Miskolc lépett, mert az árvízkárok elvitték az erre szánható pénzt, tehát a kezdeményezés nélkül se lenne ott csinnadratta. Pécsen sem azért spórolnak, hogy odaadják az árvízkárosultaknak a lóvét.
Tízmillió lakossal számolva az még mindig csak másfél százalék.
Persze biztos lesz több is, a szlogen jó és egyszerű, a negatív következményekről meg egy szó sincs. Gyakorlatilag vonzza az embert, hogy klikkeljen rá.
Jól kevered az összeesküvés elméletet, de mit lépsz arra, hogy Debrecen ingadozó álláspontot foglalt el, míg Miskolc és Pécs azonnal lépett (szándékosan mondtam egy bal és jobboldali polgármestert). Ha ez valami kormányzati összeesküvés, akkor hogyhogy nincs mindenki beavatva?
Azt majd meglátjuk, mit reagál a kormány. Sajnos választás előtt állunk, így azon se lepődnék meg, ha belemennének a játékba és tényleg nem lenne tüzijáték.
És persze még mindig várom, hogy a kezdeményezők előálljanak egy költségbecsléssel, ami a tüzijáték elmaradása miatt bekövetkező veszteségeket összesíti. Mert így lenne korrekt a dolog.
Szeretem, mikor bele akarsz magyarázni a mondandómba olyat, amit sosem mondtam.
Lejjebb leírtam, elhiszem. hogy a felhasználók nagy része valós. Olvasni tudsz? Akkor megtalálhatod. Ha nem megy, szólj, és segítek értelmezni a betűket!
Ahogy azt is leírtam, hogy a kamu felhasználók miatt viszont mindig bele lehet kötni, és egy ilyen kezdeményezés sosem lehet hivatalos. Ahhoz aláírásgyűjtés kellene.
Szóval a gyengéb elméjűek kedvéért összefoglalom. Elhiszem, hogy ennyien bejelölték, még azt is el tudom képzelni, hogy akár aláírásgyűjtést is kezdeményezhetnek és alá is írnák több százezren. De ettől még egy demagóg baromságnak tartom.
"A törvényben még mindig nem szerepel internetes aláírás hiteles elfogadása"
Ennek ellenére az adóhivatal elfogadja a törvénytelen internetes aláírást, a biztosítók elfogadják a törvénytelen internetes aláírást, a bankok elfogadják a törvénytelen internetes aláírást....és még sokan mások.... Szépen vegyesen állami és magánhivatalok...csupa fertő ez az ország....
Duplán sántít az érvelésed, ugyanis egy vállalkozó bankszámlája pölö be van jelentve az adóhivatalnál, tehát arról a számviteli törvény alapján küld pénzeket, évvégén pedig az alapján is bevallást készít és beadja - megint csak neten és neten aláírva - az adóhivatalnak....
Ez egy tipikus gyorsan terjedő piramis online közösségben. A több klub/csoport érzés, a valahová tartozás, a trendiség stb. Média felfutattja, internetező végig sem gondolja, csak ja hallottam ide kell most tartozni és belép
Ne gondold soknak mondom. Toloba szereti elmondom ez még 20%a sem a fészbuk közösségnek aki aláírt.
Milyen rossz politikai közérzetről beszélsz? És miért nem arról, mennyi bevétel esik ki a turizmusból, mennyi káruk származik a beszállítóknak, és hogy egyáltalán pozitív lenne-e a mérleg a végén?
Mert ötletelni könnyű, hogy innen vegyünk el és oda adjunk, de megnézte már valaki a következményeket?
Látom puhulsz Te is. Most már társadalmi ügy mindenképpen. A társadalom viszont nem csak árvízkárosultakból áll. Ettől még támogatni kell a nehéz helyzetbe került embereket, ahogy csak lehet, de kizárólag ésszerűen.
A gusztus 20-i tűzijáték elhalsztása és az ezzel járó kb. 200 milla megspórolása nem oldana meg sokmindent ott ahol milliárdos károk vannak, sőt, jelentős bevételektől esne el az ország (turizmus, pirósok, vendéglátás...stb). Ezt én nem tartom ésszerű megoldásnak.
Persze, megoldható, de engedd meg, hogy ezért az elképzelésedért röhögjek rajtad...az egész fészbuk, iwiw, minden ilyesmi egy nagy átverés, mindenki anoním fika neveken....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Csak azért, mert te nem értesz egyet a tüzijáték megvonásával.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD