A wikipediában október 29-et írnak, de megnéztem a BL hivatalos oldalát, s ott tényleg október 30 szerepel, ahogy Falco oldalán is. Úgyhogy javítottam a cikket! Köszönöm szépen, hogy szóltál!
Sztem ez sosem azon múlik,hogy mi milyennek gondoljuk az adott csapatot,inkább hogy mennyire fogjuk komolyan venni őket és egy esetleges ”lazázással” mindegyik idegenbeli necces lehet.Mert azt senki ne várni,hogy a magyar bajnokikon ugyanolyan hozzáállás lesz mint a tegnapi olaszok ellen,de épp ezért izgalmas ez is.
Miért volt kinn tegnap az antenna hungária közvetítő kocsija ha nincs már mindigo? Ők adják a bcl-nek az adást, de nem bírták a 3 hazai meccsünket megvenni?
De amúgy igen, paksi meccs után 4 idegenbeli találkozónk lesz, ez pont a BL mérkőzésekkel egyidőben annyira nem jó üzlet.
Mondjuk az OSE, Sopron, NKA, Honvéd négyesből csak az NKA tűnik neccsebbnek, a többit azért illene hozni, bár idegenben a szegedi meccsből kiindulva sosem egyszerű nyerni.
Az mennyire normális dolog, hogy október 19. után a következő hazai bajnoki mérkőzésünk december 4-én lesz? Ez másfél hónap - ami alatt négy idegenbeli bajnokit látok- , ezért ki a felelős? Mert, hogy a sorsolás nem ilyen az egészen biztos. Ez alatt az idő alatt egy darab hazai Falco mérkőzés lesz, a Rytas elleni BCL meccs november 13-án (meg szerencsére még egy magyar-török válogatott EB-selejtező). A BCL kellős közepén nem valami jó dolog, hogy a csapat állandóan utazik majd idehaza. Rendezvények lesznek az Arénában és ezért kellett felcserélni egy-két meccset, vagy miről van szó?
Kristófot én is kiemelném,második BL-meccsén ez nagyon masszív teljesítmény volt. Főleg az első félidőben,miután a saját hibáját a következő támadásban kompenzálva betört és szerzett egy duplát.
De lehetne sorolni,Matt óriási volt az elején,megalapozva az egész meccs hangulatát,Ákos és Nikola sok pöcivel tartott minket a "víz felett".
Összességében ez baromi nagy csapatmunka volt,meglepően korrekt fújással.
igazából most a Rytashoz megyünk,ami azért komoly lesz,de elnézve az elmúlt két meccset ott sem lehetetlen…De én azért mégis most azt mondom,nekünk inkabb Litvániában 5-10 ponton belül kellene maradni,és itthon lesz nagy esély…Nagyon kedvező a helyzetünk meg kell becsülni.
Óriási élmény volt ez a mérkőzés, gratulálok a csapatnak!
Kiemelném Kristófot, mert többször is leírtam szkeptikus voltam abban, hogy ezen a szinten mennyivel használható jobban, mint Krivi, de már csak ezen az egy meccsen megkaptam a választ rá, hogy sokkal jobban.
Clark is rengeteget hozzá tett a sikerhez, de Petikére reagálva a játékintelligencia és a jó teljesítmény nem mindig van egymással arányban. A lényeg viszont, hogy Marvin ma nagyot játszott.
Zoliról tudjuk, hogy nincsenek már jelzők a játékára, de ami elképesztő, hogy ma több olyan dobása is volt, amikor simán azt hittem elakad a védő (pl. Faye) kezeiben a labda, de mindig átszállt rajta és majdnem az összes ilyen kosárban landolt. Egyszerűen elképesztő milyen érzék kell ezekhez a dobásokhoz. Szerintem tiszta középtávoli dobása nem is nagyon volt Zolinak.
Összességében annak ellenére, hogy ez már a hatodik BCL szezonunk még mindig elcsodálkozom (mert nem lehet megunni), hogy milyen félelmetes fizikai csata, védekezés folyik ezeken a mérkőzéseken. És az is mindig felötlik bennem, hogy például egy ilyen olasz csapat minden héten ilyen szintű mérkőzést játszik, a Falco meg nem és hogyan tudnak mégis ehhez a szinthez készen állni.
A játékvezetőkről ritkán ejtek szót, de azt hiszem, hogy most érdemes. Véleményem szerint extraklasszis fújás volt részükről, kiemelve azt, hogy az első félidőben olyan magasan volt a faulthatár, hogy én még ilyet nem is láttam. Nekem ez nagyon tetszett, de a játékosok is alig reklamáltak és ez sok mindent elárul. A második félidőben már lejjebb vitték ezt a határt, de összességében nagyon magas szintű bíráskodás volt.
Arra pedig kíváncsi lennék, hogy 3/23-as (13%) triplázással nyert e már (ráadásul a kevésbé esélyes) csapat a Bajnokok Ligájában? Ha igen, akkor gondolom azt egy kézen meg lehetne számolni.
Csodás indulás a 2/2 győzelem, de én még mindig a play-in helyben gondolkodom, persze most már a kedvezőbb második helyezésben. Ehhez a hátralévő két hazait hozni kellene és vagy a Rytas vagy a Reggiana ellen fontos lenne a jobb egymás elleni mutató. Még akár az is előfordulhat, hogy nyolc (!) hazai mérkőzésünk is lehetne ebben a BCL szezonban.
Gratula Fiúk!! Azért, ha valaki azt mondja, hogy 13%-os triplázással meg tudjuk nyerni a meccset, biztosan kinevetem.. Clark ma nagy király volt. Kristófnak is nagy dicséret, neki nagyon messziről kellett felvennie a BL-ritmust, de 1 meccs alatt sikerült. És persze a többieknek is óriási gratula, nagy meló volt ebben mindenki részéről, a pontok is szépen eloszlottak, a védekezéshez meg mindenki kellett. 2-0-lal állunk a tabellán, ehhez nincs is mit hozzáfűzni. Álomkezdés! Hajrá Falco!!! :)
atya isten gyerekek…Nem semmi a csapat óriási gratula!!!!A Clark buta játékos emberek meg nézzenek magukba…Óriási.Vegre Kristóf is megérkezett.Kozel a továbbjutás gyerekek.
Kemény dió ez a mai mérkőzés! Meg lehet nyerni, de nagyon észnél kell lenni. Amit látok, hogy az olaszok 10 embert rotálnak, mi csak 9-et. A lepattanóknál kellene javulnunk, mert jelenleg jobban állnak. Kristóf a 2. negyedben nagyon feljavult, de kellett is. Az biztos, hogy ezt a mérkőzést csak nagyon jó csapat összjátékkal fogjuk tudni megnyerni. Amit még limitálni kellene az a labdaeladások száma, illetve jó lenne, ha több gyorsindításos gólt tudnánk dobni és a három pontos dobásokban egyértelműen javulnunk kell, ha meccset akarunk nyerni! Hajrá FALCO, hajrá Szombathely!