"Gundelék majd megkapják a pluszt,az adófizetők pénzéből."
Fogadjunk, hogy a közbeszerzés értéke államtitokká van minősítve. Engem érdekel az is, hogy az előkóstoló bére is benne van-e a szerződésben. A király nem ehet csak úgy, hátha meg akarják mérgezni.
"15 évvel ezelőtt a Medgyessy-kabinet egy budai étteremből vitetett ebédet a söjtöri kihelyezett kormányülésre. (...) A söjtöri ebéd több szempontból is mérföldkőnek tekinthető a rendszerváltás utáni magyar politikában. A Fidesz innentől kezdve szisztematikusan építette az urizáló luxusbaloldal imidzset. "
66. Gundel örökség -Gundel Károly gasztronómiai és vendéglátóipariöröksége és a Gundel Étterem / Gundel heritage –gastronomic andcatering trade heritage of Károly Gundel and the Gundel Restauran
Van Más is !
1. Pálinka /Pálinka
2. Törkölypálinka / Grape marc pálinka
4. Magyarországi Tokaji borvidéken előállított Tokaji aszú / Tokaji aszúproduced in the Tokaj wine region of Hungary
Korrekt módon helyt adtam helyesbítő véleményednek (a fidesz1 köztévében ilyet nem tennének). Magamévá nem tettem, csak ismertettem. Ugyanis kifejlett példány fideszes vagy és ebből következően úgy hazudsz, ahogy levegőt veszel.
Köszönöm az észrevételt. Éber orbánnyaloncok, akik bekötött szemmel, infrahullámok alapján is csalhatatlanul megtalálják a min.elnöki hátsót, ezúttal is résen voltak. Felhívták az olvasók figyelmét, hogy a legértékesebb magyart nem karmeliták, hanem ferencesek gyalázták az Új Királyi Palotában.
Szerintük ferencesek írták fel az ajtóra, hogy O1G.