Keresés

Részletes keresés

Apádfüle Creative Commons License 2022.09.09 -5 1 1806

Hát, elég vicces, hogy Krisz megfutamodott. Maradt a kissé mulya Tamás egyedül. Ez akkor is elég fura helyzet, ha Vera a végén őt választotta volna. Ami ugye sosem nem fog kiderülni, hiszen már nincs választási lehetősége.

Nem vagyunk egyformák, de nálam kicsit visszavenne a siker édes ízéből, hogy nem csatában győztem, hanem azért, mert az ellenség megfutamodott. Picit szégyellném, hogy inkább mázlista vagyok, mint győztes. :)

Elhaym1 Creative Commons License 2022.09.09 -2 1 1805

Köszi. Igen, egy macskát csak akkor lehet elvinni máshová, ha kiskorától utazáshoz van szoktatva, úgy nem érné stressz.

Előzmény: Apádfüle (1795)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.09 -3 6 1804

Verának tegnap mintha már jobb hangulata lett volna?!  Talán azért, mert "tartalmas" beszélgetése volt Anikóval?!  Szerintem is Tamás jön be neki. Én tegnap Beszédes Kriszt küldtem volna haza. Megsajnáltam a lóápoló Krisztiánt, ahogy a maga egyszerűségével fogadta a hazaküldését. Neki kellett volna maradni még egy fordulóig! (Tudom, tudom, hogy a druszájával "színesebb" a műsor?!)  De még az is lehet, hogy Vera jobban bírja Kriszt valamiért?! Vagy a "libegős" unalmas - sőt, gyomrot felforgató - randiért akarja büntetni azzal, hogy a győzelem kapujában küldi haza?! :)

Egyébként más férfi, beült volna a kocsiba és elhajt a helyszínről Krisztián helyében, nem még kedvesen ajándékot ad azért, mert hazaküldték?! De Krisztián nagyon megkedvelte Verát, és minden szinten, nagy tisztelettel, rajongással  volt  iránta,  aki neki az álomnő lett volna!

Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.09 -4 4 1803

Zsolt gazda kivételesen jól döntött! Amikor a 49 (?) éves  Ivit küldte haza, és Ivi is így járt jól.

Ami nagyon nem tetszett, az a közlés időpontja volt! 

Zsolt napközben felé sem nézett a lányoknak (na jó, a segédje azért kukkolta őket), de mégsem a gazda. Nem este,  szinte lefekvés előtt kellett volna beállítani! Így a pillanat sem volt megfelelő a döntés közlésére! Mert így Ivi a sötétben botorkálva indult a "málnásba", szerencsére a lányok kíséretében. 

Mennyivel kulturáltabb, illendőbb lett volna mindez, ha napközben történik?! A lányoknak sem kellett volna takarodót fújni a lakókocsiba ahhoz, hogy a sötétben el tudja mondani döntését.

És egyre jobban nem tetszik, ahogy a gazda falja a szemével a lányokat akár, mint egy vén kéjenc?! 

Péter gazdának, mintha meglenne már a  két jelöltje?! A 41 éves Andrea és a tíz évvel fiatalabb Klaudia személyében?!  Péter és Klaudia együtt mentek el a vacsoráért egy étterembe. Nagyon nem tetszett, hogy Péter kint hagyta az étterem előtt Klaudiát egyedül bóklászni! Igazán bevihette volna magával akár egy kávéra, vagy üdítőre?! De nem! Érdekes, de én drukkolok mindkét jelöltnek. 

Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.09 -1 3 1802

Alfonz gazda egyre unszimpatikusabb! Határozatlan, kissé butuska is, vagy talán ilyen a rafinált székely?! De tegnap ismét kiverte a biztosítékot! Taj paraszt volt! És ezt nem tudom a fiatal korának, tapasztalatlanságának sem betudni! Ezt a csupa szív, őszinte, fiatal lányt hazaküldi, kirakja az állomáson, mint egy csomagot, és tovább robog a parasztja!  Ráadásul borzasztó unottan csinál mindent! Mintha a világ fájdalmát kellene cipelnie?! Az antipátia csak nőni fog,  ha  Beát választja!  Bea  megítélésében negatívan befolyásol a pofátlan viselkedése, talán ezért nem tartom sem helyesnek, sem mutatós nőnek?! Röstellem is, hogy Alfonzzal kapcsolatban -  a híresen nagy nyugalmam ellenére -, elkapott a hév! 

( Holott arra nem is jár hév,  csak a vonat! :)) De ahogy Sárival bánt, felháborított!

Apádfüle Creative Commons License 2022.09.09 -4 3 1801

Az lett volna a minimum, hogy Alfonz megvárja a vonatot, és felrakja rá a lányt. Micsoda parasztság ez, hogy ott hagyja késő este a semmi közepén, egy kihalt állomáson?! Még akkor is, ha nyilván soktagú stáb őrizte a leányzót, hiszen láttuk, ahogy ücsörög a padon. A látszatra is adni kellene minimálisan, ha már reality műsornak akarják beállítani.

Beát szerintem utolsó előttinek fogja hazaküldeni Alfonz. Annyira hülye nem lehet, hogy bármit is tervezne vele hosszú távon, addig viszont jól jön a potya, az, hogy Bea rámászik, ölelgeti, fogdossa, talán még tovább is elmegy. Az eszével biztosan nem kerülne top 10-be ez a nő, bár nekem kinézetre is messze van tőle.

Előzmény: Ilhilla (1800)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.09 -7 0 1800

Meglepett, hogy Vera nem Kriszt bocsátotta el, ezek szerint valamilyen szinten csak bejön neki az özvegyember. Mondjuk korban és külsőre ő illene leginkább hozzá, csak ne beszélne annyit! Lehet, végül a jóval fiatalabb Tomi mellett dönt és vele mennek "álomrandira", de utána őt is szélnek ereszti?

Zsolt gazda jól tette, hogy elküldte Ivit, csak ne a sötét éjszakában bocsátotta volna útjára. Alfonz legalább az állomásig elvitte a lányt. Gondolom, Ivit is várta egy stábautó és nem kellett neki Szlovákiáig stoppolnia! Vagy neki is vonattal kellett hazautaznia, mint Alfonz vendégének?

Péter gazda egyre inkább két hölgy körül forog: a macskás és Klaudia tetszik neki, ők már többször voltak vele kettesben. Mind a két nő jól csinálta: a tömegből kitűnni úgy lehet, ha valamivel felhívja magára a férfi figyelmét: 

- vagy egy macskával (amit előzőleg is rábízhatott volna valakire), 

- vagy egy mondvacsinált rosszulléttel? :-)

Ez a két nő ravasz, nagyon is! 

Előzmény: Ilhilla (1799)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.08 -5 0 1799

Péter gazda felültette 4 vendégét a pótkocsira, nem is törődve azzal, hogy az ágak kiverik-e valamelyikük szemét, vagy okoz-e más sérülést valakinek. Amikor végre észrevette -mert egyébként nagyon Klaudiára koncentrált-, hogy a hölgyeket lassan összekarmolják az ágak, akkor sem ő "intézkedett", hanem a vendégekkel metszette le azokat! Ja, tudom, ez is teszt volt, meg akart győződni róla, hogyan "működnének" a tanyán. Csóró Ági nagyon kilógott a sorból, a gazda szeme tuti megakadt rajta, de nem azért, mert megtetszett neki, hanem azért, mert nem volt hajlandó gályázni és beverni a rudakat!

Bezzeg Zsolt gazda! Egész nap rájuk sem nézett a napozó hölgyekre, csak Laci nézte csorgó nyállal a "kukkerrel" a felhozatalt és talán leadta a gazdának a "drótot" a látottakról! Ivi rossz lóra tett, vagyis nem jó szalmabálára ült, mert valószínűleg nem lesz módja menyasszonyi ruhaszalont csinálni a puszta közepén! Lapátra teszi a gazda (vagy Bibi megy, mert bunyózik?)

Vera asszony ismét csalódott, azt hitte, Krisztiánban végre egy igazi zsokéra talál, de kiderült: a férfi alig-alig ült lovon, inkább csak csutakolta azokat! Valószínű még ott tartja egy kicsit, mert jól jön, hogy ügyesen tudja lapátolni a "citromot"! Krisznek viszont ennyi volt, megkapja a zsoldját és obsitot!

Alfonz ismét egy "semmilyen" randira vitte az erdélyi gyökerekkel rendelkező lánykát: fenyőrügyet kellett (volna) gyűjteniük, de hamar megunta a lelkem. ...és már egy pohár italt sem adott neki! Fukar ez a székely csávó, de nagyon! 

Ma kik mennek haza? 

Előzmény: Degeczi (1788)
Kr.Kr. Creative Commons License 2022.09.08 -3 1 1798

Én is ezt gondolom.

Az egy nagyon szép gondolat, hogy apu szánt a földeken, anyunak meg köze se kell legyen az egészhez, mivel ő csak feleség.

Ez a valóságban ritkán történik így. Ha már nagyobb a gazdaság és van egy csomó ember, aki bedolgozik, akkor lehet. De amíg csak 3-4 szakmunkást tudnak alkalmazni, addig anyunak nagy eséllyel be kell szállnia a melóba miután "hazajön a falusi iskolából tanítás után". 

Nem valószínű, hogy anyunak kell kerítést építeni, de az biztos nem működik, hogy ő egyáltalán nem áll be, ha a szükség úgy hozza. 

Ha ez számára vállalhatatlan, mert büdös a szr, akkor jobb, ha ez kiderül. Mondjuk nem is nagyon értem, hogy miért jelentkezik az olyan ember, aki ennyire irtózik ezektől a dolgoktól? 

Persze, ez csak egy szórakoztató műsor, nem kell sokat belegondolni. 

Előzmény: Rysher (1797)
Rysher Creative Commons License 2022.09.08 -3 1 1797

Nem hiszem, hogy ez a musor arrol szol, hogy itt mindenkinek ertenie kellene mindenhez is.. Inkabb arrol, hogy egy adott jelolt igenis tudja megfogni a munka veget, ha kell, ne a huszonot centis mukormet reszelgesse a szobaban es tartassa ki magat a semmiert, mig a gazda kemenyen dolgozik. Ez eleg alap szempont. (bar Alfonzon azt latom, hogy o pontosan egy ilyet keres) De ugye ez egy reality, tehat bele kell csempeszni ilyen elemeket is, mint, hogy egy torekeny kislany aki a sarban dugvanyoz a magassarkuban, probalja ki a tehenfejest, vagy egy IT-s probalja ki az agak lemetszeset. Egyik sem hiszem, hogy banyasz szintu nehezseg munka teren, inkabb csak hu marad az alap temahoz es a cimhez. Nyilvan lesznek meg ennel cifrabb "kihivasok" is.

Degeczi Creative Commons License 2022.09.08 -2 0 1796

Meg gondolom mosdatni, hiszen alom sem volt... és a macskák többségének amúgy is hatalmas sokk egy utazás, mert csak a saját, jól ismert környezetükben érzik biztonságban magukat.

Igen, alapvetően jogos amit az eltérő munkáról írsz - de az is hozzátartozik, h ezek némelyike településtől távolabb eső tanya lehet, erősen korlátozott infrastruktúrával (pl. net nem biztos, h van távmunkához kellően jó), nem feltétlenül egyszerű közlekedéssel, így sokat segít, ha mindketten a gazdálkodással tudnak foglalkozni

Előzmény: Apádfüle (1795)
Apádfüle Creative Commons License 2022.09.08 -3 0 1795

Alighanem a dobozában kucorgott egész nap. Attól lett olyan idegbeteg, hogy el kellett szállítani egy "normális" házhoz. :)

Az előző évadban is volt egy macska, az is elég sok gondot okozott a tanyán. Az a szobában volt egész nap. Gondolom, nem nagyon merik kiengedni az idegen helyen, nehogy elkóboroljon.

Előzmény: Elhaym1 (1793)
Apádfüle Creative Commons License 2022.09.08 -3 2 1794

Tulajdonképpen az sem világos, hogy a gazdák feleséget keresnek, vagy gazdasszonyt. Mert nagyon nem mindegy. Ha az élete párját keresi valaki, akivel családot alapíthat, akkor nem feltétlenül kell értenie az asszonykának a tehénfejéshez meg a villanypásztor telepítéshez. Az utóbbi esetben a falusi/tanyai életforma az, amihez hozzá kell szoknia, de a saját munkáját nem kell feladnia. Apus birkát tenyészt, anyus meg könyvel. Vagy földrajzot tanít a falu iskolájában. A házaspárok többsége nem ugyanazt a foglalkozást űzi, és nem mennek be egymás munkahelyére helyettesíteni, ha a másik nem ér rá. Ezt a nagyon fontos szempontot tisztázni kellene már a műsor meghirdetésénél.

Szerintem sokkal több lehetőség van ebben a műsorban, mint amennyit a szerkesztők kihasználnak, mindent a szórakoztatás oltárán feláldozva.

Elhaym1 Creative Commons License 2022.09.08 0 0 1793

Láttam, hogy az egyikük macskát is vitt magával. Forgatás alatt hová tették a macskát? 

Előzmény: Ilhilla (1784)
Degeczi Creative Commons License 2022.09.08 -2 1 1792

A magas recepciós szerintem forgatókönyv szerinti szereplő lehetett, h legyen ilyen visszautasítós fordulat is, csak az ürügy kidolgozására már nem fektettek hangsúlyt (ha tényleg munka miatt kellene rögtön távoznia, akkor eleve minek jött volna el?) meg a nők többsége maga sem szeretne ennyivel alacsonyabb partnert - és a jelentkezők láttak minden adatot a gazdákról, még tán videót is.

Előzmény: Apádfüle (1791)
Apádfüle Creative Commons License 2022.09.08 -4 2 1791

Viszont nem fordulhatna elő, hogy fél tucat intelligens, szellemes "tehénke" (bocs!), vagy másfél fejjel magasabb hölgy levelét választja ki, aki első ránézésre nem jön be a gazdának. Haza is küldi őket az első körben. Így maradnak a csinibabák, akikkel két értelmes mondatot nem lehet váltani. Olyanok, akik között biztosan nem találja meg a párját, inkább menekülőre fogja.

Ha a végén muszáj egyet megtartani, azt majd forgatás után, másnap küldi haza. :p

Előzmény: Degeczi (1790)
Degeczi Creative Commons License 2022.09.08 -2 0 1790

Nekem valahonnan, elejtett megjegyzésekből az jött le, h csak szöveges leveleket kaptak, képeket nem, azt csak a jelentkezők láttak a gazdákról.

Ez így logikus is, különben eleve jóval egysíkúbb lenne minden csapat, a műsor meg unalmasabb.

Előzmény: gombóc63 (1789)
gombóc63 Creative Commons License 2022.09.08 0 0 1789

Ha már eleve nem jön be neki külsőleg mi a frászért választotta be? Hisz az elején csak a külsőről szól a dolog, mert 3 mondat alapján nem választhat a belső értékek miatt.

Előzmény: Degeczi (1788)
Degeczi Creative Commons License 2022.09.08 0 1 1788

Péter gazda pozitív értelemben lóg ki a többi közül: meglepően értelmes, tud összefüggően beszélni is, de a választásaival talán tényleg nem túl szerencsés. A macskás vénlány nagyon sótlan, unalmas, menekülnie kellene tőle, és a fiatalabb jelentkezőben is van vmi riasztó, hamis - de ez lehet rossz megérzés is, fene tudja, még akár jól is járhat vele. Mindenesetre messze a prágai IT-s nő a legtermészetesebb viselkedésű és legintelligensebb mind közt (nem csak ebben a brancsban) - ugyanakkor pont rá nem szánt semmi időt. Persze gondolom nem jön be külsőleg (ezt mintha mondta is volna), így érthető.

Előzmény: Tulipántoss (1787)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.07 0 3 1787

A gazdák sem a kedvenceim. De nem csak ők választottak nagyon rosszul,  hanem a csatorna maga is!  Ebben az évadban mindenképpen. Kedvelem a műsort, de  jobb lett volna ha pihentetik az idén. Anikóval, a műsorvezetővel egyetemben. Nem sikerült egy szimpatikus szereplőt sem beválogatni a műsorba, szerintem.

Vera ravaszságát én már észre sem veszem, mert "elvarázsol" a viselkedése. Szó se róla, szép a haja, szép a lova, lebeghet is a szélben lovaglás közben!:) De mit ér vele, ha nem látja senki sem?! Igen, ha marad még jelöltje a végére, akkor bizonyára Tamás  lesz a befutó. Szegény! :)
- Péter gazda richtig az idősebb jelentkezőket választotta zömében?!  Ő sem nagyon tudja mit akar, nem egy határozott férjjelölt! A 41 éves gazdasszony jelölttel pont összeillenek, kimértek, hidegek.  Péter gazda kérdése: alapján meg pláne! " Na és hány gyereket szeretnél ?! "  ( Ez volt a 3. biztosíték! :)  Kíváncsian várom, mit fognak ma beverni?! Mert, ha tényleg oszlopot, akkor Péter is megadja a módját a szórakoztatásnak! :)

- Zsolt gazda is érdekes, hogy a kétgyermekes anyukát preferálja?! Mert szép a szeme! Vera gazdasszonynak meg szép a haja! És??? Mit ért el vele?!(Majd ha lemegy a sok műszempilla, meg a 2-3 kiló festék a lányokról, asszonyokról, akkor mi lesz?!) Egyébként igen, valóban összeillenek Lidikével! :)

Bibi ordítása megrémített, valóban nagy bibi van a lánynál! Izgultam, ha ezért meghúzzák a haját repül a paróka is!

- Alfonz gazda piromániás kiválasztottjai  sem találják a helyüket. A gazda egyébként zavaróan "suksükölve!" beszél. Nálam nem is egy, hanem kettő biztosítékot vert ki! :) Egyiket azért, amit leírtál a Szépszemű Enci"rázatásáért", majd a végén a "jól megérdemelt" pohár üditőért! A skót mindenit! :( 

A másik, amit mondott Enci kérdésére, hogy hogyan képzel el egy közös jövőt, akkor Alfonz hímelt-hámolt, majd kinyögte, hogy neki néha szüksége van az elvonulásra. 

" Így nem biztos benne, hogy együtt szeretne élni egy nővel, egy távkapcsolatba viszont egy idő után belefárad. " Enci erre kiakadt és  kérdezte, hogy "akkor mit szeretne?!" 

Lehet, hogy az értelmes lány ezután már semmit! Alfonz  világa túl messze van a lányoktól - távolságban is! Én azt mondanám, hogy jobb ha ott a magad környezetében, a magad világában keresgélsz egy magadfajtát Alfonz!  Ez az "elvonulás" pedig elég korai még, mi lesz később?! 

( Ja, és mikor lesz a pofozkodás a lányok között, vagy csak a nézettség miatt mutatogatják?!)

Kiváncsian várom, hogy Vera gazdasszony milyen kedvű lesz ma este?! :)

Előzmény: Ilhilla (1784)
Degeczi Creative Commons License 2022.09.07 0 1 1786

A biodíszlet zenekar külön figyelmet érdemel: se a szintis, se a kongás játékának látványosan semmi köze a hallhatóhoz - amiben szaxofon nincs is... :-D

Talán vmi szlovák Budapest TV-n mehetett

Előzmény: Degeczi (1785)
Degeczi Creative Commons License 2022.09.07 0 1 1785

Hopp, van újabb remekmű is, már a jelenlegi stílusában, csak szemüge nélkül:

https://www.youtube.com/watch?v=MmsI30AGBr4

Előzmény: Degeczi (1768)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.07 -1 1 1784

Én úgy látom, hogy Vera asszony ravasz, nagyon is ravasz! Le akarja törni még a randi előtt a lóápoló Krisztián szarvát is, mert a volt katona Kriszt már nem tekinti jelöltnek (ez a libegő után egyértelmű volt, csak nem küldte azonnal haza, mint a munkakerülőnek titulált Andrást).

A lóápoló úgy viselkedik, mintha máris ő lenne a gazda, nagyon otthon érzi magát és úgy dolgozik, mint a kisangyal (csak a darálóról feledkezett meg, pedig ő vállalta). 

Vera tisztában van azzal, hogy a "két drusza" előbb-utóbb egymásnak feszül és nem véletlenül provokálta őket tegnap a viselkedésével, ráadásul ez tudatos nála, így akarja megnyitni az utat Tomi előtt, mert -a jelek szerint. a három közül ő a legszimpatikusabb számára.

Ami a külsőt illeti: tudja, hogy van rajta valami, ami szépnek mondható: a dús, szőke haja. él is a lehetőséggel, mert annak ellenére, hogy egy gazdasszony nem így hordja, ő soha nem kötötte eddig össze (mintha csak a konyhafőnökben lenne!). Mondjuk nem baj, mert a nózija még Csobot Adélka nóziját is veri, olyan kunkori, le is égett rendesen már az első kora nyári napsütésben is! :-)

A biztosítékot nálam Alfonz verte ki, mert olyan terepre vitte randira a "cicaszeműt", hogy még a nem létező vesekövét is lerázatta! Hogy találhatott ki ilyet, nem is értem! Próbára akarta tenni a lányt, hogy tűri-e, vagy nyávogni kezd? A lányka jól vizsgázott, mégis csak egy csupor ital jutott neki a végén, igaz gyönyörű kilátással), míg a top-10-nek előzőleg piknikkosaras enyelgés jutott! 

A lényeg: Zsolt gazda máris elkápráztatta Lidit a csókjával (szerintem összeillenének) és Péter gazda a nála jóval magasabb, 41 éves, macskátlanított "vénlánnyal" ma ismét közös programot csinál (de ahogy láttam, csak valami oszlopot vernek be!:D)

Előzmény: Tulipántoss (1782)
gombóc63 Creative Commons License 2022.09.07 0 3 1783

Nincs mit hozzátennem remek írásodhoz, szörnyű ez a nő! Örülhet aki már kiesett.

Előzmény: Tulipántoss (1782)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.07 0 5 1782

Vera gazdasszony a végén egyedül fog maradni! De megmagyarázza majd bizonyára, hogy miért, az hótziher! 

Ugye nem mondok újdonságot, ha azt mondom, hogy tegnap is feszült volt a helyzet? Az a fránya  kukorica daráló volt a hibás! :) Vera, mint duzzogó, puffogó, a világ bánatát magán cipelő  pedig csak járt-kelt, fel-alá, számon kért! Semmi nem volt jó neki! A három férfi szinte idegbeteg volt, rájuk ragadt Vera "jó hangulata." Egy önérzetes, talpraesett férfi már bele ültette volna Verát a darálóba! Ahogy Vera farmját mutatják, mint  a pszichiátrián! Frusztrált, idegbeteg páciensekkel.

A héliumos hangján pattogó Krisz, óborzalom! Vera sem különb aki vérlázítóan udvariatlan, nyers, bántó  senkit, semmit nem tisztelő modora nem való ebbe a showba!  Maradjon továbbra is egyedül, simogassa továbbra is a lovak farát! 

Egyébként már az elején fura volt, ahogy fanyalogva várta a kérőit! Már akkor lerítt róla egy távolságtartó magatartás. Köszönheti az avétos kínálatnak is. Talán ha Pétert nem küldi el, más lenne a helyzet?! Habár lehet, hogy az illető maga sem lett volna partner?! De esélyt sem adott maguknak!

A választottakkal pedig így járt!  Akik nem mívelik magas szinten a retorikát sem, mint olyant. Két épkézláb mondat nem hagyta el a szájukat. (Érdekes, ha egymásnak ugranak, veszekedés közben gördülékenyen tudják ordítani, hogy " Paraszt és született nulla!" De megfogadták, hogy "legalább 300 km-re kerülni fogják egymást!)

Kémiáról meg fizikálisan sem beszélhetünk mert  - ha ránéz az ember Vera gazdasszonyra -, már le is lohad mindenki! Hagyjuk is, mert okafogyottá vált már minden, szerintem. A gyenge kezdés után  talán a stábnak, nem is  lett volna szabad  Verát műsorba engedni. Egy évadban sem volt ennyi duzzogva távozó, sértődött kérő. Akik logó orral, ölelés és szó nélkül hagyta ott azt a nőt, aki még előzőleg "megbizseregtette!" őket. 

(És amit még nem is mutattak, nem láttunk, mert a vágóasztalon maradt! ) Volt egy másik hölgy gazdasszony, lehet, hogy jobban jártak volna vele, mi nézők biztosan!

Most azt látnám szívesen, ha  Vera kidobná Beszédes Alkesz Kriszt. ő Távozzon lapos kúszásban, mert ugye elvégre ő volt katona! :)  A másik két jelöltnek pedig csak üzenni tudom, hogy fussatok fiúk, minél előbb, jó messzire ettől a fapofa nőtől!  ( Közben pedig  azt  vizualizálom hogy a készülékek előtt ülő, hazaküldött "férjjelöltek," mennyire örülnek annak, hogy nem ők lettek a kiválasztottak?!)

Rysher Creative Commons License 2022.09.06 -2 3 1781

Remek rimalkotas, most emiatt Fredi es Beni-t kell neznem magyar szinkronnal. :D
Amugy igen, en nagyon remelem, hogy a szoke szlovak no lesz a befuto, ugy nagyjabol az egesz musorban ot tudnam mondani valamennyire is szimpatikusnak...
A tobbi lany, meg a tobbi gazda jeloltjei is kb. mind felejtheto, atlagos, kozepszeru emberek, legalabbis az eddigiek alapjan.
Ivi Angel-re nem ternek ki.... sajnos ENNYIRE leadtak a szintet mar a realityk is, hogy olyan felmosott karaktereket akarnak szerepeltetni es eladni, akiknek a fel eletuk megtalalhato 4 masodpercnyi guglizassal. A magas modellnek aki hazament viszont csak 800 kovetoje van instagramon, amit csodalok, mert ez most biztos nem volt rossz reklam neki...

A gazdasszony pedig egesz egyszeruen egy savanyu, kiszaradt koro. Semmi keresnivaloja egy ilyen musorban, leginkabb aprohirdetesben kellene ismerkednie, fenykeppel.
Hacsak a forgatokonyvirok nem adjak utasitasba a jeloltjeinek, hogy tegyenek valamit a nezettsegert, akkor az o epizodjai elkepesztoen unalmasak lesznek, en nem nagyon ismerem ezt a musort, pl, hogy mi van akkor, ha valaki elkuldi az osszes jeloltet... game over? Mert nagyjabol azt tudom elkepzelni, hogy ez a no egyaltalan nem akar ebben szerepelni es 1-2 heten beul egesz egyszeruen "kijelentkezik".

Előzmény: Ilhilla (1778)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.06 -1 0 1780
gombóc63 Creative Commons License 2022.09.06 0 2 1779

Azért a gazda se semmi, feltesz egy kérdést neki, majd a választ jól kitekeri. Ha valaki az utcán ismerkedik szingliként, hagyja magát "elcsábítani" az miért is baj? Nem az volt a kérdés, hogy ha párkapcsolatban élsz...de tény messze nem ő lesz a nyerő.

Előzmény: Ilhilla (1778)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.06 -3 2 1778

Azt hiszi kis BIBIKE, ő lesz a befutó pipike,

pedig téved, mert a kétgyerekes LIDIKE.

Ugyan a gyerekeket viszi-e, 

megkérdezte tőlük: mennek-e? 

nlion Creative Commons License 2022.09.06 -2 2 1777

Szegény Süveges tarthatott volna egy élménybeszámolót a fiúknak persze Vera társasága nélkül de Vera nem vette a lapot h elhúzzon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!