Ezt a topikot kizárólag a Majorette autóknak nyitottam,mert eme remek járgányok megérdemlik!És különben is milyen dolog az,hogy van külön MB meg SIKU és a többi!A Majoretteknek meg nincs!?!Na ennek most van vége! :-)
Én ma délután elugrottam egy helyre 1-2 járgányért és hazafelé betértem a nálunk lévő Spar-ba.
Eléggé le voltak fogyva a járgányok, HW-ből és Majo-ból is csak 3-4 darab volt, de egyet azért elhoztam.
Ma egy szép Peugeot 508SW-vel gazdagodtam.
Még jó is hogy nem volt olyan chips amilyet akartam volna, mert akkor nyilván nem jött volna a kicsike (na jó hazudok akkor is elhoztam volna) :D :D :D
Nagyon szép a kis járgány, de kerékcserét illetően más nem nagyon jöhet szóba nála, gondolom a belső tér csomagtartó része miatt, mivel hozzáér.
Ma voltan az Auchanban. Szerencsére még volt egy darab a zöld Mustangból. De ezen kívül láttam pár új dolgot is. Jó pár új színvariáció között volt Silverado szürkében és kékben is. Valamint az S.O.S. szériából a Hiluxot úgy tűnik váltani fogja a Vw Amarok.
Igazad van azok a kerekek gázosak! A trafficnak a premier színe egy halványkék metál, az jól állt neki ez a piros nem tűnik valósnak.A mustang nem rossz bár kicsit szolidabb zöldben létezik! De nekem összeségében tetszenek, meg már nagyon vártam is őket!