Ez egy személyes gesztus lehetett, ettõl még Wagner nem lett egy etvasz. Ha valaki összesen 3 oldalnyi okos, aufklärista szöveget össze tud tõle boronálni, ahol nem csak idétlenkedik, jópofizik, annak veszek egy használható, 250 köbcentis Pannónia motorkerékpárt.
Nézzük, mi érinti őket érzékenyen: ugye eltűni innen is az a nick, amelyik az Inda üzleti adatait publikálta.. Vagy talán az volt a baj, hogy nem korrekt módon ajánlotta a mérleg nyelvének Sredni Vashtar-t, mert még csak nem is célzott barna nyelvre ?
Azé' egy korosabb balerinát - különösképp OKJ szakképesítéssel bíró sakál mivoltában is -, minden körülmények között 10teletreméltónak köll tarcsunk... egyébiránt nem bocsátana meg... :-P
És te milyen hőstettet követtél el, milyen nyomot hagysz az utókorra az evilágban eltöltött időd alapján, hogy ennyire kritikusan nyilatkozol mindenki másról?
Megtaláltad netán az AIDS ellenszerét, vagy éppen a te vezényleteddel készül az EU a teljes szétbomlásra?
Netán megnyertél egy háztömbkörüli mezítlábas futóversenyt, vagy kivédtél legaláb egy szabadrúgást a BLASZ XII. valamelyik meccsén?
Nem túl terjedelmes az az ábrázat, amit hordasz a fejed elején? :((
Elméletben is kizárt, Csillagom, a "jól" ugyanis nem ismerhető paraméterekkel bír, legfőjjebb annyit tudhatunk, hogy adott pillanatban a "nemjól" ellentéte... Márpedig köllene egy fix izé, ha máshoz nem, a viszonyításhoz... Innét válik zavarossá, ugyanis soha nem tudhassuk, hogy mi a jó, duplapluszjó, meg ennek a zellenkezője...
Egyfajta sajátos határozatlansági elv lett itten úrrá*, bár alítom: ennek Heisenberg örül a legkevésbé...
"Végülis mindenhez hozzá lehet szokni.."
Nem! Szó sem leht róla, Tündérem! Nix hozzászokás...
* Teccik: Nem határozható meg egyidejűleg a segg helyzete és a nyelv impulzusmomentuma...
nézd, most konkrét esetektől eltekintve, itt azért nehéz dönteni.
mert egyfelől az teljesen rendben van, hogy a fórumozás anonim, én ezt nagyon komolyan veszem.
(persze bárki azonosítható, én is, minden további nélkül, de pl. szimpla netes keresgélés alapján engem elég nehéz lenne beazonosítani, míg van akit könnyű, vagy éppen ő maga azonosítja saját magát.)
másrészt viszont láthatóan többeket irritál az, hogy egyesek az anonimitás homályában rágalmaznak, vagy akár csak durván mocskolnak embereket (esetleg társadalmi csoportokat, na ez sajnos sokkal kevesebbek szemét szúrja, ők is elsősorban szelektíven háborodnak fel)
megoldás az is lehet, hogy szélsőségesen gyűlölködő hozzászólásokat, rágalmazásokat, stb. lehetőleg nem írunk le, ha mégis, azonnal töröltetjük, meg hát ha van moderáció, az próbál intézkedni és törölni mihamarabb.
Reggel 6:40-kor? Azt az inszomniás fejit neki. Hiányzik olyan is, amire én alább valami birkagyilkos kartársnak válaszoltam, nem igazán értem miért, de hát nem kell nekem mindent érteni.
Látod ezzel a mentalitással sose tudtam mit kezdeni. Ha Te Káposztay Gölle Attillát meg szeretnéd szoborni az utókornak, hajrá. Ki a fészkes pitymallat akadályoz meg benne? Idejönni és fanyalogni valami oylanért, ami alapvetően meg sem történt, mert ha elolvastad volna a topikot akárcsak átabotában is, akkor a szentté avatástól a húsnak csontig lerágásán át, a mindenért hibáztatásig mindent megtalálsz, picit fals. De természetesen csak nyugodtan, van hely, bírja a szerver, elfér. Csak picit nevetséges.
Bár itt elsősorban személyes kérdésekről van szó, a cenzúrától való félelem erősen másodlagos, viszont akik tényleg a cenzúrától (is) rettegnek, szerintem nem tudnák megmondani, konkrétan mitől is félnek.