Pontosan nem tudom, hogy augusztus után mi történt, mert akkor beszéltünk utoljára, tk. a fórum is tehet róla, hogy Fasírtot leváltották, és Cala elvesztette a bizalmát a saját Ketrecében is (a váltás után páran benéztek vele kekeckedni, és elkopott onnan is).
A feltételezésem csak, hogy a vállfájdalmai már valamilyen áttét következményei lehettek. :(
Én is visszaolvastam, szerintem kért segítséget, csak nem magánorvostól. Még valamikor tavaly nyáron járt magánorvosoknál, és privátban kibeszéltük, hogy hova kéne még elmenjen, volt magánkardiológusnál, magánreumatológusnál, magánvérvételen. Még mondtam neki, hogy el kéne mennie neurológushoz, mert a szinte csillapíthatatlan fájdalmak (amilyen neki is volt) idegi eredetűek is lehetnek. Meg nyilván jó lett volna egy MRT a válláról, de azt hiszem, hogy csak röntgenre küldték. Szóval megtette azt, amit tudott, de azért senkinek a pénztárcája nem véges, és úgy döntött, hogy fizeti a tb-t, hát adjon is érte valamit az állam. Hát, ezt adta. Gondolom várólistán volt szakorvosokhoz, csak sajnos nem élte meg. Ezért írtam mérgemben, hogy az egészségügy nyugodtan tekintheti a saját halottjának. És itt persze nem a nővérek meg az orvosok felelősségét vitatom, hanem az egészségügyi intézmények és rendszerek finanszírozóiét. Megérdemelnék, hogy ugyanezt kapják vissza, csak sajnos pontosan tudom, hogy nekik lesz pénzük magándokira, de költeiniük se kell, mert lesz ismerősük meg szervilis doki, aki szívességből előrevegye őket a várólistákon.
Nagyon ritkán olvastam a Ketrecben , de most visszaolvastam ... és nem értem . Azt hittem , az életösztön olyan erős az emberben , hogy bármilyen rossz tapasztalás ellenére is kér a beteg orvosi segítséget .
Én is nagyon sajnálom! :( Szerintem nem lehetett olyan hirtelen, ha a Ketreces bejegyzéseket nézzük, biztos, hogy nehéz volt neki minimum az utolsó pár hónap.
Ojjé! De rég jártam arra! Na, majd viszek megint párat én is.
Amúgy lehet, hogy megúszod az egynapos kitiltást, mert nem linket vittél át a HUSZ-ból, mint én, hanem a teljes fotót beszúrtad újra, hadd fogyjék a tárhely a fórumszervereken. ;P Azt tudod! Átlinkelni nem szabad. Nincs ugyan sehova se leírva, de akkor se szabad, mert csak!
A rinyálnivalómat kénytelen vagyok egyedül intézni .... kibeszélés nem segítene .
Bedobnak olyan általános témákat , amire bárki tud reagálni (háztartás , gyerek , főzés , tök hétköznapi dolgok ... politikai felhang nélkül ) . Nem is értem mit keres a topik a HUSZ-ban . Gondolom valamikor rájuk maradt ... nem olvastam vissza .
Nekem gőzöm nincs milyen topikok vannak a HUSZ-ban ... a Rinyára is véletlenül kattintottam rá , aztán láttam , hogy nem csupa hülye firkálgat oda , és néha benézek/írok .