Sajnálom! :( Így még rémesebb lehet neki, hogy még diagnózisa sincs, és nem tudja, mire számíthat még. Jobbulást kívánok neki, hátha lesz valami ötlete a dokijainak! Szerencsés, hogy van két rendes fia, akik törődnek vele.
Sajnos elég gyakran van ilyen, hogy szinte a véletlen segít a nagyon ritka vagy szokatlanabb kórlefolyású eseteknél. Remélem, hogy nála is az lesz, hogy végre a megfelelő doktorral találkozik, aki visszaadja neki a mozgását.
anyám állapota négy és fél éve folyamatosan romlik
erős szédüléssel kezdődött , ami miatt először csak kerékpározni nem tudott , aztán gyalogolni sem , most pedig már az ágyból sem tud felkelni ; az orvosok pedig még csak diagnosztizálni sem tudják mi baja van
öcsém , ha otthon van , ő foglalkozik vele
viszont munkanapokon , a 4 órás munkaidőm letelte után sietnem ell haza és szinte egész nap otthon kell lennem vele
Ja, nem gondoltam, hogy bántaná őket, csak hogy mit szól hozzá, hogy libagazda lettél. De akkor jó, hogy hajlandó beszélgeni is róluk meg viccelődni. Ha nem túl bizalmas kérdés (ha visszaélhetnek vele, ne válaszolj!), mióta beteg anyukád? Várható, hogy lesz javulás az állapotában? Testvéred segít az ápolásában vagy nem veletek lakik? Nem muszáj válaszolnod!
Van valami különbség a libáknál a tollazatban? Mármint ahogy a kutyáknál, hogy van téli bunda meg nyári. A tollakban van különbség? Nem vagyok valami nagy ornitológus.
amióta karácsony előtt kitakaríttattam a jelen hardvert ( pontosabban gyári alaphelyzetbe állíttattam ) egy kicsit megzavarodott a fényképezési funkció , illetve nem tudom hová kerülnek az azóta készített képek , így most még nem tudok róluk képeket posztolni
pedig sokat beszélgetek és játszok velük , például haraptatom magam velük ami sokszor kifejezetten fájni is tud , s ennek ellenére nagyon szeretem és imádom őket