A sok egyforma külsejű gépek közt egy kis eligazodást szeretnék létrehozni ,miszerint nem a külső és a márka számít hanem a belső szerkezet ! Várok ide mindenkit aki már látott ilyen gépet szétszedve és készített képet róla ,vagy van robbantott ábrája hogy mások is tudjanak jól választani a sok egy kaptafára készült gép közül !
Én aksim is fárad ((::!! Anyával néztük a videóját Mnagynak ,és tovább ment a gondolatom ((::!! Az aksis feltekerte a füvet a burkolat hiba miatt és arra írtam véletlen neked !
De ettől már hova kíméljem magamat ? Délelőtt alig volt jártányi erőm egész délelőtt 3 talicska tüzi fát tudtam áttolni és berakni . Mindenféle tablettát szőlőcukrot bevettem nem volt rám hatással semmi sem . Délután 4 környékéig itt ültem bent alkatrészeket kerestem a traktorhoz . Vonólap végket kell cseréljek a golyó benne nem jó a másik meg már megint ki van verődve és már nagyra van kopva . Így is szögbe hajtott kéne de olyan csak a mesében létezik eddig eggyet sem találtam sehol . Az egyenest meg hogyan tudom felhegeszteni tippem sincs ,hogy szögben álljon . Aztán még behoztam kb 3 kis talicskányi fát még és este 7 után még felvágtam 3 rönk fát láncfűrésszel . Ha ekkora teljesítményem lesz a 10m3 fa csak karácsonyra lesz elhordva .
Ha nem vagy képes kímélni magad, könnyen eljöhet az is szenvedésök után.
Ahol ma is voltam, idősebb nálam 8 évvel a Jani. Apáink jó barátok voltak, amíg kint laktak a tanyán, gyerök korukban. Később már én tartottam vele a kapcsolatot, Jani bácsi nagyon sokoldalú, tapasztalt gazdálkodó volt. Ő még majdnem 30 évig élvezhette a nyugdíjas éveit, a földosztás után ismét művelte a földeket, csak már nem lóval, hanem traktorral.
A nyugdíjas éveket neköd is kikéne használni még, ha nem is munkával, akkor pihenéssel, lógatással.
A nejemnek jó lesz a szegélyeket elvágni ,van tologatós aksisa is ,van 6 aksink hozzá . Legalább kínlódik valait ,főleg ha lerobbanok végleg . A fizikai erőm szinte semmi se ,nem tom mi lesz velem ,lehet alulról szagolom az ibolyákat hamarosan ha így halad !
Nem. Szolnokra kellett menni a családdal. A fiunk szabit vett ki. Előre tervezett program volt.
Pedig voltam néhány nyitó napon. Az első Bauhaus megnyitásakor egy hegesztő invertert vettem. A Praktiker nyitáskor kollégákkal mentünk és ajándék csavarhúzók és valami vödör volt a jutalom. De emlékezetesebb volt az áldomás utána.