Sara Sewall a korrupció-ellenes amerikai harc kapcsán beszélt arról december 9-én, hogy Közép- és Kelet-Európa két tucat országában akciótervek összeállításán dolgoznak. A washingtoni államtitkár szerint ezeket az akciókat azért indítják, mert a tőlük távoli országokban zajló korrupció veszélyes az amerikai nemzetbiztonságra.
A szándék nyilván nem áll távol az USA-tól, de vajon egyszerre rontana rá az arabokra, az oroszokra és Európára is? Ennyire azért nem nagyfiúk. Az oroszokkal is elég óvatosak.
Úgy gondolod, rendszert váltana nálunk az USA, és a zsidókat meg a gyurcsányi pártot nézte ki rendszerváltó erőknek? Remélem, ez komoly, mert viccnek elég durva lenne.
600 milliárd forintot kéne honvédelmi kiadásra fordítanunk, helyette valami 130-at költünk, ebből 70 mrd a honvédségi nyugdíjakra megy. Magyarán nulla a magyar hadi kiadás. Ez is lehet a háttérben.
Olvasom a topokleírást és azt látom, maaria elismeri, hogy az orbáni Magyarországon akkor a korrupció, hogy már Amerika nemzetbiztonságát is veszélyezteti....lássuk be, Gyurcsány alatt ilyen nem volt...
Képtelenség annyi pénzt elutazni, amennyit a strabagdemokrácia kivitt az országból. Ahhoz az utolsó fidesz választót is el kell utaztatni párizsba, (Évi 4-5000 md forintról van szó).
Tudod, valamiért lecsúsztunk a 2002-es éltanulóból a 2010-es sereghajtó helyre.
Nyilván azért, mert itt minden a legnagyobb rendben zajlott, nagyon barátok voltunk a legnagyobb országoknak. Bush is, Blair is, sőt, még Putyin is jött kampányolni gyurcsibohóc mellett. És csak csúsztunk, csak csúsztunk lefelé, miközben az államadósság száguldott felfelé. Nyilván a kiváló gazdaságpolitikánk hozadéka volt. Aztán jött a válság. És a régió minden országa kibírta, megúszta, kivéve minket, miután már 7 éve olyan nagyon jó volt a gazdaságpolitikánk.
Aztán 2010 után hirtelen minden megváltozott. Először recsegve-ropogva betartottuk a költségvetési hiánycélt, kirúgtuk az imf-et, és mégsem következett be az általatok vizionált, és olyigen várt államcsőd. Sőt, azóta minden évben betartottuk a kv. hiánycélt, hatalmas valutatartalékot halmoztunk fel, lazán tudunk fizetni devizát a bankoknak (nem érdemlik meg), infláció meg egyszerűen nincs.
És ti most itt hatalmas lopásokat vizionálsz. Biztos van jópár svindli, a fidesz is emberekből áll, nade ez bőven belefér a gazdaság teljesítményébe....ellentétben a ballib8év szabadrablásával, ami olyan mértékű volt, hogy padlóra küldte az országot.
Félreértés ne essék. Én nem azt mondom, hogy miildikénk, vagy kovácslaca lopta betegre magát. Én azt mondom, hogy hagyták széthordani a strabagdemokraták az itt létrehozott értéket a nagyvilágba. Itt nem a maszop volt az igazán nagy rabló, az országot tönkretevő harácsoló, hanem a szadesz segítségével a multik, bankok, biztosítók, monopolhelyzetű cégek (közművek, villany, gáz).
Azok, akik sz@rtak az országérdekre......ahogy te most.
Igen, zek majd idővel magyar tulajdonba kerülnek. Ezek kiviszik a profitot de úgy viszont majd a magyar tulajdonosok elutazgatják. )-: (Amúgy én is kormánypárti vagyok, de fenntartásokkal. (-: )
A múltkor olvastam valahol; milyen finom is lenne, ha valaki venné a fáradtságot, és korabeli Népszava/Népszabi cikkeket tenne be az akkori Avar/Bolgár/Désjani (csak példák) nagyonjómegmondóemberek tollából... ;)
A nagyanyám arra is megtanított - és még a kádár-korban, amikor hivatalosan az arabokat köllötött szeretni, Izrael meg vót a gonosz tengelye -, hogy zsidózni csak egy zsidónak szabad. Úgy látszik, ma is.
Mert az az antiszemita, akire ők kimondják. Ha hallgatsz, azért vagy az, ha megszólalsz, azért. Az ávó élt, él és élni fog.
A mindenáron való cél, hogy belédfojtsák a szót a saját országodban. Hiszen a vélemény is csak akkor lehet szabad, ha ők nyilvánítják ki: ha te meg mersz nyikkanni, az már gondolatbűn, ha ki mered mondani a szemet kiszúró igazságot, gyűlöletbeszéd.