Mi a fenét erőltetik ezt a leszbikus vonalat?Eddig semmi jele nem volt,hogy ők leszbik. Habár a magánéletben Vivi lehet,hogy az,olyan mély,férfias hangja van.
Amellett, hogy amúgy nulla kémiájuk van és mindketten rosszul játszanak ebben a sztoriban, a készítők pedig láthatóan csak egy viccnek fogják fel az egészet...van olyan, hogy BISZEXUÁLIS. :) A szexuális irányultsághoz pedig semmi köze a "mély, férfias" (micsoda?!) hanghoz. Nem hiszem el, hogy ezt le kell írnom. 😅
Egyébként volt már több példa is a sorozatban, hogy két lánynak vagy két fiúnak tökre lett volna kémiája és mégsem mentek bele a készítők. 9 év alatt volt Regina meg Emma, fiúknál meg szerintem csak Tivadar, és ennyi. Pedig biszexuálisok és leszbikusok/melegek bizony léteznek. Még ebben az országban is :)
Már többször szót ejtettünk róla, hogy ebben a sorozatban nem illenek össze a párok, mintha direkt az lenne a forgik célja, hogy a két legellentétesebb embert összerakják egy párnak. Meg valakinek a korkülönbség is a fétise stábból, csak a jelenlegi viszonyokat nézve Livi és Roland között minimum 10, de inkább 12-13 év különbség is lehet, MalacGábor javára van szintén 15 év, de korábban Joe és Tamara között is volt minimum ugyanennyi.
A másik pedig az, hogy egy Fanni kaliberű csaj a való életben egy Kornél szintű pojácára rá se hederítene, itt meg bele van zúgva a féltékeny madárfészekfejű, tehetségtelen zenészgyerekbe.
Ízléstelen és gusztustalan,ahogy a temetésen a gyászoló lány barátnője beviszi a szobába Lalit,és gombolgatni kezdi a nadrágját.Hogy tudnak a forgik ennyire lesüllyedni?Mi a fenét erőltetik ezt a leszbikus vonalat?Eddig semmi jele nem volt,hogy ők leszbik. Habár a magánéletben Vivi lehet,hogy az,olyan mély,férfias hangja van.Elhagyhatnák az ágyjelenetet,ami az egyik előzetesben volt.Ez jó befejezése lenne a témának,amit Kira utoljára mondott és hazament. Livi vergődése sem valami szívderítő.Vajon képes lesz becsapni Rolandot,és megszüli a gyereket?És ha a kis Macskajancsira fog hasonlítani?Nem értem,hogy az szép Fanni miért ragaszkodik Kornélhoz,amikor egyáltalán nem illenek össze?Egyetlen pozitívum,amikor Tekla rájön,hogy nem szakíthatja el Zentét az apjától.
Ezt mondom pont, és utána meg jeleket sem érzékelni arról, hogy Fanni hogy került szinte az ajtó elé, hanem egyszercsak megjelenik, mintha vágtak volna egyet a felvételen.
Na úgy látom ÉNB-s jó szokás ez már, hogy az elutazott karakterek úgy kerülnek vissza, hogy semmilyen megérkezős jelenet nincs, egyszercsak odateleportálnak az adott ingatlanba, mintha el sem utaztak volna. Múltkor Mesi, most meg Fanni. Ráadásul igen furcsán, hogy beviharzanak a fürdőszobába Rolandék és kívülről még csak parkettaropogást se lehet hallani, holott közvetlenül a nyitott ajtó mellett állnak. Majd egyszercsak Fanni ott terem.
Hát én frászt kapnék ha a takaró alól egy ilyen lifegő, mackóra ragasztott emberfej bukkanna fel. :DD
Úgy látom egyes mellékszereplőknek bérelt helye van az RTL-nél. Gyanú árnyékából kölcsönözgetünk? Ejnye! :DDD
Példák: gyámügyes nő, a nevelőotthon igazgatója, a Brúnó-féle suli igazgatója
Most meg ez a temetés, a szónokló nő meg a körszakállas ősz manusz.
Nekem inkább az tűnik most fel, hogy mennyire kínlódik a két csaj egymással. Bezzeg amikor a Jani-Tivadar páros volt, ők sem siették el a dolgot, de talán ennyire nem volt vontatott vagy talán csak azért nem tűnt fel, mert közben voltak részek, amikor parkoltatva volt a téma.
Úgy tűnik a szexuális irányultságok ki lettek így maxolva, remélem a maradék időre nem trollkodják meg még a szereplők szexuális identitását is, mert az már tényleg durván sok lenne.
Várjunk már, valamiről lemaradtam? Amikor Lali benyakalt egy fél demizsonnyi pálinkát, azt csak úgy "benyelte" akarom mondani elfogadta Doles vagy hogyhogy nem kéri, hogy fizesse már ki neki egy részét? Elvileg Doles kapta ajándékba.
Divat leszbik. Ha igaziak lennének, Tivadar a meleg receptoraival érzékelte volna a két lány szexuális identitását. Márpedig ha ő ráérez valamire, az felér egy kínvallatással!
azok a sunyi félénk beszari egymásra lesések a 2 buzi csajnak hányinger egy esküvő szervezése közben meg Kyra imádata Milán iránt.Nagyon kevés ideig tartotrt a románc mindkét helyen.
Lehet bennem van a hiba, de ha én bármennyire is ideges vagyok, akkor sem kezdem el őrült módjára szeletelni a gyümölcsöt vagy zöldséget a vágódeszkán. Ebben a sorozatban mindenki ezt csinálja, ez is valami rendezői utasítás lehet.
Tekla , akkor még Máté feleségeként valami sértődés miatt lelépett otthonról egy wellness fürdőbe és teljesen ismeretlenül,név nélkül összefeküdt Márkkal. Mikor kiderült, hogy terhes, ha jól emlékszem Tivadar ? hajtotta fel Márkot. Pontosan már nem emlékszem, de valami ilyesmi volt a történet....
( mellesleg ezért is érthetetlen,hogy mit kínlódik folyton azon, Márk kivel mit csinál. arról nem beszélve,hogy jól néznénk ki, ha azért el lehetne tiltani bármelyik szülőt a láthatástól, mert megcsalja a házastársát, aki jelen esetben még csak nem is házastárs.)
ja úgy tudom az volt. de aktívan én se követtem a sorozatot mert sok esemény nem történt most se nézném ha nem lenne közel a megszűnés, de most pörgősebb is.
Bennem az merült fel először (bár én csak idén márciustól nézem ezt a sorozatot), hogy ha Márk ilyen őszintén elmondja, hogy sosem szerette Teklát, akkor hogy a francba jöttek össze? Vagy Zente is csak egy egyéjszakás kaland volt? LOL
Dolesnek milyen jól megy, kb. három hónapja se dolgozik az autószerelő-műhelyben, mint segéd (csicskás), de már többmilliós cabrio-t vesz úgy, hogy mellette a lakbért is fizeti és kétnaponta jár bulizni. MalacGábor meg, aki évek óta ott gürizik és Doles főnöke (tehát feltételezhetően jobban keres), egy hasonló árkategóriájú esküvőre nincs pénze. Újabb totális abszurditás.
Mesike pedig folytatta körútját, a mai részben Lina magánéletébe ütötte bele az orrát...
Igazából korábban már mintha azon kesergett volna, hogy el kell mennie Budapestről, ott kell hagyni mindent egy kis időre és majd visszajön.
Na hát ez a nagy távozása úgy történt, hogy se arra nem emlékszem amikor elment, se arra, amikor visszajött. Arra viszont igen, hogy tudatosították a nézőkben, hogy ő most elmegy pár napra, hogy egyedül legyen, mert már sok ez neki, hogy mindenkivel foglalkozik, csak magával nem. Na ez a sztori kb. 2 rész után lecsengett és egyszercsak felbukkant a semmiből, de semmi reakció nem volt arra vonatkozóan, hogy jajj Mesi, hát milyen volt az egyedüllét, te már itthon vagy stb... mintha nem is lett volna szó arról, hogy elment.