Kérlek ne gondoljátok, hogy tolom magam, de kaptam egy kérdést a Fikszádiós barátomtól, hogy akarok-e menni vasárnap az adásba. Természetesen akarok, tehát megyek, ha már lehetőségem van. Ezúttal is arra akérlek Titeket, hogy segítsetek interaktívvá tenni a műsort, vagy ha kérdésetek/kérésetek van, mi hangozzék el feltétlenül, akkor írjátok meg, megpróbálom közvetíteni. Mint a múltkor is, figyelem majd a monitort az adás ideje alatt. A Fikszrádió hallgatható a neten nem csak realplayerrel, hanem bármivel (windows, linux, mac, bsd...) is.
Ja, igen, azt nem tettem hozzá, hogy amikor még délelőtt ezeket kipróbáltam, nekem is a végén egy panel jött fel, hogy error, no adás, mars haza. De betudtam annak, hogy én egy bonyolult munkahelyi hálózaton csatlakozom a nethez, ahol sok minden le van tiltva, illetve korlátozva. Lehet, hogy Nálatok is (logikus volna).
(Emlékszel a viccre, hogy? amikor a maga tehene beteg volt, mit adott neki?... és a vége: hát az enyém is megdöglött. Szóval ha rám hallgatsz és mindent úgy csinálsz, ahogy én tanácsolom, akkor ugyanúgy nem jársz sikerrel, mint én :)
Hát épp ez az, én is megcsináltam ezeket a beállításokat, bár ki volt írva az online tetejére, hogy csak Real Player-rel hallgatható a műsor (már ezt sem értem, hogy akkor miért ajánlják föl a Windows Media Player-t a hallgatáshoz...), de nekem RP-rel meg se mukkant, pedig az van a gépemre telepítve, amit ők is ajánlottak, a WMP-rel meg a slágereket hallottam...
Nem tudtam hallgatni, de annyit láttam a rádió honlapján, hogy lehet választani, Real Playerrel vagy Windows Media Playerrel akarod-e. Feljön egy panel, amin ezt, valamint az internetkapcsolat sebességét kell beállítani. Legalábbis nálam így történt.
Az is lehet, hogy bizonyos gépeknél valamilyen alapbeállítást érzékel a program. Az említett kolléganő gépén ez bizonyára a WMP volt, a Tieden valamiért nem.
Utólag már megette a fene.
Ám ahogy az itt hozzászólók aktivitását és lelkesedését ismerem, valaki hamarosan meg fogja szerezni az anyagot cd-n a szerkesztőségtől...
Ármánykodás van itt, kérem... Pont, akiket a leginkább érint a dolog, azok nem tudták/tudják meghallgatni. (A kolléganőm csak miattam próbálkozott, látva kétségbeesésemet..., de ez is már csak az uccsó perceket jelentette.)
Sima rádión sem jött be, pedig az is van itt a szobánkban, ráadásul nem is kicsi zsebrádió...
De én leginkább azt nem értem, hogy a tőlem másfél méterre ülő kolléganőm ugyanabban a lejátszó ablakban, ahol az online adás van, hogy a csudába tudta mégis hallgatni a műsort, én meg nem??? Ráadásul egyforma dolgok vannak a gépeinkre telepítve, úgyhogy ez valami lidércnyomás...
Nem értem ezeket a dolgokat én sem, ráadásul "árulás" forog fenn: a mögöttem ülő kolléganőmnél simán megy a műsor, úgyhogy most az én kedvemért így hallgatjuk...
Hallgatja más is a Civilt? Vagy baromi nagyon csúsznak vagy... Az Online-on minden megy, csak épp Solaris interjú nem... Mindenféle slágerek egymás után :o(