Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Egy picit kiállnék Latvala mellett.Igazatok van,de van néhány dolog ami miatt szerintem ott a helye a mezőnyben,és szerintem az egyik leggyorsabb pilóta,halkan mondva:ha nem a leggyorsabb.Benne megvan az a brutalitás,ami Hirvonenből végképp hiányzik.
Sajnos (volt) valóban sok a hiba.Tavaly már letettem róla,de mindig művel olyat amiért megbocsájtást nyer:-)
Emlékezzünk Colinra,mennyit esett,mindössze 1 vb címe van,és annak is emlékszünk a körülményeire.Valahol Latvala is ilyen vaslábú,áttolja ahogyan bírja.Néha bejön,sokszor nem.
Hirvonen viszont soha nem úgy veszi fel a kesztyűt,mint aki citroenes vért akar inni.
Már tényleg unalmas volt azt hallgatni Latvaláról,hogy még tanulnia kell,meg bla,bla,bla....de valahogy idén mégis megmozdult benne valami.
Nekiültem számolgatni.
Idén Latvala nyerte a legtöbb gyorsaságit 65-öt,utána Loeb 61,Ogier 56.....Hirvonen 34.
Persze-persze,tudom,a pontokat a célban adják,de azért ez igencsak jelzés értékű.
De mégis.Emlékezzünk a Jordán futamra,amikor Ozsitől 0,2!!!!! tized másodperccel kapott ki!
Vagy az olasz országi navigátor bakira.De ami a legérdekesebb,hogy aszfalton tudta ütni a két Franciát.Minden aszfaltoson sorra hozta a szakaszokat.....azért ezt érezzük hogy tényleg fejlődés.És ne feledjük hogy nem csak dobogókat,de futam győzelmet is át kellett adnia csapattársának,és csakis neki köszönhető,hogy Hirvonennek hangyányi esélye is volt még az utolsó futamon.Szóval....most újra bízom benne.
Én is így gondolom. Latvala tud gyors lenni, de nem tud kiegyensúlyozott és higgadt maradni valamint képes kurva nagy blamákra. Gyorsokat nyerhet, vagy futamot, de egy év végi első helyre nem elég. Viszont Ogi igen, és itt jön az a képbe hogy felvegye végre valaki a kesztyűt Loeb-el szemben, csapatutasítások nélkül. Ogi tempója tudja csak hibára késztetni egy Loeb-öt.
Nem tudom hogy lesz, de Ogier jobb hogy nem maradt Loeb csapattársa, a másodhegedűs szerep nem neki való, ideje kibújnia Loeb árnyékából. Hirvonent nem értem miért vitték oda, nem látom értelmét, ez az abszolut második helye sem volt reális, jóval hátrébb van a helye.
Nem rossz ez az Alpine, tetszik is, de ahogy mondod Miki, ez nem az a modell amiért 100 eurót elkérhetnének. A Kyosho Integrale-ja sokkal inkább éri a pénzt. Szorozd ki az árát a mostani árfolyammal :) 1 euró = 315 forint :) Sokkoló összeg !
Nem rossz ez az Alpine, tetszik is, de ahogy mondod Miki, ez nem az a modell amiért 100 eurót elkérhetnének. A Kyosho Integrale-ja sokkal inkább éri a pénzt. Szorozd ki az árát a mostani árfolyammal :) 1 euró = 315 forint :) Sokkoló összeg !
Én annyira nem értek hozzá.... Láttam már szebb Kyosho modellt, de szerintem teljesen rendben van. Szerintem a motortér ok, az igaziban sem látszik sok minden. Nekem a belseje egy kicsit fura.
Már elérhető a Kyosho Alpine A110-ese, ( MC 1971 / Andruet - Vial ) vélemény? Valamivel részletesebb mint a Solido A110-ese ( az már a szélesített 73'-as autó ) de szerintem nem nagy durr, szépnek szép az biztos. A motortérben többet vártam a Kyosho-tól, 100 Eurós árnál már többet kéne felmutatni mint a blokk, a Wéberek, leömlők, meg a kábelek, mert ugyanez megvan az anno 9000 Ft-ba kerülő Solido-nál is. Belső + csomagtér az kidolgozottabb, ez utóbbi a Solido-nál nem is nyílik. Szép kis modell ez, de hajszálnyival többet vártam.
Már megint úgy beszéltek ami nem méltó az urakhoz! Magamra is borítottam a teámat, és elázott a selyemköntösöm, meg a selyemalsógatyám, most hívhatom be a szobalányt hogy tegyen tisztába.
Miki, csak emlékeztetni szeretnélek rá hogy jön a karácsony. Azt mondtad megleped magad egy MK-val. Annyi nőd van, kérj tőlük fejenként egy ezrest és tényleg több variánst is vehetnél :) . Tényleg , itt a tél, síkosak a lányok, használj téli gumit nehogy többszörös apa legyél :)
Sajnos tárgytalan most. :-) Én olyan 20-25-re saccolom a minimálárat. Ha a kinti ebay-es árak alapján lőtte be, ( már ha feltűnik ez a modell ) akkor ottkörül van az ár.
Na igen ez tényleg bejön 917K korai verzió. Kíváncsi lennék hova lőtte a minimálárat, szerintem 20 rongy környékére. Ottkörül mennek ezek kint is, ráadásul ez már tényleg ritka. :-) Szépek ezek az AA 917-esek.