Miért visítotok? Vona Gábor mondta, hogy a kampány a tagdíjakból és adományokból, valamint önkéntes munkából lett finanszírozva. Namármost. Van aki szemetet szed, van aki szórólapozik, és hát van olyan is, aki rabolgat. Ez is szakma, nem szabad lebecsülni!
Rablásokból támogatták a Jobbikot? Családja az ATV Egyenes Beszédnek vallott Cs. Miklósról.
Cs. Miklós az elmúlt három évben bankokat, benzinkutakat fosztott ki, összesen 16 millió forintot zsákmányolt. A 27 éves férfi múlt héten került rendőrkézre. Családja sejtése szerint a rabolt pénzből a Jobbik kampányát támogatta – az erről készült hangfelvételt az ATV Egyenes Beszéd című műsora mutatja be csütörtök este 20 órakor. A műsorban megszólal a férfi ügyvédje, Magyar György is.
Néhány napja Cs. Miklós részletes beismerő vallomást tett rablásairól, miután az egyik óbudai lakóparkban elfogták. Lakásán házkutatást tartottak, melynek során megtalálták a rablásokkor viselt ruháját és a gáz-riasztó fegyvert is. Úgy tudjuk, a YouTube-on saját csatornát indított, ahol szélsőjobboldali, náci nézeteiről vall, egy szlovák hozzászólónak önmagáról angolul annyit ír, hogy „én egy náci gazember vagyok”.
Arra a szeplőtlen egyházra gondolsz, amelyik azért alapított iskolákat, hogy zavartalanul kúrogassa a kisgyerekeket? Nem, az nem terrorszervezet, simán csak pederaszták közössége.
Miután a jobbikosok eddig legfeljebb háztartást vezettek, nem meglepő, hogy nem tudtak milliárdokat lopni a közösből. Ezért is alapozzák a kampányukat arra, hogy ők lennének a tiszta erő. Csak ehhez igen silány az emberanyag.
lisszabopni szerződés olvasatlanul aláírva, helyi együttműködés az mszp-vel, és a bkv botrányban is vastagon érintettek Kocsis révén.
Ez meg éktelen nagy marhaság. Széles viszont tényleg inkább a Jobbikhoz passzolna.
Családja az Egyenes Beszédnek vallott Cs. Miklósról.
*
Cs. Miklós az elmúlt három évben bankokat, benzinkutakat fosztott ki, összesen 16 millió forintot zsákmányolt. A 27 éves férfi kedden került rendőrkézre. Családja sejtése szerint a rabolt pénzből a Jobbik kampányát támogatta – az erről készült hangfelvételt az ATV Egyenes Beszéd című műsora mutatja be csütörtök este 20 órakor. A műsorban megszólal a férfi ügyvédje, Magyar György is.
Néhány napja Cs. Miklós részletes beismerő vallomást tett rablásairól, miután az egyik óbudai lakóparkban elfogták. Lakásán házkutatást tartottak, melynek során megtalálták a rablásokkor viselt ruháját és a gáz-riasztó fegyvert is. Úgy tudjuk, a YouTube-on saját csatornát indított, ahol szélsőjobboldali, náci nézeteiről vall, egy szlovák hozzászólónak önmagáról angolul annyit ír, hogy „én egy náci gazember vagyok”.
Megtettem. (A szülei perlik a képviselőjelöltet és nem fordítva. Tévedtem. Első haragomban ugattam egyet. A gyámság alá helyezési kísérlet mindenesetre érdekes. Ez is megkérdőjelezhető erkölcsi alapon.) Egyébként Morvai parkolásos ügye nem úgy zajlott, ahogy az index tálalta. Ezt állítja Morvai. Ez is érdekes. (Mármint, hogy mi is történt valójában.)
Ez vállalhatatlan!!!!!!A saját szüleit 8 milkáért perelni. (Akkor inkább új (szegény) életet kezdenék, de akkor se perelnék, ha igazam van. (Elvégre felneveltek. Vagy ez az erkölcsi megfontolás nem létezik???))