Keresés

Részletes keresés

mateka014 Creative Commons License 2011.07.09 0 0 366

Köszi, de én írtam félreérthetően, vagyis, Kenen Kírkan magyarhangjára lennék kíváncsi aki az utolsó pár részben jelent meg köszi

Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.09 0 0 365

Viczián Ottó:

Előzmény: mateka014 (364)
mateka014 Creative Commons License 2011.07.09 0 0 364

sziasztok:) ki a magyar hangja Kenannak??? fontos lenne előre is köszi :)

Caro_Lina Creative Commons License 2011.07.09 0 0 363

Az évadzáróból kivágták Temmuz monológját, azt ahogy Ali fojtogatta Kayat, majd Kaya többször is sokkolja, és persze azt is, hogy Cengíz és Ezel tulajdonképpen orosz ruletteztek...

Előzmény: Törölt nick (362)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.09 0 0 362

Nekem úgy tűnik, az utóbbi részekben egyre kevesebb durva jelenetet vágnak ki, mintha fontos jelenet egyáltalán nem lenne kivágva.

Bahar fejbelövése szinte egy az egyben benne volt, és a tegnapiban is Temmuz újja meg kezét is mutatták. Keresem, hátha kivágták amikor levágta, de eredetiben sem mutatták.

(rögtön az elején)

ferapont Creative Commons License 2011.07.09 0 0 361

Nem fanyalgunk, nem szidjuk a sorozatot (sőt!), de ahányan vagyunk, annyiféleképpen értelmezzük, értjük vagy nem értjük amit látunk, s láss csodát olyan is van aki Alit szereti, s  van aki Ezelt favorzálja.

Annak aki lát, nemcsak néz, az gondolkodik, s gondolatait itt megosztja a többiekkel, hátha lesz valaki aki továbbgondolodik vele, megerősíti, vagy  cáfolja a véleményét.

Ez a fórum lényege. Úgyhogy köszönet a hasznos gondolatokért, s ha tetszik a fórum gyakrabban is aktivizálhatod magad, mint eddig a két hozzászólásoddal. Ha meg nem tetszik, hát így jártál.

Előzmény: bell50 (356)
kíváncsi64 Creative Commons License 2011.07.08 0 0 360
Előzmény: kristo_f (357)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.08 0 0 359

Én sem láttam, de itt van a 34. bölüm:

http://www.youtube.com/watch?v=xnbmr1u-GmI

Persze törökül és ez dupla bölüm. Pontosabban egy bölüm, csak felezve adják a tévében, ma ennek volt az első fele.

Előzmény: kristo_f (357)
kristo_f Creative Commons License 2011.07.08 0 0 358

Ha hamarabb megmindja, hogy ő Ömer"

Jaja, akár egy rövid Füles képregényben is meg lehetett volna venni

Előzmény: Törölt nick (352)
kristo_f Creative Commons License 2011.07.08 0 0 357

Üdv

Hát nem semmi tekeréseket tudnak beletenni!

Valaki röviden leirná mi volt ma az első 10percben?

Én ott hagytam abba tegnap,  hogy ültek a játékasztalnál, ma meg Ali vitte a csonkolt céllövőt

bell50 Creative Commons License 2011.07.08 0 0 356

Bár a fórum azért van, hogy mindenki elmondja a véleményét, de ha valami nem tetszik, akkor mond el egyszer és keress magadnak másik sorozatot és ott fanyalogjatok !

Sztem igen is nagyon jó sorozat, végre nem az az amerikai csak a akciókról szóló , vagy a brazil bolhából is elefántot  csináló film.

Úgy gondolom, hogy ha valakinek problémája van (komoly dolog) az a valóságban is sokat gondolkozik a megoldáson, érzelmileg csapong, ha lelkiismerete is megszólal akkor akár sír, kétségbe esik stb.,stb., szóval érzelmeket mutat !

A magyar TV-k-ben az ilyen belső harcokat bemutató filmek valóban ujdonságnak számítanak, de éppen ezért nem kellene őket leszólni. Nem tragédia, ha egy sorozat a külső akciókat  a belső vivódásokkal ötvözi. Sztem pont ez a lényeg. Van egy alapszituáció, és valyon hogy lehet megoldani, egyáltalán ki lehet-e ebből jönni jól. Mennyire fontosak az "igaz" barátok, meg lehet-e bocsájtani, a megbocsájthatatlant,van-e elfogadható magyarázat a bűnre, és a teljesen természetes és igaz bosszú, hogy csinál egy jobbra érdemes emberből ugyan olyan bűnöst mint a többiek. Na ezt még folytathatnám, de talán érthető hogy vannak akik a síma akicókat unják, és a mögöttük meghúzódó emberi érzelmeket is szívesen látják.

Szóval ha nem tetszik valakinek, az ne szenvedjen, kapcsoljon máshová.

ferapont Creative Commons License 2011.07.08 0 0 355

Ma megint úgy ültem le a szériazáró fél epizódot nézni, hogy érdektelennek találtam mindent amit láttam. És úgy keltem fel, hogy lám-lám egy szériát lezárni, nem is olyan könnyű. Az utolsó jelenet egy talány. Meg kellene fejteni? Vagy majd kiderül a 2. szériából?

Lehet, hogy csak annyit akartak általa közölni, hogy mindenki aki még él kész az újabb küzdelemre? Ha így volt, akkor elég színpadias jelenetet láthattuk. Olyan volt ez a tabló, mint egy  színházban az első felvonás záróképe. 

Előzmény: Anakonda művésznő (350)
kíváncsi64 Creative Commons License 2011.07.07 0 0 354

Így-így. Nagyon jó volt az Alival való párbeszéd a műhelyben, erről.

Előzmény: Törölt nick (352)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.07 0 0 353

"Én ugy látom ezt a sorozatot simán meglehett volna oldalni 15 részből."

A Dallast se kellett volna eddig húzni úgy, ahogy a Jóbarátokat se, de a Barátok Köztöt 5500 helyett 30 részből, a Mentalistát 50 helyett 5 részből és még sorolhatnám....

A Rambót, Rockyt, Halálos fegyvert bezzeg 4-5 részben letudták. :)

Előzmény: orsolya58 (348)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.07 0 0 352

"Ezel építgette a maga kis tervét. És Kenan, csak kuksolt és tétlenül figyelte Ramizt? Sokkal könnyebben elintézhette volna korábban."

Nem kivégezni akarja, azt bármikor megteheti. Azt akarja, hogy szenvedjen.

Ezel is ilyen, azt akarja hogy Ali, Cengiz és Eysan szenvedjen, ugyanazt élje át mint ő. Abban külömbznek egymástól, hogy míg Ali és Eysan megbánta és szenved, addig Ezel és Cengiz nem. Számomra Ezel bosszúja így már sokkal elitélendőbb mint amit vele tettek, főleg hogy hárman meghaltak a bosszúja miatt.

Ha hamarabb megmindja, hogy ő Ömer akkor emelt fővel távozhatott volna, de így már egyértelműen ő okolható Bahar, Eren és Kamill halála miatt közvetve vagy közvetlenül.

Előzmény: ferapont (346)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.07 0 0 351

Szerintem a lakásából a bútorokat és egyéb holmijait számolta fel.

Előzmény: Anakonda művésznő (350)
Anakonda művésznő Creative Commons License 2011.07.07 0 0 350

Ez a tegnapi rész totál hidegen hagyott engem is.

Tudja valaki, mik voltak azok a lomok, amiket Ezel a végén elégetett?

Előzmény: ferapont (346)
kíváncsi64 Creative Commons License 2011.07.07 0 0 349

Én azt veszem észre, hogy részről-részre az derül ki ebből a sorozatból, hogy a bosszú nem megoldás semmire. Hogy ellaposodik, ilyen értelemben annál jobb.

De hogy túlcifrázzák, az tény, orosz maffia, tényleg, ó, még az is volt...! :-P

Tök jó, hogy csak kilinkelted, amit akartál, tényleg jobb ez így, hidd el. Én sem szeretem előre tudni, hogy mi lesz, ha meg igen, módomban áll megnézni a you tubon.

Előzmény: orsolya58 (348)
orsolya58 Creative Commons License 2011.07.07 0 0 348

Nem fogják kinyirni.De remélem ebből nem lesz bajom mint a Susanev illetőnek. Kicsit megdöbbentem, hogy miért baj ha valaki elmondja, vagy leirja mert ugy gondolom bárki irhat és válaszolhat. Én ugy látom ezt a sorozatot simán meglehett volna oldalni 15 részből.Kicsit elkanyarodtak az eredeti témától belekeverve az orosz maffiát. És a bosszú is kezd már allaposodni.

Előzmény: Anakonda művésznő (343)
ferapont Creative Commons License 2011.07.07 0 0 347

Szerintem csak megsérül...De így is kár érte. Ahogy Baharért is.

ferapont Creative Commons License 2011.07.07 0 0 346

Én ma éreztem először azt, hogy már nem érdekel, hogy Eysan megtudja-e az igazságot, vagy hogy Cengiz mikor áll szemben újra Ömerrel.

Ma volt először az, hogy Ezel közömbös lett a számomra. Úgy érzem lett volna korábban sok jobb alkalma, hogy Eysan szemébe mondjon mindent, hogy Mümtaznak és Mertnek is feltárja az igazságot.Minderre oly régen várok már és oly sokszor éreztem, hogy na, majd most, itt van  pillanat.

Ott tartok, hogy a szériazáró holnapi rész, totálisan hidegen hagy. MInden részt láttam, mégsem értem, hogy Kenan miért várt a saját bosszújával Ramiz ellenében ennyi ideig. Ilyen apparátussal már rég kideríthette volna hogy Ramiz merre  jár, mit csinál, már rég lecsaphattal volna rá. Miért kellett ahhoz  Ezelnek is színre lépnie, hogy Kenan felébredjen és elkezdje Ramizt üldözni?

Ha jól értem mióta Ramiz bátyám és Ezel szabad életet élnek 12 éve, egészen a sorozatbeli történések kezdetéig elvoltak mint hal a vízben. Ezel építgette a maga kis tervét. És Kenan, csak kuksolt és tétlenül figyelte Ramizt? Sokkal könnyebben elintézhette volna korábban.

kíváncsi64 Creative Commons License 2011.07.06 0 0 345

Függő...? Mitől?

Előzmény: Törölt nick (344)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.06 0 0 344

Szerintem nem lesz rá szükség, sajnos befolyásolható és függő...

Anakonda művésznő Creative Commons License 2011.07.06 0 0 343

Ez a hullaházi jelenet elég gáz volt.:-((

Most kinyírják Sebnemet is??

Pókszempilla Creative Commons License 2011.07.06 0 0 342

Szeretném mindenkinek figyelmébe ajnálani (akinek nem inge ugye...), hogy ez itt a KULTÚRA fórum és nem a drukkerkocsma.

Ennek megfelelően várható el a viselkedés is, szóhasználat is, úgy gondolom.

Kultúremberek között - remélem - ennél többet nem is kell leírjak.

Köszönöm.

Gyémánt7406 Creative Commons License 2011.07.06 0 0 341

Figyelj susanev!!

Szerintem semmi keresnivalód itt. Nem tudnál elmenni oda, ahol eddig voltál?

Mit fröcsögsz itt mindenféle alpári szavakat?

Ennyi van benned? Nem vetted észre, hogy itt nem ez a módi?

Esetleg a felesleges, itt töltött idődet tölthetnéd azzl, hogy illemórákat veszel, ha már otthon nem tanítottak meg a jómodorra.

Hidd el rád fér.

ferapont Creative Commons License 2011.07.06 0 0 339

A legtöbben itt nem nézték meg a végét, s ha vetted volna a fáradságot, és visszaolvasol, láthattad volna, hogy nem is olyan régen az egyik topictárs már "megkapta a magáét" kéretlen spoilerezés miatt.

Mivel én is beleestem a hibába és elolvastam a hsz-edet, el lett rontva a filmélmény, ezután már nem sok meglepetés fog érni.

Ha most mindent leírnék, amit gondolok rólad, akkor annak évekig tartó becsületsértési ügy lenne a vége.....

Előzmény: Törölt nick (337)
kíváncsi64 Creative Commons License 2011.07.05 0 0 338

Milyen szimpatikus ember vagy te...

Figyelj, van itt egy topik az indexen, szerintem ott szívesen látnának téged.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9033323

Előzmény: Törölt nick (337)
ferapont Creative Commons License 2011.07.05 0 0 336

A helyedben kimoderáltattam volna, azonnal....

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (333)
Pandus Creative Commons License 2011.07.05 0 0 335

erről van szó! miért néz hülyének minket?

Előzmény: Törölt nick (330)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!