Kb 2 hét múlva jön a kártya, akkor vonják a kártyadíjat is, kicsivel előbb. Ha szelfivel nyitottad, addig a 12 e Ft is megjön. A +8000 ft-hoz 3x kell is vásárolnod a kártyával 60 napon belül, utána írják csak jóvá. 1 éven belül ne szűntesd meg, mert akkor vissza kell a 12k-t fizetni.
Van amúgy nekem is még ajánló kódom, ha kell valakinek. Szelfis számlanyitás 12.000 Ft jóváírással + 8.000 Ft ajánló kóddal. Az ajánlókód: CYWKZ Ahhoz, hogy megkapjátok a +8000 Ft-ot, a regisztrálás után 60 napon belül 3 bankkártyás tranzakciónak teljesülnie kell.
Ezt nem találtam meg pontosan, hogy ATM-ből mennyi pénzt lehet maximum kivenni egy tranzakcióval illetve mennyi a kézpénzfelvétel díja gránit bajnok bankszámla esetén? Egy ilyet találtam, hogy 0,30% havi első 4 db belföldön. De csak van valami fix összeg aminél nem lesz több, mert most nem mindegy, hogy 100 ezret vagy 1 milliót veszek fel, bár ugye annyit lehet úgysem lehet. Nem tudom most mi a maximum összeg.
Néhány rétegigényt kielégítő kedvezménnyel tud többet, mint a platinum.(illetve pár perc összehasonlítás után ennyit látok) Persze kérdés, hogy ilyen díjért ez kinél játszik.
Online szeretnék nyitni bankszámlát, nincs magyar telefonszámom , személyim, lakcímkártyám van.Sajnos kéri a magyar telefont regnél .Külföldön élek , jelenleg nem tudok hazamenni emiatt.
Valami tipp ?Próbáltam keresgélni online magyar telefonszám vásárlásra, vagy esimre, nem találtam opciókat.
Nem, foxpost linket kaptam whatsapp-on. Mág a foxpost ügyfélszolgálattal is cseteltem, ugyanis az oldal teljesen eredetinek tűnt. Mindenki vigyázzon vele. A rendőrségen is mondták, hogy nagyon profin van az oldal klónozva.
Nekem netbank belépés volt, miközben ők ebank applikációt töltöttek le, és onnan szabad a rablás. Nem használtam a Gránit ebank applikációt, ők letöltötték és 3 percen belül le is csupaszították.
Aki nagyon ajánlási/extra pénzre vágyik, és van kiskorú gyereke, 6-18 év között, az ajánlja be őt. Ha mindkettejüknek (gyerek is, szülő is) 2016. január 1. utáni, csippppes személyije van, akkor szelfis számlanyitás működik. A gyerekszámla nyitása, fenntartása + kártya full ingyenes. És ELVILEG az ilyen szelfis számlanyitás után is jár 12.000 jóváírás a "gyermeke bankszámláján". Október 31-ig van egyelőre hirdetve a buli.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy történt-e bármelyikőtökkel adathalászat miatti káresemény a Gránit Banknál. Velem igen, és most próbálom feltérképezni, hogy ez egyedi eset vagy már történt-e hasonló ennél a banknál.
Foxpost clown oldalra kattintottam, leszívták a számlám.
Köszönöm, ha megosztjátok velem, hogy történt-e vagy sem. Nem a részletek érdekelnek, csak az, hogy más is járt-e így.
Van egy réginek mondható a Grániton keresztül az MNB-nél nyitott értékpapír számlám, amelyre anno vettem MÁP+ áp-t. Ennek van egy Névértéke és egy Jelenlegi árfolyama (ami százalékos).
Mikor a legmagasabb a Jelenlegi árfolyama a MÁP+-nak? Eddig 8x% körül volt, most tegnap pl 100.1%, ma 100.7%.
Ennyi ideig tartott. Az ügyintézővel megbeszélni hogy mit akarok kb 1 perc volt, de aztán időt kért, míg kitöltögeti az eladási és vásárlási papírokat, aztán azokat átfutottam, jóváhagytam, és kész lettünk. WebKincstáron valóban egyszerűbb és gyorsabb, még úgy is, hogy beleőszülök néha mire betölt egy-egy oldal, és néha egyáltalán nem is tölt be, hanem kezdhetem elölről a tranzakciót. Legalábbis ezek az 1-2 héttel ezelőtti emlékeim, amikor utoljára WebKincstároztam.
Ennyi ideig tartott az állampapír vétel/eladás? Webkincstáron v. mobil alkalmazáson néhány klick. Ha keresgél az ember, meg összehasonlít, akkor is 1-2 perc.