Keresés

Részletes keresés

Fanny25 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1366

Igen, ezen én is nagyon meglepődtem. Egyáltalán, miért káromkodott ekkorát? Nekem a kedvencem, szavaztam is rá, ezért rosszul is esett picit, hogy úgymond így értékelte, hogy továbbjutott. Jó, mondjuk biztos szarul esett neki, hogy amikor Balázs kimondta Veca nevét, döbbent csend lett, de akkor is. (Bár az nem feltétlenül neki szólt szerintem, hanem csak annak, hogy a Veca (az egyetlen nő) kiesett).

Előzmény: zsoka37 (1362)
Zozo81 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1365

Én csak egy valamit nem értek.

Fórumokat olvasgatva az a kép rajzolódik ki bennem, hogy többen nem szeretik a Norbit, mint ahányan igen.Amit meg is lehet érteni.Viszont ha ennyien nem szeretik, hogy jön össze neki mindig annyi szavazat, hogy nem kell párbajoznia?Talán bunda az egész?

Ami biztos, hogy én nem nézem tovább az X-Faktort.

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1364

Keresztes egy gyáva köcsög...

Előzmény: Alkapánó (1348)
coolbaby Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1363

Szerintem meg tökre érthető volt, hogy miért csúszott ki a száján. Meg volt arról győződve, hogy neki kell mennie. Föl se fogta rögtön, hogy Vecát szórták ki és ő marad. S nyilván szerepet játszott az egészben a helyzet fonáksága is, hiszen egy jó enekesnőt vert ki meglepő módon. Nagyon kiélezett szitu lehetett ez. A mentorok ennél sokkal lagymatagabb helyzetekben szólták már el magukat. Akkor miért baj ez Csabánál? A Megasztárban Kökény is káromkodott. Nyilván a feszültség hozza ki belőlük ezt.

Előzmény: zsoka37 (1362)
zsoka37 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1362

Na és Csaba viselkedése a végén!!!! Az a káromkodás?.........Hm. Nem is minősítem.

zsoka37 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1361

Pedig aranyos a Nicolas gyerek. Csak langyos és unalmas. Nincs benne élet, energia. Olyan kis kedveske és kész.

zsoka37 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1360

A zenei aláfestés is sokkal jobb nála.

De ez a szám egy szexis szám. És Bereczky-ből ez árad, ő tudja, hogy kell előadni. A nézése, ahogy nevet....

Nicolas bájolgásával ellentétben.

Előzmény: Fanny25 (1358)
zsoka37 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1359

Igen, ez a zongora jó ötlet. Mint Kökény A. a megasztárban.

Előzmény: glükózamin (1356)
Fanny25 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1358

Amikor hallgattam Nikolaszt, nekem is pont a Bereczky jutott eszembe, hogy mennyivel jobban adta elő ezt a számot:)

Előzmény: zsoka37 (1351)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1357

Hogy miért gyanus a gyanus?????????????

Ha egy hetente jelentkező közéleti műsor/NAPLÓ TV2/képes arra hogy a szavazás eredményét megjelenítik darab számra.

Akkor kérdem én hogy egy olyan ÁLLÍTÓLAG SZÍNVONALAS TEHETSÉGKUTATÓ MŰSOR AMI A NÉZŐI SZAVAZATOKRA ÉPÜL,nos ott miért nem teszik közzé?

Miért????????

MERT KAMU AZ EGÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CSAK LEHÚZÁS,ÉS NEM SZAVAZATI JOG AMIT FIZETSZ AZ ELKÜLDÖTT SMS ÉRT.

glükózamin Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1356

És még egy kérdés: miért nem zongorázik Norbi?... Ha már állítólag jól tud... Akkor  megint megmutathatna magából valamit és elhagyhatná ezt a hülye és rettenetesen káros (főleg magára nézve) hörgést. 

glükózamin Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1355

Ha nincs a közös dal, akkor Norbiról talán sosem derül ki, hogy KELLEMES, SŐT: TELJESEN NORMÁLIS ÉNEKHANGJA VAN!

Ki az az eszement őrült, aki hagyta (esetleg tanácsolta, mert úgy "érdekes") hogy hörögve üvöltse végig a számokat, holott rendesen is el tudná énekelni?????

Nem azért van a mentor, sőt: az énektanár (aki esetében ráadásul neves jazz énekesnő, Micheller Myrtill), hogy megóvja az egészségkárosodástól és tanítsa helyes technikára???

Már legalább 3 adás óta hallani, hogy megy tönkre a hangja. Tökéletesen igaza volt Ferónak  meg Maleknak.

Egyszerűen értehettlen ez a felelőtlenség vagy tudatlanság. És nagynon átlátszó, amatőr, buta kifogás ezt a cigire fogni Ildikó!

Ugyan, hacsak annyi lenne... Gégész, foniáter és jó énektanár kell ide. Megérdemelné.

Ráadásul ha valaki, ő aztán nem szorul rá a hörgésre. Amit ő tud a színpadon, a színpaddal csinálni, az BŐVEN kipótolja azt, ami hagban nem kiugró.

Ha találnának neki megfelelő hangfekvést, hangképzést és megfelelő dalt, akkor hozzátéve azokat az elemeket, amiben kiugróan tehetséges még egy jó eredményt is elérhetnénk a nemzetközi döntőn, mert eredeti ember.

A többiek meg nem elég érdekesek sajnos, hiába énekelnek jól.

A 3-ban pedig Wolf Katinak illett volna benn lennie. Mondjuk a jó hangú, ám végtelenül egysíkú és unalmas Nicolas helyett. 

lolxd Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1354

Igazad van...ezen én is elgondolkoztam, hogy Las Vegasba vajon ki állná mega helyét olyan előadók mellett, mint az Il Divo, vagy Leona Lewis..Ha Norbi hangján nem fognak csiszolni-és valóban bekövetkezik, hogy ő nyer-akkor nevetséges lesz, mert odáig jutott, hogy semmi más nem jön át, csak az ugra-bugra. 

Az, hogy elvették Csaba zabolátlanságát és önbizalmát, valóban óriási hiba volt:(((( Ő úgy volt zseniálisan kitalálva. Bár a zsűri büszke magára, hogy lenyesegették a 'vadhajtásokat' róla, de pont ezzel cseszték el, mert így kommersz és visszafogott, egyáltalán nem 'állat', mint ahogy ők nevezik...pedig az volt.

Előzmény: zsoka37 (1351)
doromb77 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1353

Számomra is gyanús az egész műsor. A lány viselkedéséből végig erősen azt éreztem, hogy le vannak osztva a lapok, bár ez kétségkívűl kissé üldözési mánia, de azért van rá esély mégis.

A közszolgálati tévék felelőssége is, hogy nincs egy normális nem sms-re meg későbbi bulvár eladhatóságra alapozott, normális tisztességes tehetségkutató műsor.

Előzmény: Törölt nick (1343)
szavazzatok Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1352

Szerintem egy igazi szavazásnál tudni kéne, hogy hányan szavaztak és hogyan oszlanak meg a szavazatok.

Itt mindenki ingyen szavazhat az X-Faktor döntőseire és rögtön láthathatja a szavazatok eredményeit is.

szavazzatok.blogger.hu

zsoka37 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1351

Eddig azért szerettem Norbit, mert halál unalmasnak tartottam az x-faktort. Legalább volt benne valami ami szórakoztató.

A tegnapi előadásban viszont inkább szánalmas volt.

Nagyon rosszul lettek összeválogatva a versenyzők. Sok jobb hang kiesett a beválogatón. És nem is a jobb hanem azok a hangok amiben erő is volt, érzelem. Akik benn maradtak azok nagyon unalmasak. Aki meg ért volna valamit a Vastag Csabi annak tönkretették az egyéniségét és lett belőle egy ilyen szánalmas alak. Aki még a győzelemnek se tud örülni, pedig az elején volt önbizalma és a Robbie Williams száma volt a legjobb.

Keresztes pedig nem érti, hogy ez nem az ő győzelméről szól. Ez egy tehetségkutató lenne. Valaki megmondhatná neki.

Bár hiába beszélnek, mert a három másik mentor már rendesen rosszul volt Norbitól, de meg se mernek szólalni lassan, mert félnek Keresztes dühkitörésétől.

Az x-faktor zenei aláfestése is egyenlő a nullával. A Michael Jackson számban a dob olyan mintha simogatnák. Persze, hogy nem jön át.

Nézzétek meg a Bereczky Zoli féle Billy Jean-t:

Valamint mi lesz ha Norbi megnyeri az x-faktort? Amit annyira dicsőítenek. Hogy jön ő olyan x-faktoros előadókhoz, mint az IL DIVO (4 fiú igazán csodálatos hanggal)

Győződjetek meg róla:

Ezek mellé, hogy merik odaállítani bármelyik győztest.

Nicolas például tök egyhangú. Mintha nem lenne a számok között különbség. Ugyanolyan az előadás. Egysíkú.

irababa Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1350

Keresztes Ildit eddig szerettem de a tegnap után szó szerint ......... hát nem is tudom mit érzek de hogy tiszteletet nem az biztos. K L N-szerettem tegnapig de amit művelt inkább volt halálhörgés mint éneklés.

Egy Veca-Kati-Nikolás döntőt.

Nagyon csalódttam a műsorban. Mozgássérült lévén szerettem ezt a műsort alig vártam, de ezek után nem érdekel már ki nyeri

Atesz008 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1349

valószínűleg akik szavaznak azoknak legkevésbé az számít ki a tehetséges. a 13 éves sunákoknak apuci mobiljával annyi a lányeg hogy kitől csurran meg jobban....

Előzmény: Alkapánó (1348)
Alkapánó Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1348

Mélységesen megrendültem a tegnap esti adás végén!

Ehhez főképp' Keresztes Ildikó gyávasága járult hozzá.

Nem is értem, mi a fenének ülnek ott, ha engedik kiesni az egyik legjobb énekest.

Ildikó azt mondta, hogy nem ő akarja eldönteni. Persze, nem akart saját magának nehéz perceket, de másnak meg betett így.

Csabit nem akarom megbántani, de a már kiesettek közül is sokan jobban énekelnek...

Bár valószínűleg akkor is ő kapta volna a több szavazatot, ha csak tátogott volna.

Emberek, hol a fületek?????????????????

Veca és Nikolas a legjobb!!!

katimódi Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1347

Nem is tudom hogy kezdjem.Életem legkiábrándítóbb műsora volt a tegnap esti X faktor.Hogy ez a Banya mi a fenét keres ott?már ezt nem értem.De arra rájöttem miért nem szavazott a Vecára,azért mert konkurenciát látott benne a fiaival szemben.Jó lenne ha ezt elmondaná neki valaki hogy ez nem arról szól hogy Ő nyer!!! itt állítólag tehetséges embereket keresnek jó!!!hanggal aki majd az országot fogja képvíselni,de lehet hogy az ő kis áttelepült román agyával még nem fogta fel.Majd megint lebőgünk ha kikerül valaki képviselni az országot mint a szépségversenyeken és még sorolhatnám..Miért is hasonlít ennyire Norbi az Ildikó férjére?Lehet hogy valami rokon azért nyomja ennyire?Amúgy gusztustalanul védi a mentoráltjait szerintem ez az egész hülyén van kitalálva mindegyikük egyformán kellene védje a jót és hazaküldje a rosszat.Norbi undorító.Hajrá Veca!!!

gombóc63 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1346

Igazad van, sokkal jobb ha egy idétlen hörgőgép nyeri:-((((((((

Előzmény: kistudor (1345)
kistudor Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1345

Üdv mindenkinek.A tegnapi adás szerintem is katasztrófa.Legalábbis a szavazatok.Nem tudom mit esznek ezen a két majmon,a Vastag,és a Nicolas gyereken.Állandoan csak a nyálas zenéket éneklik.Valószinűnek tartom,hogy a sok kis csitri csajok juttatják tovább őket.És nem értem minek van ott az a négy majom zsüri,hogyha a szavazatok döntenek.Aki a legszebben énekel az a Veca."volt"Hát ez a Keresztes kirugatta.Méghogy nyugodtan akar aludni?Szerintem sok ember elátkozta.Többek közt én is.Most már csak abban bízom hogy a Norbi nyeri meg.Bár hangja nincs,de nehogymár a sírógép,vagy a falábú nyerjen. 

lolxd Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1344

A tegnapi adás számomra az eddigi legkatasztrofálisabb volt. Az egyedüli ember, aki tegnap jót mutatott, az Ákos volt, kár, h rá nem lehetett szavazni:DDD Sokat fizethetett az rtl, hogy Ákos bevállalta és megteremtették neki a feltételeket, amivel hozta a színvonalát:) kicsit csodálkoztam, h elvállata, de örültem neki, legalább egy nívós produkció volt az este folyamán...

Eddigi kedvenceimmel viszont meghasonultam:((

Csaba az első számban valami iszonyat gáz volt, egy hang sem volt a helyén, arról nem is beszélve, hogy egy női felső volt rajta, a zöld dzsekó alatt....azt hittem szörnyet halokXD és az ismételten elmutogatott 'milyen szörnyű volt a két testvérnek párbajozni' c. történettől már felfordul a gyomrom...eleinte aranyos volt, hogy mennyire szeretik egymást, védik egymást, stb...de most már kicsit túlzás...ráadásul azt sem értem, hogy egy 28 éves sokat megért, felnőtt férfinak miért kell folyton mindenen elsírnia magát. Eleinte ez is szimpatikus volt, de ezzel is túlzásba esett. Ha mindenkit jobban sajnál magánál, akkor minek jelentkezett??Ráadásul tegnap a közönség juttatta tovább, erre mikor kiderült., hogy rá többen szavaztak, egy elbűvölő káromkodással kommentálta, ami tisztán olvasható volt a száján....hát szívesen azt az sms-t...na mindegy, nem tudom mi az oka, hogy ennyire érzékeny (nagy nyomás, fáradt, mittudomén), mindenesetre ilyen szinten ez már nem normális dolog...és már-már színházias dolgokat művel, ami végképp nem szimpatikus:(( sajnálom, hogy ezt kell mondanom:(

Norbi szegény...rettenetesek voltak a tegnapi produkciói. Az előző heteken ettől ezerszer jobban 'énekelt'....de tegnap ordenáré módon tolta, egy szót sem értettem az egészből, nagyon nem volt jó:S Ha jövő héten ugyanígy fogja tolni, akkor bűn lenne továbbjuttatni kettes döntőbe! Eddig szórakoztató volt, szépen elidétlenkedett, koreográfusként és előadóként bizonyított, de nem szabad nyernie...

Nikolasz számomra értékelhetetlenné vált..odáig jutottam, hogy teljesen összefolynak a dalai, midnegyik totál ugyanolyan, csak azt látom mindig, hogy hajlítgat a szájával és ahogy néz ki a fejéből...a kék bilikalapot nem kommentálomXDXD

Vecának tegnapra lehet kissé megnőttek az orrmandulái...eddig is orrhangja volt, amiről nem tehet, de tegnap erre nagyon ráerősített. A hangszíne nekem nem kellemes, nem esik jól a fülemnek:S De azért sajnáltam:( A végén nagyon lol volt, nem hagyhatta ki, hogy 'de most már biztos énekesnő leszek':DDD ezt már annyiszor elmondta, h énekesnő szeretne lenni, hogy azt kívánom, legyen is, csak ne mondja el többszörXD

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1343

Tisztelt Fórumozók és X Faktor követők.

1. Itt nem az ország hangját keresik hanem a legjobb előadóművészt

2. Akinek van tiszta hallása annak egyértelmű hogy az egész mezőnyben egyedül Veca az akinek a legtisztább hangja van.

3. Megérkezhet valaki úgy oda hogy már valamilyen szinten énekesnek mondható és itt ki tud törni,vagy úgy hogy eddig csak otthon nyekergett. Ebben az esetben esélye nem lesz megmutatni azt hogy mi rejlik a torkában. Hogy miért? Mert nincs idő hogy lépésről-lépésre képezze a hangját. Csak bedobják egy hús darálóba és rövid idő alatt lesz ami lesz alapon menetel.

4. Nyilván való hogy azokat a számokat amiket hétről hétre énekelnek azokat nem az ő hangjukhoz nem az ő karakterükhöz írták,csupán nekik kell elénekelni...ennyi. Valakinek ez valakinek az áll jól,és valakinek ez valakinek az a stílus fekszik és abban tudja önmagát kifejezni.

5. És legutoljára ne gondoljátok hogy majd TI fogjátok buta sms szavazásokkal eldönteni hogy ki nyerje meg vagy ki tudjon tovább jutni. Ezek a dolgok már rég el vannak döntve. Vannak olyan team-ek ahol van pénz és kapcsolat és már rég tudják hogy kivel hogy lehet majd eladni lemezt és kiröl hány bőrt lehet lehúzni,és milyen módon. Annak hogy elhitetik a néppel hogy majd MI be tudjuk folyásolni,egyetlen egy lényege van. HOGY MINNÉL TÖBB PÉNZT KASZÁLJANAK A SOK SMS SZAVAZÁSSAL,SEMMI TÖBB. Picit számolj utánna hogy hétről hétre ez nekik mennyi sok pénz. És higgyétek el ezek SAJNOS nem légből kapott fantázia szülte gondolatok.......

gombóc63 Creative Commons License 2010.12.12 0 1 1342

Szégyen és gyalázat...még a végén ez az idétlen, rekedt, semmihangú srác fpgja képviselni országunkat, amikor a világ összes X faktor győztese verseng? Gratulálok Magyarország összes olyan emberének, aki egy fillért is áldoz erre a ....:-(((((

janoze Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1341

Lehet hogy ez a pöcsög norbi ugy jutott  tovább mint az a szépfiu köcsög a vilába

Larvalany Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1340

Szerintem nem Norbi tehet róla, hogy idáig eljutott, a nézők szavaznak, és mindenki élne ezzel a lehetőséggel, vagy bocsánatot kellene kérnie, mint Szíj Melindának, nem hiszem, beszavazták és ő folytatja...mindenki ezt csinálná! Itt a kérdés, hogy Keresztes művésznő, miért nem volt következetes Vastag Csaba nem tehetségtelen, de nem is különleges, az első dala az olyan hamis volt, hogy ez már így a vége felé kevés, Vecának kellett volna maradnia. Megérdemelte volna, nagyon jól énekel. Nem értem miért nem mentette meg K.I., vagyis sejtem...

szuszetti Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1339

Ez a "video" pontosan annyira ócska, mint a nézettségért való harc.

Előzmény: Atesz008 (1329)
2000 16 v Creative Commons License 2010.12.12 0 1 1337

Nem semmi amit ebben az országban még fokozva is meg lehet tenni.....,a média mindent megtehet,ezek után hogyan várjunk egyenlőséget és igazságot?X faktor.......létezik az hogy egy Keresztes Ildikó irányítson egy műsort,ő döntse el hogy ki a jó és a rossz?-valaki mondja már el nekem hogy ki ez a nő!!...a Norbi még Darth Vadernek sem lenne jó mert semmi hangja nincs és az hogy ott mint egy majom parádézik a szinpadon....háát ...szerintem gusztustalan.,,a másik akit tolnak az a Nicolas.A tegnapi fordulóban a Jackson szám előadása után neki kellett volna kimenni párbajozni mert gyönyörűen visszalehet hallgatni hogy a magas hangok nem jönnek ki a száján.(gyenge)--Szóval ::ha ferr verseny lett volna akkor párbaj:Norbi-Nicolas.(Keresztest meg elüldözni a tv képernyőről mert gusztustalanul manipulál).........szegény Janicsák Veronikát meg kirakták pedig a legeslegjobb volt mind közül.

morczogó Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1336

Vecát nem kedveltem, mert túlságosan modorosan énekelt. Mégis tegnap este egyedül ő nem eshetett volna ki nálam. Norbit kifejezetten kedvelem, de most először untam és a második dalban cikisnek is éreztem. Kimódolt volt, a régen - éppen a meglepetés ereje miatt - bevált showelemek most nem váltak be. Minimum párbajoznia kellett volna. Csaba műanyag volt, mint mindig, viszont a párbajdalban tetszett. Nicolastól a Billy Jean bejött, csak nem tudom, hogy a dal volt-e annyira jó, hogy nem számított, hogy elrontotta egy-két helyen vagy miatta voltam hajlandó figyelmen kívül hagyni. Viszont mondhat bárki, amit akar a Maradj velem című dalt Balázs Fecó még úgy is jobban énekli, hogy egyébként pocsék hangja van.

Nálam Norbi és Csaba párbajozott volna. S ha Norbi a párbajban nem rukkolt volna elő valami tényleg nagy durranással, akkor ő ment volna haza. (Tényleg. Miért van az, hogy a párbajdalt sokszor sokkal jobban adják elő? Ott már nem lesznek újabb sms-ek. Rossz taktikának tűnik.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!