A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Na, csak odakerültek valahogy a benzinnel telt hordók! A suhancok vették le a gépjárműről, de ki tette fel rá? Csak nem a "nagyon-nagy ő" és az asszonya? :D
Igen, Gina elvileg simán beköltözhetett volna az anyjához, de ahhoz át kellett volna mennie a határon, és talán kínos lett volna, ha fölkelti Zsiga és Pityke figyelmét. Bár miután Tivi kidobta, ez valahol már mindegy. Viszont ha megtudja, hogy az anyja fotózta le a bűnjelet a házban, nem lesz oda örömében...
Egyebként nem logikus, hogy mindenki a faházban akar elrejtőzni a világ elòl, mert az a legnagyobb átjáróház. Csodálom, hogy annyi embernek van kulcsa hozzá... :)
Igen,ez nekem is feltunt,kicsit hizott,ennyi..sztem.
De mevaltozott mas is,pl Klarika nekem ugy tunik nagyon megoregedett,bocsi a szinesznotol.De most latszik h 60 on feluli.." viragnenit" a baratnojet meg nem mutatattak.Vajon rajta is feltunik az oregedes? Fura,h nem rohan hozza a hirrel ..
Bonifác (illtve a karaktert játszó színész) képe eléggé meg van duzzadva az előző évadhoz képest, nem tudom, hogy csak többet eszik vagy más oka van (nála a terhesség kizárt:) )
Igen, ez volt az alapsztori, de ettől már a 2. evadban eldeviáltak, onnantól kezdve volt vonatrablás, márványbánya, mindenféle fegyveres akció elsősorban a suhancok részéről, maga a polgármester-választás meg egy burleszk volt, a mostani utóeletével és a "koalíció-kötésekkel" együtt. Ahhoz képest, hogy Róza mama vissza akart vonulni, most ő az egyik esélyes jelölt. És ami az alapsztoriból még megmaradt, az is beleveszik a sok mellékszálba, pl. a mostani "Sótonyi Huba apja" szálat teljesen fölöslegesnek tartom.
Róza mama, helyi érdekű csempészfőnök elhatározza, hogy nyugalomba vonul, és az örökli jól bejáratott bűnszervezetét a családtagok közül, aki legjobban tudja bizonyítani neki, hogy jó utódja lesz. Erre kapnak egy évet - és négy évadot.
Nem szeretném, ha nagyon eldurvulna a sorozat, mégis bosszantott a tegnapi alkudozós jelenet Gina és Sótonyi között. Mindkettő nagyon ostobán és felelőtlenül viselkedett, a saját érdekeit tekintve. Sótonyi ki akarja tenni a házból Ginát, kockáztatva, hogy a nő első útja a rendőrségre vezet, de minimum telefonál, és elárulja a rejtekhelyét. Inkább azon kellene lennie, hogy megakadályozza, hogy Gina kitegye a lábát a házból. Ott a puska, vagy egyszerűen leüthetné, aztán elrejthetné az erdőben. Gina is felfoghatná, hogy mekkora veszélyben van egy szökött rab mellett, akinek nincs veszteni valója. Ahelyett, hogy játssza az eszét, örülnie kellene, hogy házon kívüli megbízást kap (menjen el az anyjáért), és gyorsan elhúzná a csíkot.
Igen, ezek az ereklyék általában apró maradványok, messze nem egy teljes csontváz. Pont a napokban olvastam, hogy Krisztus keresztjének állítólagos darabjaiból annyit őriznek a világ különböző helyein, hogy egy hajórakományra való aprófa gyűlne össze belőlük. :)
Igen, Jani elég normális gyerek volt kezdetben. Amióta Petra Márkot választotta, Janira pedig barátként tekint, azóta gurult el a gyógyszere. Amúgy, én sajnálom Márkot.
Igen, Laurát akartam írni. (Nagyon kómás voltam már tegnap este.:))Ja, a végére ki is derült. Nem gondoltam volna, hogy már akkora hasa van. Érdekes, hogy az anyja még nem vette észre. Bár, az feltűnt tegnap, hogy az arca kissé ki van kerekedve.
Janiból, abból a kedves gyerekből sikerült egy ritka ellenszenves alakot kreálni. Igaz, a féltékenység létező emberi érzés, és sok aljasságot kihozhat az emberekből, de azért van egy határ. Illetve vannak tipikus, féltékenységből elkövetett tettek. Ez a sunyiság valahogy nem jellemző. Elég sokat voltak kettesben Márkkal, lett volna alkalma lepuffantani, aztán ráfogni a suhancokra. De hogy lapít, mint sz@r a fűben, és megpróbál a nyakába varrni egy gyilkosságot, az nem passzol a képbe.
Én eddig sem értettem, hogy egy fiktív mesébe minek kellett egy valós rendőri vezetői posztot beleírni, de hogy most még a Belügyminisztériumot és a belügyminiszteri posztot is belekeverték, az már elég érdekes (hogy finoman fogalmazzak).
Sőt tegnap szó volt arról is, hogy a vírus miatt a rendőrségnél leszerelési tilalom van.
Remélem ezek után nem jön az ukrán-orosz háború is, bár a Makkosszállás-Vologya határállomáson egyenlőre még idilli a hangulat....
Meg nem erősített hírek szerint Pintér Sándor belügyminiszter elrendelte annak kivizsgálását, hogy a Budapesti Rendőrfőkapitánytól valóban az hangzott-e el az RTL Klub műsorában, hogy belügyminiszter akar lenni.
A belügyminisztert tájékoztatták, hogy az RTL Klub műsorban valóban ez hangzott el a Budapesti Rendőrfőkapitánytól, ugyanakkor nem a Híradóban, hanem az RTL Klub debil sorozatában....:)
A tegnapi részben enyhén vicces volt, amikor Mikola és Mira a bányarobbantáshoz felhasználandó ipari mennyiségű benzint egy műanyag kannából konyhai tölcséren (!!!!!) át öntögették bele egy hordóba...
hát ez így lassú lesz gyerekek...:)
Nem egyszerűbb lenne közvetlenül a kútról nyomni a benzint a hordókba?
Egyébként ha jól tudom a benzin (illetve leginkább a benzingőz) oxigénnel keveredve robban be, ebből az ipari mennyiségű benzinből hogy a fenébe fognak a bánya aljában (?) robbanást előidézni?
Na meg nekem az is kérdés, ha lesz egy akkora robbanás, hogy az egész márványbánya magától feljön a felszínre (?!?!), azt hogyan oldják meg, hogy a márvány szép, nagy faragható tömbökben jöjjön fel a robbanástól, és ne apró darabokban?
Nem is tudom, minek annyi bányász, ha ez ilyen egyszerű, minden bányát csak fel kellene robbantani a felszínre, aztán elszállítani a szenet, aranyat, gyémántot, stb.
Meg nem erősített hírek szerint a készítők előző évadban messzire gurult gyógyszerének keresését már feladták....
Gondolom, majd egy hónap múlva eszébe jut Tivadarnak, hogy a sorozatszámokat is ellenőrizni kellene. :)
Lehet, hogy Szkander halálát nem is közvetlenül a lövés okozta, hanem a fulladás, miután a gyilkos meglőtte, aztan bedobta a tóba, hogy eltüntesse. Mikola Bonifáccal is ezt akarta csinálni anno, csak megzavarták. Ha egyáltalán ő volt a hulla, ezt megálkapították már? (A legutóbbi 2 részt még nem tudtam megnézni.)
Amugy az is lehetséges, hogy amikor Janit megkötözrék, elvették tőle a fegyvert (ami ugye valojában Márké volt), és valaki a bandából is lelőhette vele Szkandert, lehet, hogy pont Mikola. Janinak meg kapóra jött, hogy a riválisa fegyveréből lőttek, azért hallgatott olyan sunyin, mert azt remélte, Márk végleg belebukik ebbe az ügybe.
Szent Adalbert csontjait nem zsákban kellene szállítani, máshol egy szentnek akár csak egy picike csontdarabját is féltve őrzik. Ilyen nincs, hogy fogja a régi pap és elviszi.