az axelero adsl reklámjának (srác pakolászik mer jön a zinternet) tudja vki a zenéjét (mármint szerző/cím)? csak arra tudtam rájönni, hogy nem angol, talán olasz?
Djuice reklám: Pop Tarts - Girlie Pop.
Sajna nem találtam helyet, ahonnan lehetne tölteni (még DC-n se).
Ha megtaláltad küldd már el! forsberg@coder.hu
F
Nos... elnézést, okosan kérdeztem, és aztán rögötn meg is lett az elöado. Ugyhogy ha vki mást is érdekel:
April Stevens -Teach Me Tiger
http://www.leoslyrics.com/listlyrics.php;jsessionid=1F79F4598776D19DAC84F23287E425CD?hid=ltogc5H0wzA%3D <- a dalszöveg
Van egy uj daewoo reklám, ill chevrolet :) Amikor narancssárga lány/auto és kék fiu/auto mászkálnak a városban.
A néni meg énekli h 'teach me tiger' :o) Szal ez a dal érdekelne, h vajon micsoda...
Köszi!
Bocs, csak most olvastam vissza s láttam a kérdést...
Hát, szokásos... dalszöveg részletet elcsíptem és rákerestem, aztá próbálgatás a találatok között. Ja nem! Általában ez a jó, de itt asszem egy külföldi fórumban bukkantam rá! Aztán dc-ről hamar megvolt.
sajnos nem szoktam látni a Csernus reklámot, s azokat is csak ritkán sikerül elkapni amit mindenki keres. Sokat segíteni ha a hangokat rögzíteni aki gépen nézi a tvt és belinkelné :-)
Kicsit sok lett az ismételt kérés, ezért összevágólapoztam az eddigi találatokat (köszönet a megfejtőknek!)
hosszú, lakáshiteleket ajánló reklám : Adiemus III - Dances of Time - Rain Dance
Axe reggeli ébredés, majd ruhakeresés : Peter Lawlor - Falling In Love
Ford Focus majd T-mobile reklám : Lighthouse Family - High
T-Mobile ("frizbis") : Safri Duo: Baya Baya
Vodafone ("How are you") : Dandy Warhols: Bohemian like you
Vodafone : Jet - Are you gonna be my girl
Heineken : Marino Marini: Guaglione
Heineken : The Turtles - So Happy
Lux szappan : The 411 - Dumb
OTP Multipont : Madness - The Wizard
Peugeot ("a kalapálós") : Bhangra Knights vs Husan - Husan
Renault Thalia : Baby Bird - You're gorgeous
Fiat Stilo : Mina - Parole parole
Plus : Spin Doctors feat Biz Markie - That's The Way, eredeti: KC & The Sunshine Band - That's the way
Sony Ericsson K700 : Death in Vegas - Hands around my throat
David Merlini : Evanescence - Going Under
Chevrolet lacetti : I Monster - Daydream In Blue
Coca-Cola (arabos) : N.O.H.A - Balkan hot step
Mercedes : Christina Aguilera - Hello
Dreher (3 pasi, pincérnő) : Lorna Vallings - Taste
Sony Cybershot : Mando Diao - Motown Blood
Beck's : Mamas and Papas - California dreamin
Mc'donalds ("utcán menős mindenki megismerős"): Mirwais - I can't wait.
Peugeot 407 : Caesars (Palace) - (Gonna kick you out), Let the sunshine in
Cserébe valaki találja már meg a Csernus ajánlójának előadóját, címét :)) (a Kill Bill tipp nem jött be)
Tudja vk annak az axe reklámnak a zenéjét, amiben 1 srác & újdonsült "barátnője" az utcán szedik össze a ruhájukat? + még 1et szerettem vna tőletek +kérdezni, d annyira, h most nem jut eszembe... :) Köszi!
2 reklámzene (Noha - Balkan hot step (coca-cola) és a lacetti reklám zenéje (i monster) letöltethető, ja és egy másik nagyon jó szám andré 2000 (outkast)-prototype letölthető!!! Nézd meg most!
Sziasztok! Annak a Dove reklámnak a zenéjét ismeri valaki, amiben rózsákat áztatnak mindenféle levekbe, miközben érdekes vonós zene szól? (Talán 1-2 hegedű meg cselló.) Köszi, AA.
Hy a coca-cola zenéjét már egyszer leírtam lentebb is, de leírom mégegyszer: N.O.H.A. - balkan hot step. A Mc'donalds zenéje pedig: Mirwais - I can't wait.