Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ja, hát ha neves bokszoló, akkor azért értem a választást. Az amcsi közegben nyilván kreál bizonyos fajta fokozottabb érdeklődést, meg hát tényleg indián származásúnak is gondolja magát, tehát valamilyen szinten még autentikus is. Az meg legyen csak az én bajom, hogy nem pont egy ilyen gazdagon kivarrott, bizarr pierszinggel diszített izompacsirta nőnek képzelnék egy agyas nyomozót. Persze lehetett volna Mike Tyson vagy Dennis Rodman is Colombo, már látom is ahogy gyűrött balonkabátjukban elgondolkodva, bizonytalan léptekkel visszafordulnak az ajtóból egy legutolsó kérdésre.
A negyediket én még nem írnám le, de az igaz, hogy úgy látszik a korszellem miatt kötelezőek itt is a panaszolt elemek :)
(Lehet hogy Alaszkában a sötét hónapokban intezívebb a hetero/homo/bi szexualitás, bár nekem is sok mennyiségben, de azért nem tartom öncélúnak, itt úgy látszik ez az infószerzés eszköze. :) )
Viszont a setting jó, Alaszka meg a jégbe fagyott tetemek, van benne misztikum, mint az elsőben, Judie-t meg szinte bármiben megnézem.
Persze ez az alaszkai-őslakos sztori se egyedi, volt nemrég egy alaszkai újságírós sori (Alaska Daily), ott is hasonló volt a helyzet, őslakosok után nyomoztak.
hát nem tudom. az elsőévadot évekig nem tudtam megugrani, most pár hete megugrottam és megéreztem az ízét, de a második évadot egyszerűen nem tudom megnézni annyira gyenge. a harmadikkal még nem is foglalkoztam, de ezek szerint ez a negyedik is szar:(
Boxoló csaj volt az vmikor az a segéd vagy mi. De az egészt tele hibákkal....pl. a rendőr kiscsávó átpörgeti a videokat a megtalált telón, de a Jodie oda se néz....whaaat? Az egy főre eső leszbikusok száma, majdnem megegyezik a permanens balhék számával....pfff
Első két rész alapján kiszámítható, sablonos. Üres időtöltésnek tűnik, adok még egy kis esélyt - hátha lesz benne bármi mozdulat, ami miatt érdemes tovább nézni.
Azért ennyire nem gáz, de a bennszülött nyomozónő valóban fura választás, ezzel a férfiasan testépítős karakterével. Az amúgy hetero erotikus jeleneténél aszexuálisabb momentumot nehéz elképzelni. Jodie viszont most is jónak tűnik, a történetben bőven vannak még lehetőségek és a kietlen jeges (ugye izlandi forgatás) tájak szépsége helyenként kifejezetten megkapó.
Ezt a következetlen, idétlen fost....nem néztek ezek régebben skandi krimiket? Na és már megint a PC, a feminizöm, stb. Az indián nyomozónő meg anniyra rossz színész, h már szinte fáj.
érdekes h magyar tévén leadnak egy viszonylag friss sorozatot, méghozzá dél-afrikából. úgy néz ki, nem mindenhol vannak agymosott divatmajmok a tévék vezetésében
Néha se füle se farka az összefüggéstelen kis történeteknek, de tobzódnak a humorban, emberségben, a cancel kutúró mélységes utálatában. S a szinészek is piszok jók! Zene is ott van!
Mostanában a Skyshowtime-nak köszönthetően olyan régi mélyűri tételek voltak ismét terítéken mint a DS9, Voyager, Enterprise az általad kevésbé kedvelt Trek sorozatok közül.
Aztán belenéztem a remasterizált Babylon 5-be is és minden más ment a kukába megint.
nem értem miért nem lehet egy alapvetően nyomozós történetet feszesre készíteni? ennek a zsánernek pont az a lényege, hogy szarrá izguld magad a cselekményen. viszont azt is értem, hogy ott kell tartani hetekig a streaming csatorna előtt az embereket, mert igencsak csöpögtetve jönnek az alkotások. viszont a kevesebb több lenne, így sokan ejtik a felénél, vagy már az első pár résznél az egészet. nem jó taktika ez.
Na igen, mindkét sori lehetett volna rövidebb, sok volt az időhúzás.
Nem vártam itt se, hogy minden részben szörnyek randalírozzanak, de ennél lehetett volna több, eléggé kiskanállal mérték.
Szintúgy a FAM, de ott már megszoktam, hogy inkább az emberi interakciókra, drámákra mennek rá.
De a fene se tudja, lehet hogy csak az emlékek szépültek, és két kedvencem közül a nem olyan régi Expanse-ban vagy a régebbi BSG-ben is sok volt a filler rész, csak már elfelejtettem.