Köszönöm! Igen tudom, hogy főleg ráalakítottak léteznek, tesómnak is pl ilyenek vannak. Ekém az terra van nekem is, és mégy egyéb terra cuccok, fogas, sorközművelő, töltögető amik még nincsenek hozzáalakítva, de egy jó szártépőt azt inkább vennék, mert az kellene, de mást is ami már felrakható. Képeket teszek majd fel, még nem csináltam. Köszi a tippet!
ma úgy néz ki,hogy sikerült megoldani a problémát egy kis karbi állítással meg gyertya cserével újra életre kelt és megszűnt a durrogás,de egy kis szelephézag állítás is rá férne a motorra mennyire szoktátok állítani illetve előkotortam a garázs mélyéről egy kispolszki karbit e felrakásáról és a beállításáról tudnál adni pár képet és némi infó azt hiszem a télen belevágok az átalakításba
milyen karbira gondolsz van valami ami átcserélhető rá esetleg honnan tudom beszerezni?de ha rossz a karbi akkor is beindulni be kéne neki egy kicsit nem
segítségeteket szeretném kérni abban.hogy olyan problémám van a gépemmel,hogy ma szántás közben elkezdett durrogni ha a gázra léptem kivettem a gyertyákat mindkettő fekete kormos volt ha hült a gép utána jó volt,de kb tíz perc alapjárat után ugyanez a jelenség a kipufogó csattog durrog később própáltam még indítani de már sikertelenül szivatóval gázzal meg alapjáraton se sehogy nem indul mi lehet a probléma én a gyujtásra gyanakszok
Legrosszabb esetben le kell gyártatni egyet. Esztergálni nem nagy kunszt, inkább a borda vésetés, vagy huzalozás a problémás. Meg korrektül felszegecselni a tárcsát az agyra.
Konkrétan nem az én gépemmel történt a baj,hanem az egyik ismerősével.És az a baj a tárcsával,hogy a bordái nagyon megkoptak.Hallottunk olyan információt,hogy a JUMZ traktor féktárcsája megegyezik vele,de még nem sikerült rábukkanunk.