Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
nem tudom honnan, de megtalált, és rám írt, h: jó napot!
mondok nekíjje én is eztetet
erre küldött egy napszemcsis kaján vigyort, mire én egy puputevével válaszoltam.
beakadtak neki a púpok, és ma hangüzenetben jóreggelt kívánt a Púpos Calamaycának ...
aszittem, vmi itteni hülye, de akkor nem ...
szóval azóta még röhögött a saját viccén, majd elkezdett veszekedni magával. egész komolyan dühbe jött a faszi, én meg röhögök .. sztem reggelre lesz faszfotó is ... azt még megvárom, és elküldöm az anyukájának ... :)
de komolyan azt hittem innen vki ... mert nem tudom, hogyan akadt rám ... ehh ... mind1 ...
nem ellenszenves Oldfield ... (hehhe!) a rajongótábora hitte magát olyan nagyon különlegesnek ... szerettem, de nem rajongtam ... és nem értettem, a rajongók "AHH" "OUAHH!" felkiáltásait ... szép, szép zene, és jó is, rá lehet ülni dee ...
később rájöttem, h akikért (ha volt ilyen) rajongtam, értük sem értük rajongtam, hanem a rajongótáborukért ...
szóval nem, nincs kedvenc zeném, viszont van TILTOTT listám ... :)
vagyishogy mostanában ezek a fjúdzsör muzsikák jönnek be ...
köszi, igen eszt tom, hegyesével hogy lehet felvenni, de nekem megajánlott a YT egy komplett listát valami 30 db számmal, és ASSZT nem tom lementeni ... mind1, kisebb gondom is nagyobb ennél ...
7,5cm sarokmagassággal csak 4,5 cm hiányozna a 170-hez, ami azt jelenti, inkább számítanék 170-nek, mint 160-nak ...
hmmm ...
már nyomom is az entert ...
sajnos nem kapok semmilyen zent sehonnan sem, így ... kényszer ... impulzív-vásárolok ...
megjön a csuka, és 170 leszek!!!
gazellalábam is lesz, mert olyan, mint egy pata ...
az is baj, h megjegyeztem a kártyaszámomat, és nem kell már elővenni ... ez baj! de nem baj! bezzeg, ha összegyűjtöttem vón' a csokipudingjaimmal együtt ...