a benzinbe kb. 2000km-ként injektortisztítót , vagy szeleptisztítót illetve valamilyen adalékot szoktam rakni a benzinbe. Romániában tankoltam "román"benzint , de "nevenincs" román kútnál is , természetesen egy flakon injektórtisztítót is raktam bele. Igazából nem éreztem semmi különbséget a magyar-román benzin között Bár az is lehet hogy a motor régebbi OHC /OHV/-s szelepvezérlésű és annyira nem érzi meg a különbséget.........
Nürnür Creative Commons License 2009.04.03 0 0 1045

Szia!

Nézd meg a lambdaszondát, ha az tönkremegy tud ilyen jelenséget okozni.

A lambda-szonda hibája a katalizátorénál alattomosabb, mert más, keverékképzési hibának álcázhatja magát. Belső szerkezeti probléma miatt, amelyet az öregedés is okozhat, fals jelet küld a motorvezérlésnek – a szondák normális esetben 100 000 km megtétele után öregednek, tehát a legalább nyolc éves, vagy idősebb autókban. Ilyenkor a vezérlés vagy túl dús, vagy nagyon szegény keveréket adagol a hengerekbe, az előbbinél a motor fulladozik, rángatva gyorsít, csökken a teljesítménye, az utóbbi esetén leáll. Hasonló a hibajelenség, ha kontakthibás a csatlakozó, vagy elszakadt a szonda vezetéke. A korszerűbb motorvezérlő rendszerek felismerik a hibás jelet és a továbbiakban nem veszik figyelembe, hibajelet küldenek az autósnak a motor pedig vészüzemmódban helyettesítő jelet használ a memóriájából.

http://www.okauto.hu/11.php?cmd=view&id=7

Előzmény: Boarder001 (1042)
chevyfan Creative Commons License 2009.04.03 0 0 1044
Üdv!

Nem jelzett semmit, de nekem nem volt computerem (check engine sem volt). A magas fogyasztáson kívül nem volt semmi jele. A gyertyát is véletlenül vettük észre. A vásárlás utáni napon történt mindez, és nagyszervizeltem a gépet, mindent lecseréltem (szerencsére). Csak az volt nagyon gyanús, hogy 400 km-ről hoztam, 12 L fogyasztással, másnap meg 28 L...majdnem szívinfarktust kaptam:-) A gyertyán a kerámia rész volt keresztbe repedve, gondolom már nem működött.

Nektek szereti a shell-es benzint? Én csak azt tankoltam, 7 hónap után megint gyertyát cseréltünk (ez egy másik sztori...), és sárgás lerakódás volt rajta. A szerelő azt mondta, nem jó neki a benya . Első kérdése: ukrán benzint tankolsz?
Előzmény: V8 traktor (1043)
V8 traktor Creative Commons License 2009.04.02 0 0 1043
Szia!
Kérdésem az lenne amikor valami problémád volt a gyertyával /"eltört"/ a számítógép jelezte ugye a hibát.?????...
Előzmény: chevyfan (1040)
Boarder001 Creative Commons License 2009.04.02 0 0 1042

~120 km-re tankoltam 33 litert.

A gyertyákat majd megnézem, de semmi olyan nem történt az autóval, amit indokolna egy gyertyatörést.

chevyfan Creative Commons License 2009.04.02 0 0 1041
Ja, és az üzemanyag-visszajelzőre tényleg ne alapozz fogyasztási adatokat, csak arra jó, hogy bosszantson:-) Már egy nagyobb fékezésnél is bemozdul...
Előzmény: chevyfan (1040)
chevyfan Creative Commons License 2009.04.02 0 0 1040
Üdv!

Nekem akkor evett 28 litert, amikor eltört az egyik gyertyám... az előttem lévő tulaj okosan kétpólusú gagyi sportgyertyákat rakott bele (meg sportlégszűrőt).

C
Előzmény: Boarder001 (1038)
V8 traktor Creative Commons License 2009.04.01 0 0 1039
Szia!
Nem hiszem , ahoz nagyon brutáúl kéne nyomnod , nekem is terepgumim van az autómon és országúton 14literrel számolok , terepen ez 16literre megy fel , a plafon 20 liter ha jól számoltam. Biztos hogy jó számítottad ki??? /A pillanatnyi fogyasztás még több is lehet ha van ilyen mérőd az autóban/.....................Ja még valami , az üzemanyag szint mérő igen csalóka , legalábbis az enyimen.........
Előzmény: Boarder001 (1038)
Boarder001 Creative Commons License 2009.04.01 0 0 1038

Srácok a 27 literes fogyasztás a városban az lehet? (terepgumival)

Kicsit soknak tűnik, bár itt Győrben a Zafira is 10 liter fölött. Veszprémben 9,5 alatt megállt télen. Veszprémben az Expi is 20 alatt megállt.

ronin. Creative Commons License 2009.03.30 0 0 1037
Köszönöm az infot.Az oldal irja hogy adnak szinte mindent hitelre de gáz beszerelésröl 1 szót se,reggel felhívatom öket,mint mondtam nem nekem kellene.Sajnos nincs most olyan nagy vasam amibe gázt kellen belerakni.De nagyon kösznöm az infót.
Előzmény: V8 traktor (1034)
ronin. Creative Commons License 2009.03.30 0 0 1036
Szia Gery.
Köszönöm,igen minden redben.Nálatok,kis család?Valamelyik hétvégére össze futhatnánk,kevernénk valamit a bográcsba.
Előzmény: geri 74 (1033)
Boarder001 Creative Commons License 2009.03.29 0 0 1035

Szia Gergő,

nagyon vigyázz vele a 212e km nagyon soknak tűnik...

És alkudj pofátlanul. - Ki az aki a válság kellős közepén ekkora autót vesz???

Hát nem sokan, akik mégis, használják ki. :-)))

Előzmény: GrG (1015)
V8 traktor Creative Commons License 2009.03.28 0 0 1034
Szia!
Jobban jársz ha már hitelt akarsz felvenni az autó "gázosításához", a számlavezető bankfiókodtól kérsz /ha van ilyened/ az áruhitel kicsit magasabb kamattal dolgozik..
Nem éri meg, bár a "NORAUTÓ"-nál volt régebben 6hónapos kamatmentes hitel , ami tényleg kamatmentes hitel volt. Most meg a válság:::???..... várj még 3-4hónapot ha nem sűrgős a hitel és a csináltatás.......
Előzmény: ronin. (1032)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!